Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Στην «τσίτα» το Περιστέρι!!


Στην «τσίτα» το Περιστέρι

Οι αποστολές των Ατρόμητου-Παναθηναϊκού έχουν φτάσει στο Περιστέρι για το μεταξύ τους ματς. «Αστακός» η περιοχή, με την Αστυνομία να είναι σε επιφυλακή. Ήδη οπαδοί του τριφυλλιού έξω από το γήπεδο!

«Αστακός» η περιοχή γύρω από το γήπεδο του Ατρόμητου ενόψει του επαναληπτικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό!

Μετά τα όσα έχουν ήδη προηγηθεί, τα μέτρα ασφαλείας είναι ισχυρά, αρκετοί δρόμοι περιμετρικά του σταδίου είναι κλειστοί, ενώ υπάρχουν πολλοί αστυνομικοί προκειμένου να διαφυλάξουν την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Οι αποστολές των δύο ομάδων (και ο Γιάννης Αλαφούζος με αυτή των πρασίνων) βρίσκονται στο Περιστέρι, δίχως να ‘χει συμβεί το παραμικρό και να επικρατεί «ησυχία».

Περίπου 600 οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι ήδη κοντά στο γήπεδο, αλλά ουδείς εξ' αυτών μπορεί να πλησιάσει, δεδομένου πως οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν μετατρέψει σε «άβατο» την περιοχή. Είναι ενδεικτικό πως η ΕΛ.ΑΣ τους έχει συγκεντρώσει σε προαύλιο χώρο εκκλησίας στη γύρω περιοχή.

inner

Δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στη Θύρα 1, όπου φιλοξενούνται -όχι σήμερα- υπό κανονικές συνθήκες οι οπαδοί των φιλοξενούμενων.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: