Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Έκανε μέρος της προπόνησης ο Καμπιάσο!!


Έκανε μέρος της προπόνησης ο Καμπιάσο

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ξεκίνησε ο Ολυμπιακός, με τον Εστέσμπαν Καμπιάσο να ακολουθεί μέρος της προπόνησης κι εν συνεχεία ατομικό. Είχε άδεια ο Ιντέγε.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεκίνησαν με τη σημερινή προπόνηση την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο Εστέμπαν Καμπιάσο ακολούθησε μέρος της προπόνησης με την ομάδα κι εν συνεχεία έκανε ατομικό.


Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου


Αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν ο Αργεντινός θα είναι στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ, αυτό όμως που φαίνεται να είναι σίγουρο έχει να κάνει με την παρουσία του Μπουχαλάκη στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών. Ο Καμπιάσο δε θα είναι 100% έτοιμος κι απ' τη στιγμή που ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι με την Άντερλεχτ, ο Σίλβα δε θέλει να ρισκάρει τη χρησιμοποίηση του Αργεντινού μέσου. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι τη θέση του τιμωρημένου Ζντίελαρ θα πάρει ο Μπουχαλάκης και ο Καμπιάσο θα είναι μάλλον στον πάγκο.

Τα νέα είναι καλά για τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες, καθώς ο Αργεντινός μέσος έκανε και χθες προπόνηση με την ομάδα χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και ο 35χρονος μέσος θα είναι στην αποστολή, ενδεχομένως και στη βασική εντεκάδα των “ερυθρόλευκων” στο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ.


Ο Μπράουν Ιντέγε απουσίαζε από τη σημερινή προπόνηση των “ερυθρόλευκων” στου Ρέντη, αλλά ο Νιγηριανός επιθετικός είχε εξασφαλίσει άδεια από τον Μάρκο Σίλβα. Ο διεθνής φορ των πρωταθλητών είχε ζητήσει πριν από λίγες μέρες να μην είναι στην προπόνηση της Τρίτης γιατί έπρεπε να είναι στο Λονδίνο για προσωπικό του θέμα. Ο παίκτης θα επιστρέψει απόψε στην Αθήνα και αύριο θα είναι στην προπόνηση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: