Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Δεν αλλάζει στάση ο Ατρόμητος!!!


Δεν αλλάζει στάση ο Ατρόμητος!

Δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει την απόφασή του ο Ατρόμητος μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με το κλείσιμο της θύρας 1 για λόγους που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το τεταμένο κλίμα.

Καμία πρόθεση να πάρει πίσω την απόφασή της για το κλείσιμο της θύρας 1 δεν έχει η ΠΑΕ Ατρόμητος, παρά την ανακοίνωση με την οποία εξέφραζε την αντίθεσή του ο Παναθηναϊκός.

Εκτός από τους προφανείς λόγους που έχουν να κάνουν με το τεταμένο κλίμα που επικρατεί μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, το θέμα που προκύπτει είναι και λειτουργικό.

Από τα συμβάντα της Κυριακής έχουν σπάσει περίπου 200-300 καθίσματα της μεταλλικής εξέδρας και επιπλέον τα τουρνικέ της θύρας 1 έχουν υποστεί βλάβη και δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Κατόπιν αυτών, όπως τονίζουν στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ δεν είναι εφικτό να επιδιορθωθούν οι ζημιές, κάνοντας ιδιαίτερα επίφοβη τη φιλοξενία των φίλων του Παναθηναϊκού.

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται και επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Ατρόμητος για το συγκεκριμένο θέμα που έχει προκύψει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: