Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Κέρασε τις «ασπιρίνες» και της πήρε την πρόκριση!! (video)


Κέρασε τις «ασπιρίνες» και της πήρε την πρόκριση! (video)

Με την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου θα γυρίσει στη Βρέμη. Η Βέρντερ εκμεταλλευόμενη την αποβολή του Βέντελ (41’) επικράτησε 3-1 απέναντι στην Λεβερκούζεν στην «BAY Arena».

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας πέρασε η Βέρντερ. Η ομάδα της Βέρντερ επικράτησε 3-1 στην έδρα της Λεβερκούζεν και πέρασε στην επόμενη φάση του DFB Pokal.

Τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους δεν ξεκίνησαν καλά, αφού στο 22ο λεπτό είδαν τον Τσιτσαρίτο να ανοίγει το σκορ για τις ασπιρίνες με εκτέλεση πέναλτι. Η χαρά των παικτών του Σμιντ κράτησε λιγότερο από δέκα λεπτά, καθώς ο Γκαρσία απάντησε για την Βέρντερ στο 31’. Το ματς κρίθηκε κατά κύριο λόγο στο 41ο λεπτό όταν ο Βέντελ έκανε πέναλτι, είδε σωστά την κόκκινη κάρτα, και ο Πιζάρο έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Σκρίπνικ.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η Βέρντερ στάθηκε τυχερή, αφού δεν τελείωσε το παιχνίδι κι έδωσε την ευκαιρία στην Λεβερκούζεν να ψάξει την ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι, παρά την πίεση, δεν βρήκαν το γκολ και είδαν τον Γκρίλιτς να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στο 82ο λεπτό.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: