Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Κασκαντίρης: «Έτσι δεν ξαναέβαλαν ερασιτεχνικούς αγώνες στο στοίχημα»


Κασκαντίρης: «Έτσι δεν ξαναέβαλαν ερασιτεχνικούς αγώνες στο στοίχημα»

Για την απόφαση της αναβολής των ερασιτεχνικών ματς στην Αθήνα, όταν έγινε αντιληπτό ότι υπήρχε δυνατότητα στοιχηματισμού τους σε εταιρείες του εξωτερικού, μίλησε ο Δήμος Κασκαντίρης στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το φαινόμενο δυνατότητας στοιχηματισμού που έδιναν χώρες του εξωτερικού σε ματς ελληνικών ερασιτεχνικών ομάδων μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη «Έφεση της Τρίτης», ο Δήμος Κασκαντίρης.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών τόνισε ότι όταν έγινε αντιληπτό αυτό το γεγονός, η Ένωση αποφάσισε την άμεση αναβολή της αγωνιστικής δραστηριότητας όλων των κατηγοριών της Αθήνας, με αποτέλεσμα οι εν λόγω εταιρείες να μην συμπεριλάβουν άλλη φορά τα παιχνίδια στα κουπόνια τους.

«Μόλις μάθαμε για τον στοιχηματισμό των παιχνιδιών εκτός Ελλάδας, αναβάλλαμε όλη την αγωνιστική. Έκτοτε δεν ξαναέβαλαν ερασιτεχνικούς αγώνες σε εκείνες τις χώρες και κατάλαβαν ότι εμείς δεν παίζουμε με τέτοια θέματα», τόνισε αρχικά ο Δήμος Κασκαντίρης και συμπλήρωσε:

«Δεν ξέρουμε πόσο υψηλός ήταν ο στοιχηματισμός, αλλά δεν είναι δυνατόν να μπαίνουν ερασιτεχνικοί αγώνες στο στοίχημα. Δεν μας είχε ενημερώσει κανείς από αυτές τις εταιρείες για το ότι είχαν συμπεριλάβει τους αγώνες της κατηγορίας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: