Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Μπλαν: «Λύθηκε η παρεξήγηση με τον Νταβίντ Λουίς»


Μπλαν: «Λύθηκε η παρεξήγηση με τον Νταβίντ Λουίς»

Λήξαν θεωρείται το θέμα που προέκυψε ανάμεσα στον Λοράν Μπλαν και τον Νταβίντ Λουίς κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μαρσέιγ, όπως διαβεβαίωσε ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν.

Το γεγονός ότι δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις ανάμεσα στον ίδιο και τον Νταβίντ Λουίς επιβεβαίωσε ο Λοράν Μπλαν, κληθείς να σχολιάσει την άρνηση του ποδοσφαιριστή του να αποχωρήσει ως αλλαγή στο ματς με τη Μαρσέιγ.

Ο τεχνικός των Παριζιάνων ήθελε να αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο αμυντικό, καθώς φαινόταν ότι ήταν τραυματίας, αλλά τη στιγμή της αλλαγής αρνήθηκε να αποχωρήσει και τελικά αντικαταστάθηκε ο Ματουιντί.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Μπλαν δεν ήταν δυνατόν να μην ερωτηθεί για το συμβάν και τόνισε ότι κατόπιν εξηγήσεων του παίκτη, το θέμα διευθετήθηκε.

«Μίλησα μαζί του το πρωί της Δευτέρας. Είχαμε μια πολύ καλή συζήτηση. Όχι απλά καλή, αλλά πάρα πολύ καλή. Ήταν σημαντικό να συζητήσουμε. Έπρεπε να διευθετήσουμε το τι συνέβη και να μιλήσουμε ξεκάθαρα και με ειλικρίνεια. Η συζήτησή μας διήρκησε αρκετά. Δεν ήταν δυνατό να μην μιλήσουμε για το συμβάν και είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της συζήτησης», ανέφερε αρχικά ο Λοράν Μπλαν και συμπλήρωσε:

«Προφανώς δεν θα αποκαλύψω τι συζητήσαμε, αλλά έπρεπε να έχουμε αυτή την κουβέντα για να διατηρήσουμε την καλή μας σχέση».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: