Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Ντιγριντάκης: «Από τα καλύτερα προπονητικά επιτελεία της Α1 έχει η Κηφισιά»


Ντιγριντάκης: «Από τα καλύτερα προπονητικά επιτελεία της Α1 έχει η Κηφισιά»

Στο πολύ καλό προπονητικό επιτελείο, που είναι από τα καλύτερα της Α1, απέδωσε ο Χάρης Ντιγριντάκης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, την εξαιρετική φετινή πορεία της Κηφισιάς.

Στο γεγονός πως η Κηφισιά διατηρεί το ίδιο προπονητικό επιτελείο εδώ και περίπου 2,5 χρόνια απέδωσε ο Χάρης Ντιγριντάκης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, τη φετινή πολύ καλή πορεία της στην Α1.

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας των βορείων προαστίων εξέφρασε τη στεναχώρια του για τα όσα συνέβησαν στο ματς με το Λαύριο, ωστόσο παράλληλα αναφέρθηκε και στον προπηλακισμό που δέχθηκε η αποστολή από ορισμένους στο εκτός έδρας παιχνίδι με το σύνολο του Χρήστου Σερέλη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χάρης Ντιγριντάκης στην εκπομπή «Solo Basket» και στον Τόλη Κοτζιά:

Για τη φετινή Κηφισιά: «Σε σχέση με πέρυσι είναι πιο χαμηλό το μπάσκετ. Έγιναν σε γενικές γραμμές καλές επιλογές σε παίκτες. Φυσικά και έγιναν κάποια λάθη, αλλά διορθώθηκαν. Η ομάδα βρήκε το ρυθμό της και έτσι είναι εκεί είναι τώρα. Όμως, η συνταγή παραμένει ίδια εδώ και 2,5 χρόνια με ένα εξαιρετικό προπονητικό επιτελείο που είναι από τα καλύτερα στην Α1 και χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτό. Έχουμε δύο παιχνίδια που χάσαμε στην έδρα μας στον πόντο, ενώ είχαμε και αυτό με το Λαύριο που σε κανέναν δεν άρεσε και εμένα προσωπικά με στεναχώρησε. Απαγορεύεται σε ομάδα να καταθέσει ένσταση; Αν είχαμε δύο νίκες ακόμη θα ήμασταν ακόμη καλύτερα».

Για το εντυπωσιακό ματς με τα Τρίκαλα: «Ήταν ένα θεματικό και απολαυστικό παιχνίδι. Εμείς ήμασταν καλοί και τα Τρίκαλα είχαν τα δικά τους προβλήματα».

Για τη μίνι-κόντρα με τους οπαδούς στο ματς με τα Τρίκαλα: «Οι δικοί μας οπαδοί δεν έχουν σχέση με κάποιων άλλων μεγάλων ομάδων και φυσικά δεν υπάρχει θέμα χουλιγκανισμού. Όμως, σε εκείνους παρεισφρέουν οπαδοί άλλων ομάδων και το να βρίζουν εν χορώ τον Υφυπουργό Αθλητισμού δεν συνάδει με την Κηφισιά. Έχουμε πάρει πολλά πρόστιμα για συνθήματα και θεωρώ άδικο να βρίζουν τον Υφυπουργό ή να βρίζουν τον διαιτητή. Εκεί, τα “πήρα στο κρανίο” και τους είπα να σηκωθούν να φύγουν. Όχι με ήρεμο τρόπο βέβαια, ξέφυγα και εγώ λίγο… Αλλά, όταν ηρέμησαν τα πράγματα πήγα έξω και τους είπα “μπείτε μέσα” και ήρθαν χωρίς να γίνει ξανά το παραμικρό».

Για την αντιμετώπιση από τον κόσμο του Λαυρίου: «Δεχθήκαμε απίστευτους προπηλακισμούς στο Λαύριο. Τέτοιο περιβάλλον δεν υπήρξε ποτέ ξανά για εμάς. Φυσικά, δεν ήταν άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας, αλλά άλλοι που μας έβριζαν από την αρχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: