Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Αποφασισμένη για κούπα η Ντόρτμουντ!! (video)


Αποφασισμένη για κούπα η Ντόρτμουντ (video)

Με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να σημειώνει ένα γκολ και να δίνει δύο ασίστ, η Ντόρτμουντ νίκησε 3-1 την Στουτγάρδη εκτός έδρας και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του DFB Pokal.

Η Ντόρτμουντ πέρασε από την «Μερσέντες Μπεντζ Αρίνα» με 3-1 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Η ομάδα της Βεστφαλίας που είχε την συμπαράσταση περίπου 10.000 φίλων της που ταξίδεψαν στην Νότια Γερμανία για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στα προημιτελικά. Οι Ρόις, Ομπαμεγιάνγκ και Μικχταριάν ήταν οι σκόρερς για τη νικήτρια που είχαν στη σύνθεση τους, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Η Μπορούσια προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Μικχταριάν άνοιξε την μπάλα δεξιά στον Ομπαμεγιάνγκ, αυτός έβγαλε παράλληλη σέντρα και ο Ρόις με ωραίο πλασέ από πλάγια θέση έκανε το 0-1. Η Στουτγάρδη έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 21ο λεπτό με τον Ρουπ με την μπάλα να βρίσκει στον Μικχταριάν για να γίνει το 1-1. Όμως δέκα λεπτά αργότερα ο Ομπαμεγιάνγκ μετά από ωραία κάθετη πάσα του Ρόις, βρέθηκε έξω από την περιοχή και με αριστερό σουτ έδωσε πάλι προβάδισμα στην Ντόρτμουντ.

Στην επανάληψη, χάθηκαν ευκαιρίες κυρίως από τους φιλοξενούμενους, με καλύτερη στο 51’ όταν ο Ομπαμεγιάνγκ είδε τον Λάνγκερακ να κάνει εξαιρετική επέμβαση σε κοντινό σουτ. Τελικά ο Γκαμπονέζος φορ, σε μια κόντρα επίθεση στο φινάλε, έβγαλε την ασίστ στον Μικχταριάν που εξ’ επαφής έγραψε το 3-1 για την Ντόρτμουντ στο 89'.




Το πρόγραμμα των προημιτελικών:


Τρίτη 09/02

Λεβερκούζεν-Βέρντερ 1-3
(22' Τσιτσαρίτο πεν. - 31' Γκαρσία, 42' Πιζάρο, 82' Γκρίλιτς)

Στουτγκάρδη-Ντόρτμουντ 1-3
(21' Ρουπ - 5' Ρόις, 31' Ομπαμεγιάνγκ, 89' Μικχταριάν)

Τετάρτη 10/02

Χάιντενχαϊμ-Χέρτα (20.00)
Μπόχουμ-Μπάγερν Μονάχου (21.30)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: