Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Στάση αναμονής από τους Ισπανούς για το Champions League του μπάσκετ!!


Στάση αναμονής από τους Ισπανούς για το Champions League του μπάσκετ

Καμία οριστική απόφαση αναφορικά με τη συμμετοχή τους στο Champions League της FIBA δεν έχει παρθεί από τις ισπανικές ομάδες, όπως ανακοίνωσε η λίγκα της χώρας από την Ιβηρική Χερσόνησο.

Την τελική μορφή τόσο της Ευρωλίγκας, όσο και της FIBA για το Champions League του μπάσκετ θα περιμένουν οι ισπανικοί σύλλογοι ώστε να πάρουν την απόφασή τους, όπως ανακοίνωσε η λίγκα μετά το συμβούλιο που είχαν στην Βαρκελώνη την Τρίτη (9/2).

Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των ευρωπαϊκών λιγκών, η ισπανική δεν έχει συνταχθεί ακόμη με τις προτάσεις της παγκόσμιας ομοσπονδίας μπάσκετ για τη νέα διοργάνωση που θα κάνει πρεμιέρα της σεζόν 2016/17.

Η ανακοίνωση της ισπανικής λίγκας:

«Ο πρόεδρος της ACB, Φρανσίσκο Ρόκα, ανέλυσε τα προβληματικά σημεία των δύο προτάσεων αλλά και τις γραμμές πάνω στις οποίες το πρότζεκτ της Ευρωλίγκας αλλά και αυτό του Champions League της FIBA αναμένεται να κινηθούν.

Μετά την ανάλυση και τη συζήτηση πάνω στο πρότζεκτ, οι σύλλογοι αποφάσισαν να αναβάλουν την τελική τους απόφαση μέχρις ότου τα δύο προγράμματα εξελιχθούν και πάρουν την τελική τους μορφή
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: