Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Τους «χρύσωσε» στην κοπή της πίτας ο Λάσκαρης!!!


Τους «χρύσωσε» στην κοπή της πίτας ο Λάσκαρης!

Η ΚΑΕ Άρης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, παρουσία του ιδιοκτήτη Νίκου Λάσκαρη και της συζύγου του Τζώρτζιας, με τους τυχερούς της βραδιάς που πέτυχαν το φλουρί να παίρνουν από μία ράβδο χρυσού!

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα η ΚΑΕ Άρης έκοψε την Τρίτη (9/2) την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, παρουσία ιδιοκτήτη Νίκου Λάσκαρη και της συζύγου του Τζώρτζιας, με τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο να τους χαρίζουν δύο φανέλες με τις υπογραφές όλων και την ημερομηνία 27/6 που ήταν η ημέρα του γάμου τους. «Ήταν μια πραγματικά ευχάριστη έκπληξη και ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο το δώρο», δήλωσε με τη σειρά του ο Νίκος Λάσκαρης.

Από ‘κει και πέρα, τα «τυχερά» τους είχαν και εκείνοι που πέτυχαν το φλουρί. Από τους παίκτες, αυτό πήγε στον Βασίλη Σίμτσακ, από το τεχνικό τιμ στον Βασίλη Βουρτζούμη και από το προσωπικό στην κα. Έλσα Παπαδόπουλου. Οι τυχεροί της βραδιάς, λοιπόν, επιβραβεύτηκαν με μία ράβδο χρυσού βάρους 10 γραμμαρίων!

Επίσης, το «παρών» στη γιορτή έδωσαν εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη Άρη, του ποδοσφαιρικού τμήματος, των Παλαιμάχων, καθώς επίσης και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης.

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: