Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Μάρκοβιτς: «Σκληρή η ήττα από τον Ολυμπιακό…»


Μάρκοβιτς: «Σκληρή η ήττα από τον Ολυμπιακό…»

Ο Νίκολα Μάρκοβιτς δεν έκρυψε την απογοήτευσή για τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τον Ολυμπιακό, ωστόσο τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κρατήσει την ενέργεια και το μαχητικό πνεύμα που είχε στο ΣΕΦ.

Εμφανώς απογοητευμένος με την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά κυρίως με τον τρόπο που αυτή ήρθε, ήταν ο Νίκολα Μάρκοβιτς.

Ο Σέρβος φόργουορντ τόνισε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πρέπει να κρατήσει το ίδιο μαχητικό πνεύμα και στη συνέχεια, ενώ δήλωσε πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του θέλουν τη νίκη κόντρα στην Λιμόζ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκολα Μάρκοβιτς στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και τον τρόπο που ηττήθηκε ο ΠΑΟΚ: «Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να χάνεις ένα παιχνίδι με αυτό τον τρόπο κι εγώ προσωπικά είμαι απογοητευμένος γιατί δεν ήταν η πρώτη φορά που φτάσαμε τόσο κοντά σε μία τέτοια νίκη. Αν μάλιστα υπολογίσω μόνο τα παιχνίδια με αυτές τις δύο ομάδες, τότε είναι τρεις αγώνες, τους οποίους χάσαμε με τον ίδιο τρόπο. Στα τελευταία δευτερόλεπτα και παρά το γεγονός ότι ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί ως το τέλος και διεκδικήσαμε τη νίκη. Ήταν μία πολύ σκληρή ήττα».

Για αυτό που μένει από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Χάσαμε, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να κρατήσουμε τον τρόπο με τον οποίο αγωνιστήκαμε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, το πώς προσεγγίσαμε αυτό το παιχνίδι. Το ίδιο είχαμε κάνει στο παιχνίδι με την Βαλένθια. Είχαμε ενέργεια και πολύ μαχητικό πνεύμα. Αν καταφέρουμε να διατηρήσουμε αυτό τον τρόπο προσέγγισης και στη συνέχεια νομίζω ότι θα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τον αγώνα με την Λιμόζ: «Ξέρουμε ότι δεν έχουμε την τύχη μας στα δικά μας χέρια, εξαρτόμαστε από άλλα πράγματα. Το παιχνίδι με τη Λιμόζ θα είναι πολύ δύσκολο, ίσως και να είναι το τελευταίο μας για φέτος στην Ευρώπη, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε και θα μπούμε στο γήπεδο με αυτό τον στόχο. Και δεν θα έχουμε στο μυαλό μας, εάν θα κερδίσουμε τελικά κάτι με τη νίκη ή όχι. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να είμαστε κοντά στο σκορ, για να πάρουμε τη νίκη, απέναντι σε μία εντελώς διαφορετική ομάδα από αυτήν που αντιμετωπίσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Μπορεί να είναι οι ίδιοι παίκτες, αλλά είναι άλλη ομάδα, παίζουν διαφορετικά. Θα είναι σίγουρα πρόβλημα για μας η κούραση. Έχουμε μικρό ρόστερ, χωρίς τον Κώστα και τον Σόφο είμαστε ακόμα λιγότεροι, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: