Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Παναιτωλικός: «Τα όργανα της Σούπερ Λίγκας σφυρίζουν αδιάφορα»


Παναιτωλικός: «Τα όργανα της Σούπερ Λίγκας σφυρίζουν αδιάφορα»

Τα όσα είπε ο Γιάννης Μαντζουράκης, ότι δηλαδή άνθρωποι του Πανιώνιου την «έπεσαν» στο ημίχρονο στον διαιτητή με αποτέλεσμα να τον επηρεάσουν, υποστηρίζει και ο Παναιτωλικός με σκληρή ανακοίνωσή του.

Ανακοίνωση, στην οποία είναι εμφανής ο εκνευρισμός που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, εξέδωσαν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού. Σε αυτή η ΠΑΕ υποστηρίζει όσα ακριβώς τόνισε και ο Γιάννης Μαντζουράκης μετά το τέλος του αγώνα στη Νέα Σμύρνη. Ότι δηλαδή άνθρωποι του Πανιώνιου την «έπεσαν» στον Αλέξανδρο Αρετόπουλο στο ημίχρονο του ματς με αποτέλεσμα να τον επηρεάσουν.

Παράλληλα, τονίζουν πως τα αρμόδια όργανα της Σούπερ Λίγκας κάνουν… τα στραβά μάτια την στιγμή που κάποιοι επιβάλλουν τους δικούς τους νόμους.

Αναλυτικά:

«Οι παρωχημένες (αλλά μάλλον δοκιμασμένες και εν τέλει αποδοτικές για κάποιους) πρακτικές του "πεσίματος" χωρίς κανένα λόγο στο ημίχρονο, που αποτελούν ντροπή (τόσο για όποιον τις διαπράττει, όσο και για όποιον υποκύπτει σ’ αυτές) για το ποδόσφαιρο, αποδείχτηκε ότι φέρνουν αποτέλεσμα.

Ακόμα και αν γίνονται σε αγώνα πρωταθλήματος Super League, παρουσία εντεταλμένων οργάνων της, τα οποία "σφυρίζοντας αδιάφορα" αποδέχονται με τη στάση τους ότι κάθε γήπεδο έχει τους δικούς του "νόμους", ικανούς να διαμορφώνουν την έκβαση ενός αγώνα.

"Νόμοι" που φαίνεται επηρεάζουν ακόμα και διεθνείς διαιτητές και τους οδηγούν να κρίνουν με διαφορετικά μέτρα και σταθμά, δίνοντας αβαντάζ νίκης. Εμείς παρόλα αυτά, συνεχίζουμε να ζούμε με την ελπίδα ότι κάθε αγωνιστική που έρχεται θα είναι πιο δίκαιη από την τελευταία. Ως πότε πρέπει να περιμένουμε;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: