Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Ηττα για ΠΑΟΚ 71-68 από Περιστέρι


Τζάμπα ήττα για ΠΑΟΚ 71-68 από Περιστέρι

Ο ΠΑΟΚ έχασε ένα δικό του παιχνίδι στην Αθήνα, από το Περιστέρι με 71-68. Ο Δικέφαλος ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά στο φινάλε δεν είχε καθαρό μυαλό στις επιθετικές του προσπάθειες κι έτσι ηττήθηκε. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν πάντως και παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης, που ήταν στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1.

1ο δεκάλεπτο: 9-11, 17-20.
2ο δεκάλεπτο: 27-24, 36-36.
3ο δεκάλεπτο: 38-47, 51-53.
4ο δεκάλεπτο: 56-62, 71-68

"Ρέμο, Δεν είσαι ένας από εμάς"


Οι φίλαθλοι του Ηρακλή.... Η κόντρα των οργανωμένων με τον Αντώνη Ρέμο συνεχίστηκε και το 2010. Μπορεί να διανύουμε τη δεύτερη μέρα του νέου έτους, ωστόσο η «Αυτόνομη Θύρα 10» εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση προς τον Αντώνη Ρέμο με την οποία τον αφορίζει και τον αποηρακλειδοποιεί.

«Μετά τις σημερινές εξελίξεις που έλαβαν χώρα στην αποκριάτικη γενική συνέλευση της ΠΑΕ, οι οποίες μας αποκάλυψαν ότι η ανευθυνότητα και ο παραλογισμός ορισμένων ανθρώπων αλλά και ο κατήφορος για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή δεν έχει τέλος, είμαστε αναγκασμένοι να αναφερθούμε προσωπικά στον κύριο Ρέμο και να πούμε τα εξής.

Από τη στιγμή που ακόμα και σ' αυτή τη κρίσιμη φάση συνεχίζει να δηλώνει ότι ο Ηρακλής δεν είναι ακέφαλος, από τη στιγμή που ακόμα και σ' αυτή τη κρίσιμη φάση ο λόγος που χρησιμοποιεί στο γραπτό του υπόμνημα είναι βαθιά διχαστικός για τον κόσμο του Ηρακλή, από τη στιγμή που ακόμα και σ' αυτή τη κρίσιμη φάση συνεχίζει την ίδια και απαράλλακτη, καταστρεπτική για το σύλλογο, πολιτική όσον αφορά τη στελέχωση του Δ.Σ., η οποία έγινε με ανθρώπους οι οποίοι για άλλη μια φορά δεν έχουν σχέση με το χώρο του ποδοσφαίρου, από τη στιγμή που ακόμα και σ' αυτή τη κρίσιμη φάση επιλέγει να παρατάξει στρατιές μπράβων μέσα και έξω από το χώρο της συνέλευσης και τέλος από τη στιγμή που ακόμα και σ' αυτή τη κρίσιμη φάση είναι απών από τα κοινά του συλλόγου μη δίνοντας στην ουσία καμιά διαβεβαίωση για το μέλλον του, τότε δε μας απομένει τίποτε άλλο από το να αμφισβητήσουμε το τελευταίο επιχείρημα που του έχει απομείνει, αυτό του οπαδού του Ηρακλή. Δε μπορούμε να πιστέψουμε ότι ο οποιοσδήποτε σώφρων άνθρωπος που ενδιαφέρεται για το καλό της ομάδας της οποίας δηλώνει οπαδός μπορεί να προβαίνει σε τέτοια συνεχόμενα, προκλητικά, μεθοδευμένα, και επικίνδυνα, για την ίδια την ομάδα, λάθη. Απαιτούμε από όλους τους δημοσιογράφους αλλά και από τον ίδιο να φτύσουν επιτέλους τη καραμέλα του καλού παιδιού - ηρακληδέα προέδρου. Ούτε το ένα συμβαίνει ούτε το άλλο. Εμείς το τελευταίο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για το 2009 είναι να σας πούμε ξεκάθαρα ότι από σήμερα δε σας αντιμετωπίζουμε πλέον σαν οπαδό του Ηρακλή αλλά σαν εχθρό του. Δεν είστε ένας από μας κύριε Ρέμο!!!

Καλή χρονιά σε όλους τους οπαδούς και φίλους του ΗΡΑΚΛΗ».

Αποτελέσματα από κύπελλο Αγγλίας

Την πρόκριση στους "32" του FA Cup πήραν τα περισσότερα φαβορί της Premier League το Σάββατο (02/01). Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Μίντλεσμπρο και συνεχίζει στην επόμενη φάση, ενώ η Τότεναμ πέτυχε τεσσάρα επί της Πίτερμπρο.Μία από τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις ήταν αυτή ανάμεσα στη Γουίγκαν και τη Χαλ Σίτι με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 4-1 και να εξασφαλίζουν το εισιτήριο για τους "32". Στον τέταρτο γύρο προκρίθηκε και η Εβερτον, 3-1 της Καρλάιλ, ενώ Πόρτσμουθ και Μπέρμιγχαμ θα υποχρεωθούν σε δεύτερο αγώνα, μετά τις ισοπαλίες τους με τις Νότιγχαμ Φόρεστ και Κόβεντρι αντίστοιχα. Το μεγαλύτερο αποτέλεσμα σημειώθηκε στο παιχνίδι Πρέστον- Κόλτσεστερ που ήταν 7-0.

Σάββατο (02/01):
Μπρίστολ Σίτι-Κάρντιφ Αναβλήθηκε
Τότεναμ-Πίτερμπρο 4-0
Μπρέντφορντ-Ντονκάστερ Αναβλήθηκε
Μίντλεσμπρο-Μάντσεστερ Σίτι 0-1
Χάντερσφιλντ-Γουέστ Μπρομ 0-2
Μίλτον Κέινς Ντονς-Μπέρνλι 1-2
Νότιγχαμ Φόρεστ-Μπέρμιγχαμ 0-0
Πρέστον-Κόλτσεστερ 7-0
Αστον Βίλα-Μπλάκμπερν 3-1
Πόρτσμουθ-Κόβεντρι 1-1
Σάντερλαντ-Μπάροου 3-0
Γουίγκαν-Χαλ 4-1
Εβερτον-Καρλάιλ 3-1
Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Κρίσταλ Πάλας 1-2
Μπλάκπουλ-Ιπσουιτς 1-2
Φούλαμ-Σουίντον 1-0
Τορκί-Μπράιτον 0-1
Σκάνθορπ-Μπάρνσλεϊ 1-0
Σαουθάμπτον-Λούτον 1-0
Μίλγουολ-Ντέρμπι 1-1
Πλίμουθ-Νιούκαστλ 0-0
Λέστερ-Σουόνσι 2-1
Μπόλτον-Λίνκολν 4-0
Ακρινγκτον-Τζίλιγχαμ Αναβλήθηκε
Στόουκ Σίτι-Γιορκ
19:00GR Ρέντινγκ-Λίβερπουλ

Κυριακή (03/01):
15:00GR Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λιντς
15:00GR Τσέλσι-Γουότφορντ
15:00GR Νοτς Κάουντι-Φόρεστ Γκριν Ρόβερς
15:00GR Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-ΚΠΡ
18:15GR Γουέστ Χαμ-Αρσεναλ
20:15GR Τρανμίρ-Γουλβς

Ειπε...............

http://www.sport.gr/files/resized/1262454524_arabatzis_70.jpg"Εχω δρόμο για να φτάσω στο ζενίθ" Νίκος Αραμπατζης

Μουρίνιο: "Να αποκλειστεί το Καμερούν"!

http://www.sport24.gr/ast/cov/IN/INTERMILAN_2010_1_2_17_39_55_b.jpgΜε μία σημαντική απώλεια θα ξεκινήσει η Ίντερ το 2010 την προσπάθεια για την υπέρασπιση των πρωτείων της εντός των συνόρων, καθώς μετά το αποψινό φιλικό στο Ριάντ με την Αλ Χιλάλ ο Σαμουέλ Ετό θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Καμερούν ενόψει της συμμετοχής του στο Κόπα Άφρικα τον Ιανουάριο.Η διοίκηση της Ίντερ έστειλε αίτημα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας προκειμένου να εξασφαλίσει ειδική άδεια για τον Καμερουνέζο φορ και να παίξει στον αγώνα της εμβόλιμης 18ης αγωνιστικής με την Κιέβο στο "Μπεντεγκόντι" (6/1), όμως αυτό δεν έγινε αποδεκτό (θα πρέπει να βρίσκεται στο Παρίσι τη Δευτέρα), γεγονός που εξόργισε τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να αποκλειστούν γρήγορα τα "αδάμαστα λιοντάρια" από τη διοργάνωση για να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό στο Μιλάνο ο Ετό, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για διαφορετική αντιμετώπιση της Ίντερ και της... Μπαρτσελόνα.

"Είμαι απογοητευμένος, όχι όμως έκπληκτος. Σε μία τέτοια περίπτωση ελπίζω να αποκλειστεί γρήγορα το Καμερούν και να μην καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό του Κόπα Άφρικα.

Τουλάχιστον σε μία τέτοια περίπτωση θα τον έχουμε πίσω πριν από τις 31 Ιανουαρίου",
τόνισε ο "special one" με δηλώσεις του στην "Gazzetta dello Sport", για να προσθέσει:

"Δύο χρόνια πριν ο Ετό πήγε στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, πέταξε πίσω για να παίξει με τη Μπαρτσελόνα και μετά επέστρεψε στο Καμερούν. Δημιουργήθηκε θέμα με το να φύγει δύο ημέρες αργότερα, ενώ το πρώτο ματς του Καμερούν τον Ιανουάριο είναι στις 13 Ιανουαρίου.

Αυτό είναι πέρα από τη λογική. Δεν ξέρω αν γίνεται επειδή υπάρχει τώρα νέος προπονητής ή υπάρχει διαφορά μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ίντερ, όμως αυτό που ξέρω είναι ότι δεν θα επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο που το έκανε το 2008".

Πανελλήνιος-Καβάλα 84-59

Ο Πανελλήνιος δικαιολόγησε από τα πρώτα λεπτά το ρόλο του «φαβορί» και δεν είχε πρόβλημα να μπει με ακόμη μία νίκη στο 2010, με «θύμα» αυτή τη φορά την Καβάλα με 84-59 στην Κυψέλη.

Οι «Ολυμπιονίκες» έφτασαν στο 8-2 στη φετινή Α1 κι απέδειξαν για ακόμη μία φορά πως τα τελευταία χρόνια βρίσκονται ένα «κλικ» παραπάνω από τους μικρομεσαίους της Α1 και αρκετά ακόμη από τους μικρούς. Από την πλευρά της, η Καβάλα υπέστη την πέμπτη σερί ήττας της και με 2-8 ρεκόρ εξακολουθεί να κρατάει «ρεζερβέ» μία από τις θέσεις που «φλερτάρουν» με τον υποβιβασμό. Μέσα σ' όλα, παρέμεινε στο γκρουπ των ομάδων που δεν έχουν καταφέρει να γευτούν τη χαρά ενός «διπλού» (σ.σ. Πανιώνιος, ΑΕΚ και ΓΣ Ολύμπια Λάρισας οι υπόλοιπες).

Καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βοήθεια... Αστυνομία!

Ηρακλης-Πάει και ο Κλέιτον...


Χενκ Τεν Κάτε και Σίλβα Κλέιτον Τέλος ο Αμπουμπακάρι, μας... τελείωσε κι ο Κλέιτον, όπως αναφέρει ο εκπρόσωπός του. Ο εκπρόσωπος του Σίλβα Κλέιτον, Κώστας Μπότος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «ένα - δύο» για το θέμα του Βραζιλιάνου και το ενδιαφέρον του Ηρακλή.

«Ευχαριστούμε πολύ τον Ηρακλή, είναι τιμή μας το ενδιαφέρον που έδειξε όμως δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Δεν υπάρχει αυτή την στιγμή πρόθεση του Κλέιτον να έρθει στον Ηρακλή. Γενικότερα έχω ξαναπεί ότι ο Κλέιτον δεν θα πάει σε άλλη ελληνική ομάδα. Μόνο στον Ολυμπιακό ή σε ομάδα του εξωτερικού».

Ο κ. Μπότος ξεκαθάρισε βέβαια ότι: «δεν υπάρχει καμία πρόταση από τον Ολυμπιακό», ενώ επισήμανε πως: «Μίλησα χθες το βράδυ με τον Ηλία Πουρσανίδη και τον ενημέρωσα για τις προθέσεις μας. Δεν θέλουμε να κοροϊδεύουμε τον Ηρακλή και να συντηρούμε το θέμα. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο Σάββα Κωφίδη που είναι ένας πολύ καλός προπονητής και μακάρι να σώσει την ομάδα του Ηρακλή. Μακάρι επίσης να λυθούν και όλα τα προβλήματα της ομάδας. Την ίδια στάση είχαμε κρατήσει και το καλοκαίρι όταν είχε ζητήσει τον παίκτη η Λάρισα».

Ο Κώστας Μπότος είπε για τον παραγκωνισμό του παίκτη στην ομάδα του Παναθηναϊκού ότι: «Κάποια στιγμή πρέπει να πούμε την αλήθεια όμως θα το κάνουμε μετά τον Ιούνιο. Πάντως δεν έχει λογικά να «καθαρίζεται» έτσι ένας τόσο καλός παίκτης. Ασφαλώς και δεν είναι θέμα του Νιόπλια. Ο άνθρωπος τώρα ήρθε στην ομάδα και είναι και πολύ οργανωτικός και φιλόδοξος. Από αλλού είναι το θέμα».

Σε ότι αφορά το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης, ο μάνατζερ του Κλέιτον είπε: «Πραγματικά υπάρχει ένα σοβαρό ενδιαφέρον της Ανόρθωσης, όμως αυτή την στιγμή δεν έχει καταλήξει ακόμη ο Κλέιτον. Υπάρχουν προτάσεις από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες αλλά και από το Ντουμπάι».

Αρέσει ο Κριστιάνο...


Ο Σάντος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ Γοητεύει με τις εμφανίσεις του στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να κάνει το ντεμπούτο του. Πιο σύντομα από όσο υπολόγιζαν στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Κριστιάνο, που όσο περνάνε οι μέρες τόσο οι άνθρωποι του δικεφάλου πείθονται ότι ο Βραζιλιάνος είναι ο παίκτης ο οποίος μπορεί να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την μεσοεπιθετική εικόνα της ομάδας. Ο 26χρονος μέσος ξεδίπλωσε τις αρετές του και εντυπωσίασε στη σημερινή προπόνηση.

Προφανώς, όταν η φυσική κατάστασή του θα έρθει στα επιθυμητά επίπεδα, θα είναι ο παίκτης που θα πάρει τη θέση στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Τη Δευτέρα (4/1) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα στείλει το φάκελο με όλα τα έγγραφα στην ΕΠΟ προκειμένου να εκδοθεί δελτίο στον 26χρονο Βραζιλιάνο που παίρνει τη θέση ξένου που καταλάμβανε ο Αμπουμπακάρι. Σύντομα θα γίνει και η επίσημη παρουσίασή του.

Σε ό,τι αφορά στην προπόνηση, ο Σάντος προτίμησε ασκήσεις για τελειώματα φάσεων, χωρίζοντας τους παίκτες του σε δύο ομάδες. Μουσλίμοβιτς, Τσιρίλο και Σορλέν που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα

Πάει Βραζιλία ο Αμπρέου

Με δηλώσεις του, ο Σεμπαστιάν Αμπρέου, τόνισε πως είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Βραζιλία (είχε αγωνιστεί στην Γκρέμιο το 1998), για χάρη της Σάντος. Ο «Λόκο» δήλωσε: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίξω στη Βραζιλία. Φυσικά και θέλω να επιστρέψω στην χώρα και να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα αυτό».

Ο γενικός αρχηγός της Σάντος, δήλωσε από την πλευρά του: «Ο Αμπρέου είναι μεταξύ των πολλών παικτών που μας ενδιαφέρουν. Αναμφίβολα έχει την ποιότητα και δεν κρύβουμε πως είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση. Υπάρχει μεγάλη φημολογία, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο».

Με το δεξί στο 2010 ο Άρης 79-62 την Ολύμπια

Με το δεξί στο 2010 ο Άρης 79-62 την Ολύμπια

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρίτσαρντσον (21 πόντους) και παρά τις απουσίες των Μπάρλο, Κακιούζη, ο Άρης επικράτησε στην Λάρισα της Ολύμπια με 79-62. Οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκαν με 17 πόντους στο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να καλύψουν την διαφορά και το κατάφεραν, μειώνοντας μέχρι και σε 7 πόντους (52-59) στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου, αλλά μέχρι εκεί. Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη βρήκε τις λύσεις στην επίθεση στο φινάλε και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα.
Σε εξέλιξη η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ολύμπια Λάρισας και τον Άρη, στην θεσσαλική πόλη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1.

1ο δεκάλεπτο: 11-19, 15-26.
2ο δεκάλεπτο: 20-30, 30-47.
3ο δεκάλεπτο: 33-52, 44-59.
4ο δεκάλεπτο: 57-68, 62-79.

Α1 Αρης Απέκτησε τον Ντράγκαν Λάμποβιτς


Tην απόκτηση του 22χρονου Σέρβου φόργουορντ - σέντερ Ντράγκαν Λάμποβιτς, ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης.

Ο νεοαποκτηθείς αθλητής θα φτάσει το Σάββατο (22:00) στη Θεσσαλονίκη και αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα ενσωματωθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί κατά σειρά στις: Ζντράβλιε Λέσκοβατς (2001-02), Ζελέζνικ Ρίφλεξ (2002-03, 2003-04 και 2004-05), Μπόρατς Τσάτσακ (2005-06), Ζελέζνικ (2006-07, 2007-08, 2008-09 και 2009-10). Η ανακοίνωση της ομάδας ανέφερε μεταξύ άλλων: "H ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Σέρβου πάουερ φόργουορντ - σέντερ Ντράγκαν Λάμποβιτς, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2012. Ο Λάμποβιτς αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη απόψε (Σάββατο 02/01) στις 22:00".

Άρης Τζόνσον: "Γιατί όχι και πρωτάθλημα;"


Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Έντι Τζόνσον και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την χαρά του αλλά και τις φιλοδοξίες του υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: "Γιατί να μην κερδίσουμε το πρωτάθλημα;"

O Αμερικανός επιθετικός έφτασε στην συμπρωτεύουσα μαζί με την γυναίκα και το παιδί του και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Άρη για την ευκαιρία που του δίνει. "Ευχαριστώ τον Άρη που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα κοιτάξω να πετύχω τους στόχους, φιλοδοξώ να πετύχω πολλά πράγματα και να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος και εγώ και η οικογένεια μου", δήλωσε ο σέντερ φορ που αποκτήθηκε από την Φούλαμ με την μορφή δανεισμού. Όσο για τους στόχους της ομάδας, ο Τζόνσον δεν δίστασε να βάλει τον πήχη πολύ ψηλά: "Γιατί όχι να μην κερδίσουμε το πρωτάθλημα;".

ΣΤΟΙΧΗΜΑ GOAL KAI ΧΡΗΜΑ


GOAL KAI ΧΡΗΜΑ

Kαλησπέρα σε όλους τους φίλους των αθλητικών ψιθύρων.Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με πολλά ταμεία για εμάς.Ξεκινάμε από την Ισπανία και τον αγώνα ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ.Είναι δύο ομάδες που παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο,θα πάμε με το over 3,5 για τους ιντερνετικούς και για αυτούς που παίζουν στον ΟΠΑΠ 4-6 γκολ.Επόμενος μας σταθμός η Βαρκελόνη.Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ θα αντιμετοπίσει την ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ.Προβλέπουμε ανοιχτό παιχνίδι,over 3,5 και εδώ και 4-6 γκολ στον ΟΠΑΠ.Συνεχίζουμε με το Αγγλικό κύπελλο και τον αγώνα ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ.Φορμαρισμένη η ΣΙΤΥ μετά την αλλαγή του προπονητή και σίγουρα θέλει να συνεχίσει στον θεσμό αυτό και να κατακτήσει ενα τίτλο για να επιβεβαιώσει την ανοδική της πορεία.Διπλό για τους πολίτες ελπίζουμε να μας δικαιώσουν.Τελευταία μας επιλογή είναι πάλι απο την Αγγλία και είναι ο αγώνας ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ.ΟΙ 'χωριάτες' είναι' δυνατοί στην έδρα τους και έχουν πολύ καλή παράδοση με την ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ.Η ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ βρίσκεται σε κακή κατάσταση.Θα πάμε με τον άσο.Αυτά για σήμερα,χαλαρό ποντάρισμα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι όπως τελειώσαμε το 2009.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΚΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ


ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Πρόβλημα στην καρδιά ο Σέρχιο Σάντσες της Σεβίλης


Σέρχιο Σάντσες Σε προσωρινή αποχή από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα τέθηκε ο Σέρχιο Σάντσες της Σεβίλης, όπως ανακοίνωσε η ισπανική ομάδα. Στον 23χρονο αμυντικό εντοπίστηκε πρόβλημα στην καρδιά και στους Ανδαλουσιάνους ξύπνησαν δυσάρεστες μνήμες από το θάνατο του Αντόνιο Πουέρτα πριν από περίπου δύο χρόνια.

Ο Σάντσες ταξίδεψε στην Βαρκελώνη, προκειμένου να είναι μαζί με την οικογένεια του και να υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Στοίχημα με το Στέλιο Γελαστό


Σήμερα θα ασχοληθούμε με Ισπανία και Αγγλικό κύπελλο.
Βαλένθια - Εσπανιόλ Χ
Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη 1
Άστον Βίλα - Μπλάκμπερν 1
Γουίγκαν - Χαλ 1
Λέστερ - Σουόνσι 1

Καλό ταμείο σε όλους !
Μετά τιμής,

Στέλιος Γελαστός

"Εκλεισε" τον Σίλβα η Αρσεναλ


Ο Ουέλινγκτον Σίλβα Τον Ουέλινγκτον Σίλβα απέκτησε η Αρσεναλ, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπρόσωπου του νεαρού άσου. Ο 16χρονος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις το Δεκέμβριο του 2008 όταν και δοκιμάστηκε από τους "κανονιέρηδες" πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ κόντρα στην Νόριτς.

Ο Ουέλινγκτον Σίλβα θα παραμείνει στη Φλουμινένσε μέχρι τον Ιανουάριο του 2011, καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΦΙΦΑ δεν μπορεί να φύγει από την ομάδα του πριν κλείσει τα 18 του χρόνια.

Μέχρι να ενταχθεί ο 16χρονος στο ρόστερ της Αρσεναλ, ο Αγγλικός σύλλογος θα έχει δώσει το 65% από τα 3,5 εκατομμύρια λίρες, ποσό που συμφωνήθηκε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Έτοιμος να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ είναι ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/3a21d9cef6ea3a35bca6dbe34b1bf497_L.jpg?1262409618?1262409618?1262409618

Έτοιμος να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ είναι ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Μαζί του στο «Άνφιλντ» θα πάρει και τον Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ.

Οι δύο Ολλανδοί άσοι της Ρεάλ Μαδρίτης δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Μανουέλ Πελεγκρίνι και είναι πολύ πιθανός ο δανεισμός του μέχρι το τέλος της σεζόν στον αγγλικό σύλλογο.

Ο Ράφα Μπενίτεθ προσπαθεί να αλλάξει την κακή εικόνα της ομάδας του και θεωρεί ότι οι δύο παίκτες της «βασίλισσας» θα βοηθήσουν τη Λίβερπουλ να συνέλθει αγωνιστικά. Ο Φαν Νίστελροϊ είναι εκτός πλάνων στη Ρεάλ και θέλει να πάει σε μια ομάδα που θα παίζει εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ακολουθεί.

Με τους Ραού, Ιγκουαϊν και Μπενζεμά στη Μαδρίτη ξέρει ότι δεν έχει τύχη. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στη Λίβερπουλ, όπως αναφέρουν τα αγγλικά μέσα είναι το οικονομικό θέμα. Οι «κόκκινοι» επιθυμούν να πληρώσουν μέρος του μισθού του, αλλά οι «μερένχες» δεν είναι σύμφωνοι.

Στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ θεωρούν ο Φαν Νίστελροϊ με τον Φερνάντο Τόρες στο πλευρό του μπορεί να δώσει λύσεις παρά τον τραυματισμό στο γόνατο που τον ταλαιπώρησε. Όσο αφορά στον Φαν Ντερ Φάαρτ, το καλοκαίρι περίσσευε στη Μαδρίτη, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει κερδίσει χρόνο συμμετοχής.

Στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις

Στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις

Ξεκίνησε επίσημα η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα και στον Ηρακλή έχουν ένα μήνα διορία προκειμένου να βρουν τους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα και να δώσουν τις απαραίτητες λύσεις σε θέσεις που «πονάει» η ομάδα. Μέχρι τώρα πέρα από τους δυο Βραζιλιάνους που δοκιμάστηκαν και ουσιαστικά δεν θα αποκτηθούν (αυτή η ενημέρωση υπάρχει από την ομάδα), δεν έχει γίνει κάποια άλλη ουσιαστική κίνηση. Δεν θα μπορούσε να συμβεί άλλωστε από την στιγμή που το τοπίο είναι και παραμένει ακόμη θολό. Τώρα η κατάσταση δείχνει πως πάει να ξεκαθαρίσει και θα πρέπει να επιταχυνθούν όλες οι διαδικασίες (σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο, καθώς επιβάλλεται ο Ηρακλής να προχωρήσει) προκειμένου να βρεθούν οι κατάλληλοι παίκτες στις κατάλληλες θέσεις. Οι δυο ποδοσφαιριστές που ονόμασε ο Σάββας Κωφίδης (σ.σ. Αμπουμπακάρι και Κλέιτον) δεν έχουν τύχη να έρθουν στην Μίκρα για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Μοιραία το ενδιαφέρον στρέφεται σε άλλους ποδοσφαιριστές και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Έτοιμες λύσεις

Η αλήθεια είναι πως στη Μίκρα εδώ και αρκετό καιρό έχουν επεξεργαστεί αρκετές προτάσεις που έχουν γίνει και έχουν κάνει ορισμένες πρώτες επαφές με παίκτες για να είναι σε ετοιμότητα να προχωρήσουν περισσότερο. Οι παίκτες αυτοί προέρχονται από την Γαλλία και την Πορτογαλία κατά κύριο λόγο αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια περίπτωση με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε πρωτάθλημα της Βορείου Ευρώπης. Γενικά ο Ηλίας Πουρσανίδης εξετάζει μαζί με τον Σάββα Κωφίδη πολλές περιπτώσεις και έχουν αποφασίσει τουλάχιστον τις θέσεις στις οποίες θα χρειαστούν ενίσχυση.

Ενδιαφέρον στην Βραζιλία

Φαίνεται ότι η Βραζιλία θα απασχολήσει σημαντικά τους «κυανόλευκους» και είναι αρκετά πιθανό να έρθει αυτή την φορά όχι για να δοκιμαστεί αλλά για να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής που θα αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Η διαδικασία είναι πάλι η ίδια αφού ο Ρομπέρτο Αζίζ είναι αυτός που έχει προτείνει τον παίκτη και το πιθανότερο είναι να καταλήξει τελικά στην ομάδα του Ηρακλή. Αν και μια τέτοια περίπτωση περιέχει ρίσκο, οι πληροφορίες που υπάρχουν κάνουν λόγο ότι πρόκειται για «έτοιμο» παίκτη που αυτό το διάστημα κάνει προετοιμασία με την ομάδα του και σύντομα θα γνωρίζει αν θα μείνει ελεύθερος. Άλλωστε οι «κυανόλευκοι» δεν προχώρησαν σε συνεργασία με τους Έβερτον και Τούτσε, ώστε να μην καταληφθούν θέσεις ξένων που υπάρχουν στην ομάδα. Πηγη Μετροσπορ

Στην πόρτα της εξόδου ο Γκρασιάν;


Στην πόρτα της εξόδου ο Γκρασιάν;

Παρελθόν είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει μέσα στο επόμενο διάστημα από τον Άρη, ο Γκρασιάν.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ φαίνεται ότι δεν εμπιστεύεται τον συμπατριώτη του χαφ και δεν αποκλείεται εντός των ημερών να γίνει σχετική κουβέντα με τον Αργεντινό και να λυθεί η συνεργασία μαζί του.

Μορέτι (μάνατζερ Σαβίνι): Στον ΠΑΟΚ μέχρι τον Ιούνιο ο Μίρκο


Μορέτι (μάνατζερ Σαβίνι): Στον ΠΑΟΚ μέχρι τον Ιούνιο ο Μίρκο

Για το γεγονός ότι ο Μίρκο Σαβίνι θα παραμείνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ μέχρι τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, μίλησε στα ιταλικά Μ.Μ.Ε. ο μάνατζερ του παίκτη.

Ο Αντρέα Μορέτι, περί ου ο λόγος, σχολίασε για την καριέρα του πελάτη του στον «δικέφαλο του Βορρά»:

«Είχα επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και είμαι ικανοποιημένος που ο Μίρκο θα παραμείνει ως τον Ιούνιο. Έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια μετά το τέλος αυτής της σεζόν, αλλά θα αξιολογήσουμε και πάλι την κατάσταση».

‹ ΝΒΑ Σκηνές... φάρ ουέστ στους Ουίζαρντς!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/cba20afc45e6a74b21f4c64017a21847_L.jpg?1262417425?1262417425?1262417425

Απίστευτες... σκηνές εκτυλίχθηκαν στα αποδυτήρια των Ουίζαρντς την παραμονή των Χριστουγέννων. Οι Γκίλμπερτ Αρίνας και Τζαβάρις Κρίτεντον προέταξαν τα... όπλα τους, με αφορμή το χρέος ενός στοιχήματος!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Post» ο 22χρονος φόργουορντ των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, Τζαβάρις Κρίτεντον, κάλεσε τον «Agent Zero» να του καταβάλει το αντίτιμο ενός κερδισμένου στοιχήματος, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να... ηλεκτριστεί, καθώς οι δύο παίκτες έδειξαν διατεθειμένοι να χρησιμοποιήσουν τα... όπλα τους!

Ευτυχώς θύματα δεν... υπήρξαν, αφού δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί, με το ΝΒΑ, αλλά και τις αστυνομικές αρχές να ερευνούν την υπόθεση και τον διευθυντή της Ένωσης παικτών, Μπίλι Χάντερ, να δηλώνει έκπληκτος: «Πρόκειται για κάτι πρωτάκουστο στον χώρο του αθλητισμού. Δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο... ».

Μπασκετ-TV

ΕΤ1 ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΡΗΣ 17:00
EPT Olympics 5 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΠΑΟΚ 19:00

Ποδοσφαιριο-ΤV

ΣΠΟΡ+ ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 17:00
CONN-X TV SPORTS ΒΑΛΕΝΘΙ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ 19:00
ΣΠΟΡ+ ΡΕΝΤΙΝΓΚ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 19:15
CONN-X TV SPORTS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 21:00
ΣΚΑΪ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ 23:00

Ο Βενγκέρ δίνει προτεραιότητα στο πρωτάθλημα


Ο Αρσέν Βενγκέρ εξομολογείται... Μπορεί το Κύπελλο Αγγλίας να είναι μία σημαντική διοργάνωση, αλλά ο Αρσέν Βενγκέρ δίνει προτεραιότητα στο πρωτάθλημα, γι αυτό και θα ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς του παίκτες στην αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ την Κυριακή, έτσι ώστε να τους έχει έτοιμους απέναντι στην Μπόλτον.

"Μετά από τα τελευταία αποτελέσματα πλησιάσαμε στην κορυφή και πλέον για εμένα έχει περισσότερη σημασία το πρωτάθλημα από το Κύπελλο. Θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλους και ανάμεσα σε αυτούς είναι και το Κύπελλο, ωστόσο ψηλότερα στην προτίμηση μου είναι το πρωτάθλημα. Σίγουρα θα αφήσω εκτός κάποιους παίκτες για να είναι ξεκούραστοι στις αναμετρήσεις με την Μπόλτον και την Εβερτον", τόνισε ο Βενγκέρ.

Καλη Χρονια....................

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/25a85ecd53a350402b61b3f8d1abbcbc_L.jpg?1262248986?1262248986?1262248986Τι τραβάει κι αυτό το έρμο το μαγιό! Αν είχε φωνή να μιλήσει… Η… τραβάτε με κι ας κλαίω- φυσικά με δάκρυα χαράς- σουηδέζα μοντελοτραγουδίστρια Victoria Silvstedt πήρε είδηση ότι εμφανίστηκε φωτογράφος στην παραλία όπου πλατσούριζε και βάλθηκε να κάνει το μαγιό της… λάστιχο, προκειμένου να τραβήξει τα φλας.

Μουρίνιο: "Θα παραμείνω στην Ιντερ μέχρι το 2012"


O Μουρίνιο στην προπόνηση της Ίντερ Με τους δημοσιογράφους τα έβαλε πάλι ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός εκδήλωσε για ακόμα μία φορά τον εκνευρισμό του για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αφήνει την Ιντερ στο τέλος της περιόδου ή και νωρίτερα για να επιστρέψει στην Αγγλία.

"Το πρόβλημα μου είναι ότι εσείς οι δημοσιογράφοι λατρεύεται να διαστρεβλώνετε όσα έχω πει. Στην Αγγλία ήμουν ευτυχισμένος και όταν έφυγα είπα ότι θα επιστρέψω κάποια μέρα, αλλά αυτή η μέρα μπορεί να είναι το 2010 ή το 2020. Εχω πει ότι είμαι ευτυχισμένος στην Ιντερ, αλλά σε αυτό δεν δίνεται σημασία. Δεν πρόκειται να φύγω στη μέση μίας προσπάθειας και θα σεβαστώ το συμβόλαιο μου που λήγει το 2012", ξεκαθάρισε ο Πορτογάλος.

Μαντσίνι: "Το μέλλον της Ιταλίας ο Μπαλοτέλι"


Ο Μπαλοτέλι πανηγυρίζει Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Μάριο Μπαλοτέλι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Sky Sports 24". Ο πρώην τεχνικός της Ίντερ και νυν της Μάντσεστερ Σίτι ήταν εγκωμιαστικός για τον 19χρονο επιθετικό, χαρακτηρίζοντάς τον ως το "μέλλον του ιταλικού ποδοσφαίρου".

"Είναι δύσκολο να μη μιλούν με καλά λόγια για έναν μεγάλο παίκτη, ο οποίος έχει κάνει σπουδαία δουλειά σε τεχνικό επίπεδο. Έχει κάνει όμορφα πράγματα και έχει καλή συμπεριφορά. Σίγουρα στο μέλλον μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος, αφού είναι μόλις 19 ετών. Μπορεί να φανεί χρήσιμος στον Μαρσέλο Λίπι για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής", ήταν τα λόγια του Μαντσίνι.

Σόσιν και επίσημα στην Καβάλα!


Απογοητευμένος ο Σοσίν Παίκτης της Καβάλας είναι και επίσημα από την Πρωτοχρονιά ο Λούκας Σόσιν. Ο 32χρονος Πολωνός επιθετικός που αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην Ανόρθωση συμφώνησε σε όλα με τους "Αργοναύτες" τους οποίους θα ενισχύσει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μετά την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου η Ανόρθωση δεν ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του 32χρονου φορ, που έτσι και αλλιώς έμενε ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Σόσιν αγωνιζόταν στην κυπριακή ομάδα από το 2007 και φέτος είχε 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (7 σαν αλλαγή) χωρίς να σκοράρει, ενώ είχε παίξει ακόμη σε ένα ματς Κυπέλλου και τέσσερα του Europa League σκοράροντας από μία φορά. Επίσης έχει τέσσερις εμφανίσεις και δύο γκολ με την εθνική Πολωνίας.

Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ ο Τοροσίδης


Ο Βασίλης Τοροσίδης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Αλκμααρ Τον Βασίλη Τοροσίδη έχει βάλει στο στόχαστρο του ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος ψάχνει δεξί μπακ για να αντικαταστήσει τον Γκλεν Τζόνσον. Ο τελευταίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Αστον Βίλα και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις περίπου μήνες με τον Ισπανό τεχνικό να θεωρεί τον "ερυθρόλευκο" άσο τον ιδανικό για να καλύψει το κενό που άφησε ο Αγγλος. Αυτό αναφέρει η "Daily Mirror" σε σημερινό της δημοσίευμα, ενώ συνεχίζει τονίζοντας ότι τον Τοροσίδη θέλει και η Γιουβέντους.

Αν πάρουμε ως αφετηρία ότι στο κείμενο αναφέρεται πως η Λίβερπουλ ψάχνει μία κάπως φτηνή λύση για τον αντικαταστάτη του Γκλεν Τζόνσον και πως αυτή είναι του Βασίλη Τοροσίδη, τότε οι πιθανότητες αυτής της μεταγραφής δεν είναι και πολλές. Ο διεθνής αμυντικός μόνο φτηνός δεν είναι, αφού πριν από περίπου ένα χρόνο μπήκε ρήτρα στο συμβόλαιο του έξι εκατομμυρίων ευρώ. Εκτός και αν αυτά τα χρήματα οι Αγγλοι τα θεωρούν λίγα...