Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Έτοιμος να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ είναι ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/3a21d9cef6ea3a35bca6dbe34b1bf497_L.jpg?1262409618?1262409618?1262409618

Έτοιμος να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ είναι ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Μαζί του στο «Άνφιλντ» θα πάρει και τον Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ.

Οι δύο Ολλανδοί άσοι της Ρεάλ Μαδρίτης δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Μανουέλ Πελεγκρίνι και είναι πολύ πιθανός ο δανεισμός του μέχρι το τέλος της σεζόν στον αγγλικό σύλλογο.

Ο Ράφα Μπενίτεθ προσπαθεί να αλλάξει την κακή εικόνα της ομάδας του και θεωρεί ότι οι δύο παίκτες της «βασίλισσας» θα βοηθήσουν τη Λίβερπουλ να συνέλθει αγωνιστικά. Ο Φαν Νίστελροϊ είναι εκτός πλάνων στη Ρεάλ και θέλει να πάει σε μια ομάδα που θα παίζει εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ακολουθεί.

Με τους Ραού, Ιγκουαϊν και Μπενζεμά στη Μαδρίτη ξέρει ότι δεν έχει τύχη. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στη Λίβερπουλ, όπως αναφέρουν τα αγγλικά μέσα είναι το οικονομικό θέμα. Οι «κόκκινοι» επιθυμούν να πληρώσουν μέρος του μισθού του, αλλά οι «μερένχες» δεν είναι σύμφωνοι.

Στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ θεωρούν ο Φαν Νίστελροϊ με τον Φερνάντο Τόρες στο πλευρό του μπορεί να δώσει λύσεις παρά τον τραυματισμό στο γόνατο που τον ταλαιπώρησε. Όσο αφορά στον Φαν Ντερ Φάαρτ, το καλοκαίρι περίσσευε στη Μαδρίτη, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει κερδίσει χρόνο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: