Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Μουρίνιο: "Να αποκλειστεί το Καμερούν"!

http://www.sport24.gr/ast/cov/IN/INTERMILAN_2010_1_2_17_39_55_b.jpgΜε μία σημαντική απώλεια θα ξεκινήσει η Ίντερ το 2010 την προσπάθεια για την υπέρασπιση των πρωτείων της εντός των συνόρων, καθώς μετά το αποψινό φιλικό στο Ριάντ με την Αλ Χιλάλ ο Σαμουέλ Ετό θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Καμερούν ενόψει της συμμετοχής του στο Κόπα Άφρικα τον Ιανουάριο.Η διοίκηση της Ίντερ έστειλε αίτημα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας προκειμένου να εξασφαλίσει ειδική άδεια για τον Καμερουνέζο φορ και να παίξει στον αγώνα της εμβόλιμης 18ης αγωνιστικής με την Κιέβο στο "Μπεντεγκόντι" (6/1), όμως αυτό δεν έγινε αποδεκτό (θα πρέπει να βρίσκεται στο Παρίσι τη Δευτέρα), γεγονός που εξόργισε τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να αποκλειστούν γρήγορα τα "αδάμαστα λιοντάρια" από τη διοργάνωση για να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό στο Μιλάνο ο Ετό, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για διαφορετική αντιμετώπιση της Ίντερ και της... Μπαρτσελόνα.

"Είμαι απογοητευμένος, όχι όμως έκπληκτος. Σε μία τέτοια περίπτωση ελπίζω να αποκλειστεί γρήγορα το Καμερούν και να μην καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό του Κόπα Άφρικα.

Τουλάχιστον σε μία τέτοια περίπτωση θα τον έχουμε πίσω πριν από τις 31 Ιανουαρίου",
τόνισε ο "special one" με δηλώσεις του στην "Gazzetta dello Sport", για να προσθέσει:

"Δύο χρόνια πριν ο Ετό πήγε στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, πέταξε πίσω για να παίξει με τη Μπαρτσελόνα και μετά επέστρεψε στο Καμερούν. Δημιουργήθηκε θέμα με το να φύγει δύο ημέρες αργότερα, ενώ το πρώτο ματς του Καμερούν τον Ιανουάριο είναι στις 13 Ιανουαρίου.

Αυτό είναι πέρα από τη λογική. Δεν ξέρω αν γίνεται επειδή υπάρχει τώρα νέος προπονητής ή υπάρχει διαφορά μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ίντερ, όμως αυτό που ξέρω είναι ότι δεν θα επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο που το έκανε το 2008".

Δεν υπάρχουν σχόλια: