Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

"Ρέμο, Δεν είσαι ένας από εμάς"


Οι φίλαθλοι του Ηρακλή.... Η κόντρα των οργανωμένων με τον Αντώνη Ρέμο συνεχίστηκε και το 2010. Μπορεί να διανύουμε τη δεύτερη μέρα του νέου έτους, ωστόσο η «Αυτόνομη Θύρα 10» εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση προς τον Αντώνη Ρέμο με την οποία τον αφορίζει και τον αποηρακλειδοποιεί.

«Μετά τις σημερινές εξελίξεις που έλαβαν χώρα στην αποκριάτικη γενική συνέλευση της ΠΑΕ, οι οποίες μας αποκάλυψαν ότι η ανευθυνότητα και ο παραλογισμός ορισμένων ανθρώπων αλλά και ο κατήφορος για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή δεν έχει τέλος, είμαστε αναγκασμένοι να αναφερθούμε προσωπικά στον κύριο Ρέμο και να πούμε τα εξής.

Από τη στιγμή που ακόμα και σ' αυτή τη κρίσιμη φάση συνεχίζει να δηλώνει ότι ο Ηρακλής δεν είναι ακέφαλος, από τη στιγμή που ακόμα και σ' αυτή τη κρίσιμη φάση ο λόγος που χρησιμοποιεί στο γραπτό του υπόμνημα είναι βαθιά διχαστικός για τον κόσμο του Ηρακλή, από τη στιγμή που ακόμα και σ' αυτή τη κρίσιμη φάση συνεχίζει την ίδια και απαράλλακτη, καταστρεπτική για το σύλλογο, πολιτική όσον αφορά τη στελέχωση του Δ.Σ., η οποία έγινε με ανθρώπους οι οποίοι για άλλη μια φορά δεν έχουν σχέση με το χώρο του ποδοσφαίρου, από τη στιγμή που ακόμα και σ' αυτή τη κρίσιμη φάση επιλέγει να παρατάξει στρατιές μπράβων μέσα και έξω από το χώρο της συνέλευσης και τέλος από τη στιγμή που ακόμα και σ' αυτή τη κρίσιμη φάση είναι απών από τα κοινά του συλλόγου μη δίνοντας στην ουσία καμιά διαβεβαίωση για το μέλλον του, τότε δε μας απομένει τίποτε άλλο από το να αμφισβητήσουμε το τελευταίο επιχείρημα που του έχει απομείνει, αυτό του οπαδού του Ηρακλή. Δε μπορούμε να πιστέψουμε ότι ο οποιοσδήποτε σώφρων άνθρωπος που ενδιαφέρεται για το καλό της ομάδας της οποίας δηλώνει οπαδός μπορεί να προβαίνει σε τέτοια συνεχόμενα, προκλητικά, μεθοδευμένα, και επικίνδυνα, για την ίδια την ομάδα, λάθη. Απαιτούμε από όλους τους δημοσιογράφους αλλά και από τον ίδιο να φτύσουν επιτέλους τη καραμέλα του καλού παιδιού - ηρακληδέα προέδρου. Ούτε το ένα συμβαίνει ούτε το άλλο. Εμείς το τελευταίο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για το 2009 είναι να σας πούμε ξεκάθαρα ότι από σήμερα δε σας αντιμετωπίζουμε πλέον σαν οπαδό του Ηρακλή αλλά σαν εχθρό του. Δεν είστε ένας από μας κύριε Ρέμο!!!

Καλή χρονιά σε όλους τους οπαδούς και φίλους του ΗΡΑΚΛΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: