Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Αρέσει ο Κριστιάνο...


Ο Σάντος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ Γοητεύει με τις εμφανίσεις του στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να κάνει το ντεμπούτο του. Πιο σύντομα από όσο υπολόγιζαν στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Κριστιάνο, που όσο περνάνε οι μέρες τόσο οι άνθρωποι του δικεφάλου πείθονται ότι ο Βραζιλιάνος είναι ο παίκτης ο οποίος μπορεί να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την μεσοεπιθετική εικόνα της ομάδας. Ο 26χρονος μέσος ξεδίπλωσε τις αρετές του και εντυπωσίασε στη σημερινή προπόνηση.

Προφανώς, όταν η φυσική κατάστασή του θα έρθει στα επιθυμητά επίπεδα, θα είναι ο παίκτης που θα πάρει τη θέση στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Τη Δευτέρα (4/1) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα στείλει το φάκελο με όλα τα έγγραφα στην ΕΠΟ προκειμένου να εκδοθεί δελτίο στον 26χρονο Βραζιλιάνο που παίρνει τη θέση ξένου που καταλάμβανε ο Αμπουμπακάρι. Σύντομα θα γίνει και η επίσημη παρουσίασή του.

Σε ό,τι αφορά στην προπόνηση, ο Σάντος προτίμησε ασκήσεις για τελειώματα φάσεων, χωρίζοντας τους παίκτες του σε δύο ομάδες. Μουσλίμοβιτς, Τσιρίλο και Σορλέν που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: