Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Μίνι υπέρβαση για τον φορ, σταντ μπάι ο Κάστσελαν

Ο Μάκης Κατσαβάκης έχει μεταφέρει στην διοίκηση του Άρη την επιθυμία του να έρθουν οι δυο παίκτες που απομένουν ακόμη για να συμπληρωθεί το ρόστερ έστω και για δυο μέρες στη Βόρεια Ιταλία.
Μίνι υπέρβαση για τον φορ, σταντ μπάι ο Κάστσελαν
Όσον αφορά τον αμυντικό χαφ με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Κατσαβάκης οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί και συλλέγονται οι τελευταίες πληροφορίες για να γίνει η κρούση, ενώ αν κάτι στραβώσει υπάρχει πάντα η περίπτωση του Μλάντεν Καστσελαν που σας έχει αναφέρει εδώ και καιρό το AllAboutARIS.
Τις πιο μεγάλες δυσκολίες οι κίτρινοι τις αντιμετωπίζουν στον επιθετικό αφού για να πάρεις καλό παίκτη πρέπει να ματώσεις οικονομικά κάτι που δεν είναι σε θέση να κάνει η διοίκηση. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ανεβάσει λίγο το καθορισμένο για τον επιθετικό ύψος του ποσού που θα δαπανήσει ώστε να φέρει στο Κλεάνθης Βικελίδης, κάποιον καλύτερο παίκτη, αφού προτάσεις αν μη τι άλλο υπάρχουν πολλες και από διάφορες μεριές.
Πηγή: allaboutaris.com

Τι ζήτησε ο Δημητρέλος από Ντέμη!!

Νέα επικοινωνία είχαν το μεσημέρι ο Ντέμης Νικολαΐδης με τον Ανδρέα Δημητρέλο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, μεταξύ άλλων, ζήτησε αν μπορεί να μεσολαβήσει σε μία διευκόλυνση που ζητά η Ένωση για να πληρώσει το άρθρο 44 (1.250.000 ευρώ).
Τι ζήτησε ο Δημητρέλος από Ντέμη
Ο Δημητρέλος ζήτησε να «επιστρέψει» στην ΑΕΚ ο Αλ Σουντάιρι την δόση των 350.000 ευρώ που πρέπει να λάβει από την δόση του τηλεοπτικού από την Σούπερ Λίγκα σε λίγες ημέρες και να γίνει μία νέα σύμβαση, ώστε το ποσό να το πάρει από την δόση του Μαρτίου του 2013. Διότι με αυτό το ποσό η ΠΑΕ ΑΕΚ θα μπορεί να πληρώσει το άρθρο 44.
Ωστόσο, ο Ντέμης ξεκαθάρισε στον Δημητρέλο ότι αυτή η συζήτηση μπορεί να γίνει μόνο μέσω του Χάρη Οικονομόπουλου, ο οποίος θα επικοινωνήσει με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα μεταφέροντας του το αίτημα της ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κατάλαβε ότι είναι καλύτερο να επικοινωνήσει απευθείας με τον κ.Οικονομόπουλο, κάτι που θα γίνει εντός της ημέρας.
Πηγή: aek365.com

Στη Λοκομοτίβ Μόσχας ο Κρέσιτς!!

Την εστία της Λοκομοτίβ Μόσχας θα υπερασπίζεται την επόμενη σεζόν ο Ντάριο Κρέσιτς! Προπονητής της ρωσικής ομάδας είναι ο Σλάβεν Μπίλιτς, συμπατριώτης του Κροάτη γκολκίπερ, κάτι που σημαίνει ότι ο τελευταίος θα έχει πολλές πιθανότητες για να αγωνιστεί βασικός.
Στη Λοκομοτίβ Μόσχας ο Κρέσιτς

Ψυχάρες!!

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών ήρθε ισόπαλη 7-7 με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ιταλία και με την εικόνα της έδειξε πως με μπορεί να πάρει την πρόκριση!
Ψυχάρες!

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα με την Κροατία, η Εθνικής μας ομάδα έδειξε το καλό της πρόσωπο απέναντι στους Ιταλούς και μπορεί να μην έκανε σεφτέ στις νίκες, αλλά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία.
 
Η Ελλάδα μπήκε δυνατά στο ματς, αλλά το γεγονός πως δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί τον παίκτη παραπάνω στις επιθέσεις είχε αποτέλεσμα οι Ιταλοί να μένουν στο σκορ και μετά από δύο οκτάλεπτα να παίρνουν κεφάλι στο σκορ με 4-3.
 
Ωστόσο ο Χρήστος Αφρουδάκης, όπως και ο Γιάννης Φουντούλης που σημείωσαν από δύο τέρματα πήραν στις πλάτες τους την ομάδα και τελικά το ματς τελείωσε ισόπαλο 7-7.
 
Επόμενο ματς για την Ελλάδα αυτό απέναντι στο Καζακστάν την Πέμπτη, όπου στόχος είναι η νίκη.
 
Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-3, 5-6, 7-7
 
πηγή: sportdog.gr   

Στη NOVA το Μπνέι Γιεχούντα-ΠΑΟΚ!!

H NOVA συγκεκριμένα το Novasports2 θα μεταδώσει τον αγώνα της Μπνέι Γιεχούντα με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη (20:00).
Στη NOVA το Μπνέι Γιεχούντα-ΠΑΟΚ

Μετάλλιο για τον Ελληνογερμανό Τασιάδη!!

Ο Σιδερής Τασιάδης, ομογενής με καταγωγή από τον Έβρο, αγωνίζεται με τη Γερμανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο στο C1 του κάνοε καγιάκ σλάλομ.
Μετάλλιο για τον Ελληνογερμανό Τασιάδη
Συγκεκριμένα, η κατάταξη στον τελικό του C1 ανδρών στο Ολυμπιακό Τουρνουά κάνοε καγιάκ σλάλομ των ανδρών έχει ως εξής:
1. Τόνι Εστανγκέ (Γαλλία) 97.06
2. Σιδέρης Τασιάδης (Γερμανία) 98.09
3. Μίχαλ Μάρτικαν (Σλοβακία) 98.31
4. Αντέρ Ελοσέχι (Ισπανία) 102.61
5. Στάνισλαβ Γέζεκ (Τσεχία) 105.73
6. Κίναν Μάλεϊ (Αυστραλία) 107.08
7. Τακούγια Χανέντα (Ιαπωνία) 110.62
8. Μπέντζαμιν Σάβσεκ (Σλοβενία) 219.95

πηγή: sportdog.gr   

Έχασε το χρυσό και έριξε το φταίξιμο στο... Facebook και το Twitter!!

Μένοντας μέχρι αργά στο Facebook και το Twitter υποστηρίζει η αργυρή Ολυμπιονίκης στα 100 μέτρα ύπτιο Eμιλι Σίμπομ, ότι έχασε το χρυσό!
Έχασε το χρυσό και έριξε το φταίξιμο στο... Facebook και το Twitter!
Όπως είπε, σύμφωνα με το digitallife.gr, η ίδια η κολυμβήτρια από την Αυστραλία, ο υπερβολικός χρόνος που ξόδευε για τα social media επηρέασε την απόδοση της καθώς στα προκριματικά έκανε Ολυμπιακό ρεκόρ με αποτέλεσμα να δεχτεί πάρα πολλά διαδικτυακά συγχαρητήρια και ευχές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όπως λέει, να θεωρήσει ότι η νίκη στον τελικό θα είναι μια εύκολη υπόθεση και να χάσει την αίσθηση του χρόνου απαντώντας στους «φίλους» και followers.
«Σου λένε, «θα πάρεις το χρυσό» και φτάνεις στο σημείο να το έχεις πιστέψει πριν ακόμη πέσεις στο νερό», είπε η Seebohm που υποσχέθηκε μια ακόμη συμμετοχή στους επόμενους Ολυμπιακούς, ώστε να «επανορθώσει».
Η δικαιολογία της κολυμβήτριας δεν τους έπεισε πάντως όλους. «Πώς επηρεάστηκε; Έστελνε tweet μέσα από την πισίνα;», αναρωτήθηκε κάποιας χρήστης στο δικό του Twitter.
Πηγή: lifo.gr

13η προς το παρόν η Σκαρλάτου!!

Με τη 14η θέση στην 1η ιστιοδρομία ξεκίνησε τις προσπάθειές της στο RS:X γυναικών η Αγγελική Σκαρλάτου. Εν συνεχεία βελτιώθηκε, καθώς στη 2η ιστιοδρομία ήταν 12η, με συνέπεια να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 13η θέση της γενικής κατάταξης με 26 βαθμούς ποινής.
13η προς το παρόν η Σκαρλάτου
Πηγή: sport24.gr

Δεν πήγε καλά ο Μιτάκης!!

O Γιάννης Μιτάκης με την έναρξη της 3ης μέρας των ιστιοδρομιών της κατηγορίας finn, ακυρώθηκε, με αποτέλεσμα να δεχτεί ποινή αφαίρεσης 25 βαθμών στην 5η ιστιοδρομία
Δεν πήγε καλά ο Μιτάκης
Ο Έλληνας ιστιοπλόος, όμως, κατάφερε να ανακάμψει στην 6η ιστιοδρομία καταλαμβάνοντας την 10η θέση με 78 βαθμούς. Έτσι στο σύνολο της ημέρας και μετά την αφαίρεση των 25 βαθμών της ποινής, ο Μιτάκης με 53 βαθμούς βρίσκεται στην 13η θέση της γενικής κατάταξης.
Στην πρώτη θέση παραμένει μετά και το τέλος της 3ης μέρας ο Γιόνας Χογκ Κρίστενσεν από τη Δανία, ο οποίος έχει μόλις 7 βαθμούς ποινής.
  πηγή: sportdog.gr  

«Παγώνει» το θέμα της αύξησης της στρατιωτικής θητείας!

Δεν προχωράει η προοπτική αύξησης της στρατιωτικής θητείας κατά τρεις μήνες, όπως είχαν εισηγηθεί στο παρελθόν τα Γενικά Επιτελεία προς τον υπουργό Άμυνας.
«Παγώνει» το θέμα της αύξησης της στρατιωτικής θητείας
Μιλώντας στην ιστοσελίδα του «Βήματος» ο υπουργός, Πάνος Παναγιωτόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «οι νέοι μας έχουν υποφέρει τα τελευταία χρόνια τα πάνδεινα, δεν θα τους φορτώσουμε τώρα και τρεις μήνες επιπλέον θητεία». Κατά τον ίδιο, μία αύξηση της θητείας θα πρέπει να γίνει με μεθοδευμένο, καλά μελετημένο τρόπο «και όχι επιπόλαια», με στόχο να δώσει παράλληλα και ορισμένα κίνητρα στους κληρωτούς.

Λίγο αργότερα, μιλώντας από τη Λάρισα που μαζί με τον υφυπουργό Π. Καράμπελα, παρευρέθηκαν στις τελετές παράδοσης-παραλαβής ηγεσίας, στην 1η Στρατιά και στο αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι από την στιγμή που ανέλαβε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, βρήκε ομόφωνες εισηγήσεις όλων των επιτελείων για αύξηση της θητείας. Ωστόσο παρατήρησε, παρότι η θέση της ηγεσίας του υπουργείου δεν είναι ούτε θετική ούτε αρνητική, προς το παρόν το θέμα θα πρέπει να παγώσει.

Συγκεκριμένα είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος: «Το θέμα της θητείας έχει πελώριες κοινωνικές διαστάσεις και αφορά τη νεολαία μας, το πιο ευαίσθητοι κομμάτι του ελληνικού λαού, το οποίο έχει υποστεί μεγάλα δεινά από την οικονομική κρίση μεταξύ των οποίων και η ανεργία. Επιπόλαιοι λοιπόν χειρισμοί από την Πολιτεία σε τέτοιου είδους ζητήματα, οι οποίοι χειρισμοί μπορούν να επηρεάσουν κατά δραματικό τρόπο ακόμη και την ψυχολογία των νέων ανθρώπων, χωρίς να έχει υπάρξει μελέτη εκ των προτέρων όλων των κοινωνικών δεδομένων και κάθε άλλης κοινωνικής διάστασης του θέματος, κάθε τέτοιος χειρισμός, θεωρώ ότι δεν ενδείκνυται. Το θέμα θα το μελετήσουμε, προς το παρόν παγώνει και όταν υπάρξουν νεότερα θα σας ενημερώσω».

Υπενθυμίζεται ότι το αίτημα για αύξηση της θητείας επανήλθε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αλλά τότε συμφωνήθηκε ότι την απόφαση και το κόστος θα αναλάβει η νέα κυβέρνηση που θα προέλθει από τις εκλογές. Η κυβέρνηση, ωστόσο, αποφάσισε να μην ανακινήσει θέμα αύξηση της θητείας, δεδομένων και των αντιδράσεων από τις νεολαίες όλων των κομμάτων.

Όπως έχουν αφήσει να διαρρεύσει τα επιτελεία, υπάρχει ήδη η σχετική μελέτη, η οποία, όπως φαίνεται οδεύει προς το «πάγωμα». Οι στρατιωτικοί στις εισηγήσεις τους επικαλούνται την ανάγκη για επαρκή στελέχωση των στρατιωτικών μονάδων, αλλά και την οικονομική κρίση, αφού περιορίζεται ο αριθμός των επαγγελματιών στρατιωτών. Παρά ταύτα, όπως αναφέρουν, και εάν ακόμα παραμείνει η θητεία στους εννέα μήνες, το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων δεν πρόκειται να θιγεί.

Αναφορά στις περικοπές

Ο κ. Παναγιωτόπουλος διαβεβαίωσε, για μία ακόμη φορά ότι οι περικοπές στο υπουργείο θα προέλθουν από τα εξοπλιστικά προγράμματα και όχι από τα ειδικά μισθολόγια.

«Για να μην υπάρξουν οι περικοπές περίπου 10 και 12%, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, και ο εγώ προσωπικά, σκύψαμε πάνω από προϋπολογισμούς και από συμβάσεις και καταφέραμε να περικόψουμε τέτοια ποσά τα οποία συγκροτούν τα λεγόμενα αριθμητικά ισοδύναμα, ώστε αντί για περικοπές 10 έως 12 % στα ειδικά μισθολόγια, να γίνουν άλλες περικοπές σε εξοπλιστικά προγράμματα, χωρίς να μειώνουμε στο ελάχιστο την επιχειρησιακή ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων της χώρας» είπε.

Ο υπουργός, ανέφερε, ότι μέσα από τις περικοπές σε εξοπλιστικά προγράμματα, βρέθηκαν ισοδύναμα 40 εκ. για το 2012 και 120 εκ. για το 2012.

Αντίδραση της Χρυσής Αυγής

Έντονη ήταν η αντίδραση της Χρυσής Αυγής στο «πάγωμα» της αύξησης στη στρατιωτική θητεία.

«Προ ημερών είχε φούσκα απεδείχθη η κυβερνητική εξαγγελία περί αύξησης της στρατιωτικής θητείας. Απαρνούνται για ψηφοθηρικούς λόγους ένα ευεργετικό μέτρο που θα αναζωογονούσε την Εθνική μας Άμυνα. Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στην προγραμματική της θέση για 14μηνη θητεία και υποχρεωτική στράτευση ανδρών και γυναικών στα 18 έτη» ανέφερε η ανακοίνωση.

πηγή: newspost.gr