Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Κάλεσμα των Supporters!!

Με ανακοίνωσή τους οι Supporters απευθύνουν κάλεσμα για ενότητα, επιβεβαιώνουν την πρόθεση να παραχωρήσουν το μερίδιο του στα τέλη Αυγούστου αν έχει συγκεντρωθεί το ποσό της ΑΜΚ που θα προκηρυχθεί.
Κάλεσμα των Supporters
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Supporters
«Ενόψει της αυριανής Γ.Σ και λόγω της κρίσιμης κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΚ, το Δ.Σ των Supporters συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής:
1. να προχωρήσει σε έκτακτη Γ.Σ των μετόχων του στις 30/08/2012 με μοναδικό θέμα: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΕΚ και διαδικασία παραχώρησης των μετοχών μας της ΠΑΕ
2. να καλέσει όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν ενεργά σε όλες τις ενέργειες που αποσκοπούν στη σωτηρία του μεγάλου και ιστορικού μας Συλλόγου.
3. Να ζητήσει από όλες τις πλευρές-βασικούς μετόχους, ποδοσφαιριστές που κατά καιρούς λάμπρυναν το ρόστερ της ομάδας μας, τους παλαίμαχους μας, τους επώνυμους και μη φιλάθλους μας να σταθούν αυτή τη δύσκολη στιγμή δίπλα στην ΑΕΚ και ενωμένοι να βοηθήσουμε όλοι για τη σωτηρία της ομάδας μας.
Τέλος διευκρινίζουμε ότι οι Supporters δημιουργήθηκαν από την ανάγκη να συνδράμουν οικονομικά οι οπαδοί της ομάδας μας στην ΠΑΕ σε δύσκολες στιγμές της. Είμαστε δε διατεθειμένοι να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα διασφαλίζουν την ενότητα και τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ, όπως και στο παρελθόν μαζί με πολλούς άλλους πραγματικούς Αεκτζήδες έχουμε πράξει, μακριά από υστεροβουλίες και δεύτερες σκέψεις.
Η αγάπη μας για την ΑΕΚ μας ενώνει και κοινός μας στόχος είναι η σωτηρία της αλλά και η αναγκαιότητα που αισθανόμαστε να είμαστε δίπλα της.
Supporters Club AE»

Δεν υπάρχουν σχόλια: