Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Εξασφάλισε ασφαλιστική ενημερότητα ο Άρης!!

Ένα μεγάλο βήμα για την έγκριση από την ΕΕΑ έκανε η ΠΑΕ Άρης, η οποία εξασφάλισε ασφαλιστική ενημερότητα. Οι διοικούντες των «κίτρινων» κατέβαλαν σήμερα 73.000 ευρώ στην Εφορία, ποσό που προήλθε από τον κόσμο της ομάδας, με αποτέλεσμα η μία από τις δύο ενημερότητες που είναι απαραίτητες για τον φάκελο που θα κατατεθεί να είναι στα χέρια των ανθρώπων του Άρη.

Βέβαια, έπονται ακόμη πολλά εμπόδια έτσι ώστε ο σύλλογος να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του, με την φορολογική ενημερότητα να ακολουθεί. Για το συγκεκριμένο ζήτημα, οι άνθρωποι της ομάδας πήραν παράταση μέχρι την Παρασκευή και μέχρι τότε θα πρέπει να καταβάλλουν ένα ποσό της τάξεως των 200.000 ευρώ που έχει να κάνει με την τρίτη δόση προς την Εφορία.

Αν αποπληρωθεί η συγκεκριμένη δόση, το θέμα της φορολογικής ενημερότητας δεν θα τελειώσει, καθώς οι δύο πρώτες δεν έχουν καλυφθεί, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ να χρειάζεται και για τις τρεις 600.000 ευρώ.

Πάντως, οι άνθρωποι του Άρη, όπως και άλλων ομάδων αναμένουν την απόφαση της Πολιτείας, καθώς υπάρχει η προοπτική για τη δημιουργία ρύθμισης στο θέμα της φορολογικής ενημερότητας, που θα... ελαφρύνει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Δημόσιο.

Για την εξασφάλιση της ασφαλιστικής ενημερότητας η Κοινωνία Μελών Άρη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ ενημερώνει ότι κατέβαλλε σήμερα στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ το απαραίτητο ποσό και εξασφαλίσθηκε η ασφαλιστική ενημερότητα.

Τα χρήματα για την ασφαλιστική ενημερότητα συγκεντρώθηκαν αποκλειστικά και μόνο από τον κόσμο του ΑΡΗ, ο οποίος καθημερινά συρρέει στα γραφεία του Σωματείου για να εγγραφεί ή να ανανεώσει τη συνδρομή ή απλά να ενισχύσει οικονομικά.

Έγινε το πρώτο από τα πολλά βήματα που είναι απολύτως απαραίτητα να πραγματοποιηθούν. Στηρίξτε με μεγαλύτερη ένταση την προσπάθεια για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε όλοι θέσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: