Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ο φόβος του τερματοφύλακα ...μετά το πέναλτι!!

Επαγγελματίας ο Σηφάκης και καλά κάνει να κοιτάζει το μέλλον του. Αλλά μήπως ...παίζει με την τύχη του συζητώντας με τον ΠΑΟΚ τη στιγμή που ζητάει 800 χιλιάρικα αποζημίωση από τον Άρη;
Ο φόβος του τερματοφύλακα ...μετά το πέναλτι!
Κι αυτό δεν είναι ένα ερώτημα που έχει μόνο ο σκύλος, καθώς ακούγεται σε πολλά στέκια οπαδών στη Θεσσαλονίκη. Ακόμα και του Δικεφάλου. Συνολικά, δηλαδή, ο Σηφάκης αξιώνει περίπου 1 εκ. ευρώ από τον Άρη, την ώρα που είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Κι αυτό σε πολύ κόσμο φαίνεται ..."κάπως".
Αν και ο σκύλος μαθαίνει πως πολύ δύσκολα θα προκύψει γάμος μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Σηφάκη. Όχι επειδή κάποια από τις δύο πλευρές δεν θέλει. Αυτό, άλλωστε, δεν το ξέρει κανένας άλλος πλην των δυο.
Αλλά επειδή ουσιαστικά και με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν γίνεται να προκύψει γάμος. Οι απαιτήσεις του Σηφάκη είναι περίπου 400 χιλ. ευρώ τον χρόνο. Την ώρα που ο Δικέφαλος δεν μπορεί και δεν είναι διατεθειμένος να του προσφέρει περισσότερα από τα μισά. Εκτός κι αν ρίξει τις απαιτήσεις του ο Κρητικός τερματοφύλακας, αφού έτσι κι αλλιώς θα έχει καβάντζα τα 800 χιλιάρικα της αποζημίωσης από τον Άρη.
Πάντως, αν γίνει ο γάμος ΠΑΟΚ - Σηφάκη με ...λεφτά του Άρη, οι οπαδοί των δύο αιώνιων της Θεσσαλονίκης, θα έχουν να λένε για καιρό. Κι ο Σηφάκης θα το έχει κάνει το ..."πέναλτι" για τους οπαδούς του Άρη...

πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: