Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

«Κέρδισε» η λογική, τα βρήκαν σαν άντρες!!

Μία κακή παρένθεση που άνοιξε το απόγευμα της Κυριακής στο Μάλλες έκλεισε χθες το βράδυ στο Πράτο της Ιταλίας. Ο Κώστας Καζναφέρης λογίζεται ξανά ως ποδοσφαιριστής του Άρη από τον Μάκη Κατσαβάκη και μετά από ένα 24ωρο «ξεκούρασης» επιστρέφει το πρωί ξανά στις προπονήσεις των κίτρινων, με το όλο θέμα να θεωρείται λήξαν και από τις δύο πλευρές.

Την ύστατη κυριολεκτικά στιγμή πρυτάνευσε η λογική και ανάμεσα στις… διαφορές που προέκυψαν ανάμεσα στον προπονητή της ομάδας και τον παίκτη του, Κώστα Καζναφέρη μπήκε το συμφέρον του Άρη. Αυτό για το οποίο δηλαδή, όπως λέει και ο Μάκης Κατσαβάκης, πρέπει να αγωνίζονται και να πολεμούν όσοι παίκτες του βρίσκονται αυτή την στιγμή στο ρόστερ.
Λίγο μετά τις 23:30 τα ευχάριστα μαντάτα έφτασαν από το ξενοδοχείο της αποστολής των κιτρίνων στην Βόρεια Ιταλία. Ο Κώστας Καζναφέρης και ο Μάκης Κατσαβάκης κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, σαν δύο άντρες, κουβέντιασαν, έβαλαν όλες τις παραμέτρους κάτω και εν τέλει συμφώνησαν, με το θέμα να τελειώνει εκεί.

Ο 59χρονος τεχνικός άκουσε την συγγνώμη που περίμενε για μία ολόκληρη ημέρα να βγαίνει από το στόμα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναγνώρισε την λανθασμένη αντίδρασή του στο παιχνίδι με την Παλέρμο και τόνισε στον κόουτς ότι τα όσα ξεστόμισε και έκανε ήταν πάνω στην ένταση του αγώνα, εκεί όπου οι σφυγμοί χτυπάνε κόκκινα. «Κώστα, η συγγνώμη που μου είπες θέλω να είναι ειλικρινής. Να βγει από μέσα σου. Δεν θέλω να είναι εξ αναγκασμού, επειδή πρέπει ή σου είπανε να την πεις…», φέρεται να είπε στον Κανζαφέρη ο Σερραίος τεχνικός, για να πάρει την συγκαταβατική απάντηση: «Είναι ειλικρινής κόουτς, για το καλό της ομάδας. Όλα έγιναν πάνω στον εκνευρισμό μου και την ένταση του αγώνα. Έγινε παρεξήγηση». Και κάπου εκεί το θέμα έληξε. Ο προπονητής του Άρη ικανοποιήθηκε από τη στάση του ποδοσφαιριστή του, ο οποίος από σήμερα θα επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις.

Από την πρώτη στιγμή εμείς είχαμε επισημάνει ότι η φετινή χρονιά για τον Άρη είναι… ειδικών συνθηκών. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση δεν έχει την πολυτέλεια να στέκεται σε εγωισμούς και να δημιουργούνται τριγμοί στα αποδυτήρια, γιατί είναι αλήθεια ότι αυτό το περιστατικό επηρέασε το όλο κλίμα στην ομάδα το τελευταίο 24ωρο. Εξ αρχής το «παιχνίδι» φαινόταν δύσκολο, αλλά επειδή δεν μπορεί να διονύζεται ένα τόσο λεπτό ζήτημα έπρεπε χθες το βράδυ να τελειώσει και για το καλό της ομάδας τελείωσε θετικά. Αρχικά πάντως τόσο ο παίκτης όσο και ο προπονητής ήταν ανένδοτοι. Κανείς από τους δύο δεν έκανε… το βήμα πίσω. Κανένας δεν έριχνε νερό στο κρασί του, με τον κόουτς να λέει στο περιβάλλον του ότι: «δεν υπάρχει λόγος να μείνει κάποιος στην ομάδα με τέτοια συμπεριφορά. Ο Άρης πρέπει να βρει ηρεμία στα αποδυτήρια. Όποιος βάζει τον εαυτό του πάνω από τον Άρη δεν έχει θέση εδώ. Αφεντικό θα είμαι εγώ στα αποδυτήρια, αν δεν μπορέσω θα φύγω μόνος μου», δείγμα της αντίληψης που έχει για τα ζητήματα πειθαρχίας στην ομάδα που κοουτσάρει.

Καταλυτική η συζήτηση με τους συμπαίκτες του

Όλη την ημέρα χθες, από το πρωί μέχρι το βράδυ, και ο Μάκης Κατσαβάκης και ο Κανζαφέρης ήταν στα τηλέφωνα. Η διοίκηση ήταν σε ανοιχτή γραμμή, όντας στη μέση, όπως και ο Γιώργος Κολτσίδας. Άπαντες προσπαθούσαν να πείσουν τους δύο άντρες να βρουν μια λύση. Καταλυτικό ρόλο για την ενέργεια του παίκτη το βράδυ να πάρει την πρωτοβουλία και να μιλήσει με τον κόουτς έπαιξαν οι συμπαίκτες του, Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός και Καπετάνος, οι οποίοι… θύμισαν στον «Κάζνα» την κατάσταση και τον έπεισαν να πράξει το πιο σωστό, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Άρη. ποδοσφαιριστή του, ο οποίος από σήμερα θα επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: