Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

«Πρέπει να υπάρξει συμφωνία»

O μάνατζερ του Τοροσίδη τονίζει πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν, αν και ο παίκτης δεν θα έλεγε «όχι» στους Ρωμαίους αν υπήρχε συμφωνία.
«Πρέπει να υπάρξει συμφωνία»
Η Ρόμα... γλυκοκοιτάζει τον Βασίλη Τοροσίδη, ο Ελληνας άσος μόνο αρνητικά δεν βλέπει την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρώμη και ο Ολυμπιακός περιμένει τις εξελίξεις έχοντας κάνει γνωστό με τη στάση του ότι δεν θα είχε πρόβλημα να τον παραχωρήσει αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.
Τι απομένει; Να γίνουν όλα πιο επίσημα. Και αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει το παραμικρό που να οδηγεί στο συμπέρασμα για συμφωνίες και οικονομικές συναλλαγές. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο μάνατζερ του παίκτη με δηλώσεις του στο site calciomercato.it, το οποίο δίνει μεγάλο βάρος στις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων.
«Εχω ακούσει για το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον πελάτη μου, αλλά εγώ δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Πριν ξεκινήσεις διαπραγματεύσεις, πρέπει πρώτα οι δύο εταιρίες να έχουν οδηγηθεί σε συμφωνία. Του Βασίλη θα του άρεσε να παίξει στη Ρόμα, όμως επαναλαμβάνω ότι πρώτα πρέπει να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες», δήλωσε ο Γιώργος Καζιάνης.
Οπως καταλαβαίνετε ο Ελληνας ατζέντης διαψεύδει γι' ακόμα μια φορά τα δημοσιεύματα των ιταλικών εφημερίδων που αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός και η Ρόμα έχουν συμφωνήσει στα 3 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Βασίλη Τοροσίδη.
Βέβαια, με το να λέει ότι θα άρεσε στον Τοροσίδη να παίξει στη Ρόμα, καταλαβαίνετε ότι δεν αποκλείεται να γίνει κάτι στην πορεία. Ισως και σύντομα...
Πηγή: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: