Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ετοιμος για αναχώρηση ο Τσουκαλάς!!

Κοντά στην λύση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ φαίνεται πως βρίσκεται ο Σταύρος Τσουκαλάς, που οδηγείται μάλλον στην αβέβαιη επιλογή της ΑΕΚ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Ο Μακεδόνας μέσος, είχε τις τελευταίες μέρες συζητήσεις με τον Γιώργο Γεωργιάδη και από την στιγμή που δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα της ομάδας αυτόματα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες στους στόχους των οποίων και βρίσκεται.
Στα ίχνη του Τσουκαλά βρίσκονται και άλλες ομάδες όπως είναι εμφανές από το ρεπορτάζ. Όμως καμιά δεν δίνει το ύψος του συμβολαίου που έχει ο Τσουκαλάς με τον ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ προκειμένου να ελευθερώσει την θέση του Τσουκαλά, είναι πρόθυμος να συνεισφέρει και ένα ποσό ώστε να καλύψει μέρος του συμβολαίου του. Όμως αυτό είναι θέμα των διαπραγματεύσεων οι οποίες ακόμα συνεχίζονται.

Έπονται Σακελλαρίου, Κουρδάκης

Μετά τον Σταύρο Τσουκαλά, την ίδια σειρά στις διαπραγματεύσεις για λύσεις των συμβολαίων τους παίρνουν οι Σακελλαρίου και Κουρδάκης, που συνεχίζουν να προπονούνται ατομικά με προπονητή που τους έχει διαθέσει ο ΠΑΟΚ. Για τους συγκεκριμένους παίκτες υπάρχει μικρότερο ενδιαφέρον, αλλά πάντα υπάρχει.

Τελευταία είναι η περίπτωση του Σάκη Παπάζογλου, ο οποίος επίσης έλαβε εντολή να αναζητήσει αλλού την ποδοσφαιρική του τύχη, αλλά αυτός εξακολουθεί να προπονείται με την βασική ομάδα. Αν βρεθεί λύση και ομάδα που να μπορεί να δελεάσει τον Παπάζογλου, τότε ο ξανθομάλλης επιθετικός ίσως αποφασίσει και αποδεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ να λύσει από τώρα το συμβόλαιο του και να μετακινηθεί νωρίτερα σε άλλη ομάδα. Η περίπτωση του όμως είναι η πλέον δύσκολη αφού ο υψηλόσωμος φορ, έχει υψηλό συμβόλαιο που κανείς δεν μπορεί να του καλύψει ούτε και στο μισό του ύψος, οπότε δεν έχει λόγους να επείγεται ο ίδιος για να φύγει από την ομάδα. Ξέχωρα από το γεγονός, ότι με την απομάκρυνση του Μπανγκουρά, και μέχρι την απόκτηση άλλου επιθετικού θα υπάρχει πάντα θέση στην ομάδα για τον ίδιο.

Ο Ρομπέρ και η αλλαγή πλάνων

Ο Γάλλος Μπερτράν Ρομπέρ, με βάση την περυσινή παρουσία του από την αρχή της περιόδου ήταν εκτός αρχικών πλάνων του Γιώργου Δώνη. Σταδιακά όμως με την διάθεση του στις προπονήσεις του βασικού σταδίου προετοιμασίας, επέδειξε ζήλο, διάθεση και καλή προσαρμογή στις ποδοσφαιρικές απαιτήσεις του Ελληνα τεχνικού και στην εφαρμογή του συστήματος που ο ίδιος ακολουθεί. Πλέον πήρε μερικές ευκαιρίες στα φιλικά παιχνίδια και τις οποίες αξιοποίησε. Απομένει να καταφέρει ο Γάλλος να κερδίσει πλήρως την εμπιστοσύνη του προπονητή του και τα επίσημα παιχνίδια που ξεκινούν από μεθαυρίο.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: