Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ο Σαββίδης έρχεται. Επιτέλους!!

Ποιες είναι οι κινήσεις του Ζήση Βρύζα και του Θανάση Κατσαρή μετά τις τελευταίες εξελίξεις που δείχνουν ότι ο Σαββίδης θα αναλάβει τον ΠΑΟΚ.
Ο Σαββίδης έρχεται. Επιτέλους!
Η κατάθεση πλήρους φακέλου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δημιούργησε στον Ζήση Βρύζα και τον Θανάση Κατσαρή τη βεβαιότητα ότι Ιβάν Σαββίδη θα ολοκληρώσει την επικείμενη επένδυση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η δημόσια τοποθέτηση του ομογενή επιχειρηματία ότι 15 Αυγούστου αναλαμβάνει τα ηνία της, ήρθε να επιβεβαιώσει αυτή τους την αίσθηση.
Μάλιστα, την διάχυτη αισιοδοξία τους την έχουν μεταφέρει και στους συνεργάτες τους, την ίδια ώρα που έχουν αρχίζει τις ζυμώσεις για τη νέα διοίκηση που θα είναι και πάλι Πρωτοδικείου. Βρύζας και Κατσαρής είχαν πολύ πρόσφατα επικοινωνία στη διάρκεια της οποίας συζήτησαν για το πώς θα καλυφθεί η θέση του εκπροσώπου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στο δ.σ. της ΠΑΕ.
Η νέα διοίκηση θα είναι και πάλι Πρωτοδικείου και πιθανότατα θα συμμετέχουν σ' αυτή τρεις άνθρωποι του Σαββίδη (ο ένας εξ' αυτών όπως όλα δείχνουν είναι ο Αντον Κοντάρεφ, μέλος και στο νυν συμβούλιο).
Κοντολογίς, οι διεργασίες για την έλευση της επόχής Σαββίδη είναι πλέον προχωρημένες σε όλα τα επίπεδα και σε απηχούν όλα όσα συμβαίνουν στην πραγματικότητα.
Πηγή: olapaok.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: