Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ο Πορτογάλος Νούνο Ρέϊς και ο Βραζιλιάνος Μπαϊα!!

Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα για νεαρό Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, που έχει μπει στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον Νούνο Ρέις, που έχει προταθεί στον δικέφαλο και για τον οποίο φαίνεται πως έχει θετική άποψη ο Γιώργος Γεωργιάδης, καθώς τον γνωρίζει από την θητεία του στην τεχνική ηγεσίας της εθνικής Νέων. Ο Νούνο Ρέις, ανήκει στην Σπόρτιγκ Λισσαβόνας, όμως τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Σερκλ Μπριζ με την μορφή δανεισμού. Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Νέων στην Πορτογαλία, είναι ύψους 1,84 και στα 21 του χρόνια επιδιώκει να έχει μία θέση στην πρώτη ομάδα της Σπόρτιγκ που όμως φαίνεται ότι σκοπεύει να τον παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού. Πιθανολογείται πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτησή του, αν και μέσα από το ρεπορτάζ προκύπτουν κι άλλες περιπτώσεις.

Προτάθηκε και ο Άντρε Μπαΐα

Ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός που προτάθηκε στον ΠΑΟΚ είναι ο Άντρε Μπαΐα. Πρόκειται για 28χρονο Βραζιλιάνο στόπερ, που αγωνιζόταν στην Σαμσούνσπορ της Τουρκίας και στο ξεκίνημα της καριέρας του έδειχνε να έχει μεγάλες περγαμηνές, καθώς είχε κληθεί και στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας, μαζί με πολύ μεγάλα ονόματα της "Σελεσάο". Έγινε γνωστός κυρίως στην ομάδα της Φέγενορντ στην οποία αγωνίστηκε για επτά χρόνια, πριν μετακομίσει στην Τουρκία. Στον δικέφαλο έχει προταθεί και φαίνεται ότι απασχολεί, καθώς πρόκειται για μία αρκετά αξιόπιστη λύση.

Και οι υπόλοιποι

Υπάρχουν πάντα και άλλες επιλογές που είναι σε δεύτερο πλάνο. Όπως αυτή του Βαγγέλη Μόρα, που είναι στα υπ' όψιν της τεχνικής διεύθυνσης της ομάδας, αλλά δεν επείγεται να καλέσει τον πρώην παίκτη της Ένωσης για πρόταση συμβολαίου. Στις προτάσεις των διαφόρων μάνατζερ υπάρχουν και άλλες επιλογές, όπως ενός Γάλλου (Τζόρνταν Λοτιές, Καέν) και ενός Ισπανού (Μαρκ Τορεχόν, Σανταντέρ), με κασέ όμως που ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ικανοποιήσει.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: