Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Οι ελληνικές εμφανίσεις της ημέρας!!

Η τρίτη ημέρα των Ολυμπιακών αγώνων ολοκληρώθηκε για την ελληνική αποστολή. Δείτε όλα τα αποτελέσματα των Ελλήνων αθλητών.
Οι ελληνικές εμφανίσεις της ημέρας
Ιστιοπλοΐα: Οι Διονύσης Δήμου και Μιχάλης Πατεινιώτης τερμάτισαν στη 19η θέση της γενικής κατάταξης στην κατηγορία 49er και την Τρίτη (31/07) θα κάνουν τις επόμενες δύο ιστιοδρομίες.
Ο Βαγγέλης Χειμώνας βρίσκεται στη 16η θέση της κατάταξης και την Τρίτη (31/08) θα κάνει την τρίτη και τέταρτη ιστιοδρομία.
Η Άννα Αγραφιώτη στην κατηγορία Laser Radial βρίσκεται στην 29η θέση, μετά τις δύο πρώτες ιστιοδρομίες.
Ο Γιάννης Μιτάκης στα Finn Aνδρών είναι στη 10η θέση, ο Έλληνας αθλητής πήρε τη 10η θέση στην τρίτη κούρσα και την όγδοη στην τέταρτη.
Οι Αιμίλιος Παπαθανασίου κι Αντώνης Τσότρας στα Star είναι στην ενδέκατη θέση, καθώς τερμάτισαν 7η στην τρίτη κούρσα και 12η στην τέταρτη.
Κολύμβηση: Ο Γιάννης Δρυμωνάκος έμεινε εκτός τελικού των 200μ. Πεταλούδα, αφού ο Έλληνας κολυμβητής τερμάτισε στην 7η θέση της πρώτης ημιτελικής σειράς με 1.58.05 και στη 15η θέση της γενικής κατάταξης.
Κωπηλασία: Στην τετράκωτο άνευ πηδαλιούχου οι Στέργιος Παπαχρήστος, Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Χρήστου πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά (2/08).
Μπιτς βόλεϊ: Οι Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη πήραν τη νίκη κόντρα στη Ρωσία με 2-1 κι έμειναν ζωντανές στη μάχη για πρόκριση.
Σκοποβολή: Ο Ευθύμης Μίτας βρίσκεται στην 21η θέση και δύσκολα θα προκριθεί στον τελικό, ενώ ο Νίκος Μαυρομάτης ελπίζει να προκριθεί στον επόμενο γύρο του σκιτ, από τη 10η θέση που βρίσκεται.
Τζούντο: Η Ιουλιέττα Μπουκουβάλα ηττήθηκε στον πρώτο της αγώνα για την κατηγορία -57 κιλών από τον Κουβανή Κόμπας Λουπετέι και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.
Τοξοβολία: Η Ευαγγελία Ψάρρα ηττήθηκε από την Ινδή Μπομπάιλα Ντέβι Λάισραμ με 6-4 στη φάση των «32» κι έμεινε εκτός συνέχειας.
 

πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: