Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Προαναγγέλλει κινήσεις η Πανελλήνια Λέσχη!!

Η Πανελλήνια Λέσχη φίλων Ηρακλή θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη της για τη μαζική συμμετοχή στην χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση, στην οποία ελήφθησαν σημαντικές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σε όλα τα μέτωπα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Συγκεκριμένα αποφασίσθηκε από το σώμα της γενικής συνελεύσεως:
1. η μείωση της ετήσιας συνδρομής στη Λέσχη, αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη οικονομική συγκυρία από 120 ευρώ στο μισό δηλαδή σε 60 ευρώ.
2. η άμεση έναρξη διερευνητικών επαφών με τους εφόρους των τμημάτων του Γ.Σ. για τη δημιουργία διοίκησης πρωτοδικείου συνεπικουρούμενη από μέλη της ΠΑ.Λ.Η. .
3. η άμεση επαφή με τον πρόεδρο του τμήματος βόλεϊ κ. Θεόδωρο Κολύμπατζη για την καταγραφή και ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης καθώς και τον προσδιορισμό των επόμενων κινήσεων αλλά και μελλοντικών προθέσεων του.
4. η οργάνωση των εκδηλώσεων προβολής του συλλόγου στα πλαίσια εορτασμού των 100 χρόνων απελευθέρωσης της πόλης μας, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο των εκδηλώσεων κ. Άκη Παπαγιάννη.
5. η έμπρακτη και μαζική στήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου πρωτίστως με αγορά μετοχών αλλά και διαρκείας σε δεύτερη φάση από τα μέλη της ΠΑ.Λ.Η.

Για τον σκοπό αυτό ορίστηκαν τρείς υπεύθυνοι και παραθέτουμε τα τηλέφωνα επαφής για εκδήλωση ενδιαφέροντος και καταγραφή αιτήσεων αγοράς.
• Βαζάκας Θεόδωρος: 6932 745758
• Μεσθανέας Ιωάννης: 6979 179259
• Παπαμιλτιάδης Θωμάς: 6944 386240
Η ΠΑ.Λ.Η. ήταν, είναι και θα είναι παρούσα. Θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να προσφέρουμε ότι και όπου μπορούμε για την ανάπτυξη και ανάδειξη του μεγαλείου του ΗΡΑΚΛΗ. Καλούμε όλα τα μέλη για ενεργοποίηση και συσπείρωση. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας χρειάζεται όλους!!

Δεν θα σ' αφήσω ΠΟΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: