Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Επιδιώκει τετ - α – τετ με Βαλμπουενά ο Μπενζεμά!


Επιδιώκει τετ - α – τετ με Βαλμπουενά ο Μπενζεμά

Την πρόθεση του να βρεθεί απέναντι στον Ματιέ Βαλμπουενά ενώπιον της δικαιοσύνης εξέφρασε μέσω των δικηγόρων του ο Καρίμ Μπενζεμά, η πλευρά του οποίου κατέθεσε σχετικό αίτημα.

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Ματιέ Βαλμπουενά, προκειμένου να του δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις για την υπόθεση του «ροζ» εκβιασμού, επιδιώκει ο Καρίμ Μπενζεμά.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, κατέθεσε αίτημα μέσω των δικηγόρων του στην πλευρά του Βαλμπουενά, στο οποίο ζητάει την άδεια να παρευρεθεί μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας, στη δικαστική αίθουσα για να του δώσει εξηγήσεις.

Ο Μπενζεμά θεωρεί άκρως σημαντικό να βρεθεί απέναντι στον Βαλμπουενά και ελπίζει το αίτημα του να γίνει αποδεκτό από την απέναντι πλευρά, με μια πιθανή συνάντηση να έχει σίγουρα ενδιαφέρον για την εξέλιξη της πολύκροτης υπόθεσης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Χωρίς κόσμο η ΑΕΚ με Πανιώνιο!


Χωρίς κόσμο η ΑΕΚ με Πανιώνιο

Δεν θα έχει την υποστήριξη φιλάθλων της, ούτε καν μεμονωμένων με διακριτικά, η ΑΕΚ στον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Κανένα πρόβλημα για τον Πογέτ.

Δίχως τον κόσμο στο πλευρό της θα αγωνιστεί η ΑΕΚ το Σάββατο απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (19:30).

Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας αποφασίστηκε ότι υπό το φόβο επεισοδίων δεν θα επιτραπεί όχι απλώς η οργανωμένη παρουσία οπαδών των «κιτρινόμαυρων», αλλά ούτε καν μεμονωμένων φιλάθλων με διακριτικά της «Ένωσης».

Στο μεταξύ, μετά το χθεσινό ρεπό οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις αρχίζοντας την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο Γκουστάβο Πογέτ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα, αφού και ο Έλντερ Μπαρμπόσα εξέτισε την τιμωρία του και είναι διαθέσιμος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η τελευταία ημέρα πριν τον… τελικό με Άρσεναλ!! (pics)


Η τελευταία ημέρα πριν τον… τελικό με Άρσεναλ (pics)

Καμία και σήμερα. Τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το σπουδαίο ματς κόντρα στην Άρσεναλ όπου θα κριθεί το ευρωπαϊκό μέλλον των «ερυθρόλευκων» με τον Μάρκο Σίλβα να κάνει τα τελικά του πλάνα.

Αυτή η νύχτα μένει... Τελευταίες δοκιμές από Σίλβα πριν το καθοριστικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για την έκτη αγωνιστική του έκτου ομίλου του Champions League, που θα κρίνει αν οι Πειραιώτες θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ή αν θα βολευτούν με το εισιτήριο για τους «32» του Europa League.

Το παρών στην προπόνηση έδωσε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πρίφτης: «Κρίσιμο και δύσκολο ματς»


Πρίφτης: «Κρίσιμο και δύσκολο ματς»

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν υποτιμά τη δυναμική της Στεάουα και τονίζει τις δυσκολίες του αγώνα στο Βουκουρέστι, όπου ο Άρης με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση στους «32» του Eurocup.

Με νίκη επί της Στεάουα στο Βουκουρέστι την Τετάρτη ο Άρης εξασφαλίζει την πρόκριση στους «32» του Eurocup, αλλά παρότι ο αντίπαλος είναι τελευταίος στη βαθμολογία του ομίλου, ο Δημήτρης Πρίφτης δεν τον υποτιμά.

«Έχουμε ένα κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ αποτελεσματική στην έδρα της. Είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι ότι η Στεάουα δεν παράτησε το παιχνίδι παρότι είχαμε προβάδισμα 18 πόντων. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να παίξουμε καλή άμυνα. Έχουμε κάποια προβλήματα με τον Σίμτσακ και τον Ξανθόπουλο που πρέπει να ξεπεράσουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση», ανέφερε ο προπονητής των «κίτρινων».

Από πλευράς παικτών, ο Θοδωρής Ζάρας είπε: «Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να μας δώσει την πρόκριση στους ‘32’ του Eurocup, συνεπώς όλοι καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι για μας. Δεν σημαίνει τίποτα πως η Στεάουα είναι τελευταία στον όμιλο, γιατί είναι καλή ομάδα, που παίζει ακόμη καλύτερα στην έδρα της. Εμείς πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ για να κερδίσουμε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τινάζει τη μπάνκα για Ζλάταν η Τσέλσι!!


Τινάζει τη μπάνκα για Ζλάταν η Τσέλσι

Έτοιμη να καταθέσει «χρυσάφι» στα πόδια του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι η Τσέλσι, που είναι διατεθειμένη να προσφέρει συμβόλαιο με αποδοχές 300 χιλ. ευρώ την εβδομάδα, στον Σουηδό επιθετικό.

Τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θέλει να κάνει κάτοικο Λονδίνου η Τσέλσι, που σκοπεύει να ντύσει στα «μπλε» τον Σουηδό επιθετικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία και συγκεκριμένα του περιοδικού «Don Balon», ο Ρομάν Αμπράμοβιτς είναι έτοιμος να προσφέρει «γη και ύδωρ» στον Ζλάταν, προκειμένου να τον εντάξει στο ρόστερ της ομάδας το προσεχές καλοκαίρι, οπότε και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι «μπλε» είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση στον παίκτη, με εβδομαδιαίες απολαβές ύψους 300.000 ευρώ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στην αποστολή για Λιμόζ ο Σον Τζέιμς!!


Στην αποστολή για Λιμόζ ο Σον Τζέιμς

Κανονικά με την αποστολή του Ολυμπιακού που θα αναχωρήσει σήμερα για την Γαλλία ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Λιμόζ θα ταξιδέψει ο νεοαποκτηθείς, Σον Τζέιμς. Άγνωστο αν θα κάνει ντεμπούτο.


Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αποφάσισε από τη στιγμή που ο παίκτης έχει αγωνιστικό ρυθμό από την πρώην ομάδα του να μπει στο αεροπλάνο για να αρχίσει σιγά-σιγά να εγκλιματίζεται στους «ερυθρόλευκους», να γνωριστεί καλύτερα με τους νέους του συμπαίκτες και, γιατί όχι, να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής στον αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα του «Μπομπλάν».

Η απόφαση θα παρθεί την τελευταία στιγμή από τον προπονητή των «ερυθρόλευκων», που σίγουρα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Βασίλη Σπανούλη και Ματ Λοτζέσκι.

Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας, αναχωρεί σήμερα στις 16:55 μέσω Άμστερνταμ για την Γαλλία και συγκεκριμένα την πόλη Τουλούζ όπου και θα διανυκτερεύσει. Αύριο το πρωί θα μεταβεί οδικώς για το Λιμόζ, όπου και θα πραγματοποιηθεί προπόνηση και το πρωί της Πέμπτης χαλάρωμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος ο Ζελιάσκοφ απ’ τον ΠΑΟΚ, πρώτη επιλογή ο «Κάλμα»!


Τέλος ο Ζελιάσκοφ απ’ τον ΠΑΟΚ, πρώτη επιλογή ο «Κάλμα»

Το αναμενόμενο –μετά τις τελευταίες εμφανίσεις του τμήματος βόλεϊ- διαζύγιο με τον Νικολάι Ζελιάσκοφ ανακοίνωσε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ. Πρώτη επιλογή ο Γιάννης Καλμαζίδης, που βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις.

Το τέλος στην συνεργασία με τον Νικολάι Ζελιάσκοφ ανακοίνωσε το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Τα σύννεφα πάνω απ’ την συνεργασία αυτή άρχισαν να μαζεύονται μετά την δεύτερη σερί ήττα του τμήματος, που ενέτεινε τον προβληματισμό που υπήρχε στο σύνολο για την γενικότερη εικόνα του.

Επικρατέστερο όνομα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του δικέφαλου είναι ο Γιάννης Καλμαζίδης,ο οποίος έχει σήμερα ραντεβού με τους διοικούντες του ΠΑΟΚ και σύντομα αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Νικολάϊ Ζελιάσκοφ. Η απόφαση ελήφθη κοινή συναινέσει, με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας . Ευχαριστούμε τον κ. Ζελιάσκοφ για την ως τώρα συνεργασία και τα όσα προσέφερε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του πορεία».

Το μήνυμα του Τσέρισεφ!! (pic)


Το μήνυμα του Τσέρισεφ (pic)

Το δικό του μήνυμα για την αντικανονική συμμετοχή του στο ματς με την Κάντιφ έστειλε ο Ντένις Τσέρισεφ. «Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» το μήνυμα του παίκτη της Ρεάλ.

Αναμφίβολα η υπόθεση Τσέρισεφ αποτέλεσε το σίριαλ της προηγούμενης βδομάδας, μετά το κάζο της Ρεάλ Μαδρίτης με την αντικανονική συμμετοχή του παίκτη στο ματς κυπέλλου με τη Κάντιθ.

Μετά τον αποκλεισμό των «μερένχες» από τη διοργάνωση, πολλοί ήταν εκείνοι που στοχοποίησαν τον Ρώσο ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την απάντηση του.

Ο Τσέρισεφ ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, συνοδεύοντας την από το σχόλιο «ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό».

Δείτε το «ποστάρισμα» του παίκτη


"Now that don't kill me, can only make me stronger"
Posted by Denis Cheryshev on Monday, December 7, 2015



*Πηγή: sport-fm.gr*

Ελπίδες για Κάρτερ στην ΑΕΚ!!


Ελπίδες για Κάρτερ στην ΑΕΚ!

Παρά την ίωση που τον κατέβαλε, ο Μαρκ Κάρτερ καταβάλλει προσπάθεια να προλάβει τον «τελικό» της ΑΕΚ με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο Μαρκ Κάρτερ δεν είχε ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ που αναχώρησε χθες για το Ισραήλ εν όψει του «τελικού» με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για το Eurocup, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Σήμερα ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ εισήχθη στην Ευρωκλινική και παίρνει υποστηρικτική αγωγή, καθώς ταλαιπωρείται από ηλεκτρολυτικές διαταραχές. Μέσα στη μέρα θα πάρει εξιτήριο κι εφόσον νιώσει καλύτερα, τότε θα ταξιδέψει την Τετάρτη για το Ισραήλ και θα ενσωματωθεί στην αποστολή λίγες ώρες πριν το τζάμπολ (19:00).

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ δεν έχει στις τάξεις της τους Κούπερ και Άρμστεντ που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχή και η παρουσία του Κάρτερ θα είναι πολύ σημαντική. Η «Ένωση» με νίκη προκρίνεται στους «32» του Eurocup, ενώ με ήττα θα ελπίζει να χάσει η Νεπτούνας από τη Νίζνι στη Λιθουανία για να παίξει στο ΟΑΚΑ την πρόκριση απέναντι στους Λιθουανούς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η πρώτη μέρα του Σον Τζέιμς στον Ολυμπιακό!! (video)


Η πρώτη μέρα του Σον Τζέιμς στον Ολυμπιακό (video)

Δείτε πώς έζησε την πρώτη γεύση που πήρε από τον Ολυμπιακό ο Σον Τζέιμς. Η άφιξη στο ΣΕΦ, η γνωριμία με τον Βασίλη Σπανούλη, η παρακολούθηση του αγώνα με την ΑΕΚ και το χειροκρότημα του κοινού.







*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Ποντόλσκι επιτέθηκε με κλωτσιές σε φωτογράφο!! (pic)


Ο Ποντόλσκι επιτέθηκε με κλωτσιές σε φωτογράφο (pic)

Αντιμέτωπος με τον Λούκας Ποντόλσκι ήρθε φωτογράφος στην Κωνσταντινούπολη, με τον άσο της Γαλατά να επιτίθεται με κλωτσιές στον παπαράτσι που πήγε να τον βγάλει φωτογραφία σε έξοδο με τη σύντροφο του.

Στο στόχαστρου του Τύπου στην Κωνσταντινούπολη, βρίσκεται ο Λούκας Ποντόλσκι, αφού ο ποδοσφαιριστής της Γαλατά πρωταγωνίστησε σε καβγά σε έξοδο του στην Πόλη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ποντόλσκι βγήκε το βράδυ της Παρασκευής σε εστιατόριο της Κωνσταντινούπολης, παρέα με τη σύζυγο του, όταν παπαράτσι επιχείρησε να απαθανατίσει τις προσωπικές στιγμές του Πολωνού επιθετικού.

Ποιος είδε λοιπόν τον Ποντόλσκι και δεν τον φοβήθηκε, αφού δεν έδειξε ιδιαίτερα πρόθυμος να ποζάρει και επιτέθηκε στον φωτογράφο, ρίχνοντας του μερικές κλωτσιές.

Πάντως δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες ο παίκτης, αφού το θύμα της επίθεσης δεν έκανε μήνυση.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Το σουτ του Ρονάλντο σαν νοκ άουτ του Μεϊγουέδερ» (video)


«Το σουτ του Ρονάλντο σαν νοκ άουτ του Μεϊγουέδερ» (video)

Είδε… αστεράκια ο Αλέξις Ρουάνο. Ο αμυντικός της Χετάφε είχε την τύχη να φράξει το σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο προς την εστία της ομάδας του, αλλά την ατυχία να δεχτεί τη βολίδα στο πρόσωπο.

Άτυχος στην τύχη του ήταν ο Αλέξις Ρουάνο, γιατί μπορεί μεν να ανέκοψε το σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα της Χετάφε με τη Ρεάλ, αλλά δέχτηκε στο πρόσωπο την μπάλα.

Ο Ισπανός αμυντικός έπεσε ζαλισμένος στο χορτάρι και χρειάστηκε αρκετά λεπτά για να συνέλθει και μετά τον αγώνα να πει πως το σουτ του Πορτογάλου άσου «… ήταν σαν να με έβγαλε νοκ άουτ ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ».




*Πηγή: sport-fm.gr*

Σταματάει την μπάλα και ο Ρόμεο Μπέκαμ!!


Σταματάει την μπάλα και ο Ρόμεο Μπέκαμ

Το DNA της Βικτόρια Μπέκαμ φαίνεται να είναι πιο ισχυρό από αυτό του Ντέιβιντ, καθώς οι γιοι τους δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την μόδα παρά για το ποδόσφαιρο.

«Μπαμπά, δεν θέλω να παίζω πια ποδόσφαιρο», δήλωσε πριν από λίγες μέρες ο Ρόμεο Μπέκαμ στον Ντέιβιντ, και έγινε ο δεύτερος γιος του –μετά τον Μπρούκλιν- που τελείωσε πρόωρα την καριέρα του στο άθλημα.

Ο μπαμπάς Μπέκαμ παραδέχθηκε πως στο άκουσμα της ανακοίνωσης του παιδιού του είχε ανάμεικτα συναισθήματα: «Ένα μέρος του εαυτού μου απογοητεύτηκε αλλά από την άλλη μεριά ανακουφίστηκα κιόλας. Έχει άλλα πάθη με τα οποία ασχολείται και αυτό μου αρέσει». Ο Ρόμεο έχει ήδη ξεκινήσει λαμπρή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ και μάλιστα έχει αποκλειστικό συμβόλαιο με την γνωστή εταιρία ρούχων Burberry.

inner

Ο Μπρούκλιν από την μεριά του είναι παθιασμένος με την φωτογραφία και μάλιστα έχει πάνω από 5 εκατ. followers στο Instagram.

inner

Έτσι οι τελευταίες ελπίδες του 40χρονου σταρ για να ακολουθήσει κάποιο από τα βλαστάρια του τα ποδοσφαιρικά του βήματα, εναπόκεινται στον βενιαμίν της οικογένειας, Κρουζ. Ή μπορεί η θυγατέρα Χάρπερ Μπέκαμ να κάνει την έκπληξη…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Συνθήματα για τον… φοροφυγά Μέσι και η cool αντίδρασή του!! (video)


Συνθήματα για τον… φοροφυγά Μέσι και η cool αντίδρασή του (video)

Οι οπαδοί της Βαλένθια φώναζαν στον Λιονέλ Μέσι ρυθμικά «Πλήρωσε την εφορία», με αφορμή τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή, αλλά ο σταρ της Μπαρτσελόνα δεν έδειξε να δίνει σημασία.

Τέρας ψυχραιμίας ο Λιονέλ Μέσι. Μαζί με τον Λουίς Σουάρες έτυχαν εχθρικής υποδοχής στο «Μεστάγια» από τους οπαδούς της Βαλένθια, αλλά ο «Λέο» είχε να αντιμετωπίσει και συνθήματα για τη… φοροδιαφυγή, καθώς το κοινό τον καλούσε ρυθμικά να πληρώσει την εφορία.

Πώς αντέδρασε ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα; Δίχως να κάνει ούτε μορφασμό, απλώς ύψωσε τον αντίχειρά του.





*Πηγή: sport-fm.gr*

«Φρένο» στα μεταγραφικά από Παναθηναϊκό!!


«Φρένο» στα μεταγραφικά από Παναθηναϊκό

Διαψεύδουν από πλευράς Παναθηναϊκού την ονοματολογία εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου περί Μότα, Ντάλσγκααρντ και Μολό.

Τέλος στα σενάρια που εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό σε μεταγραφικές υποθέσεις με διάφορους παίκτες μπαίνει από πλευράς ΠΑΕ. Μια τέτοια συζήτηση φαίνεται πως είναι πρόωρη, καθώς ο Αντρέα Στραματσόνι κάνει ακόμη την αποτίμηση του υπάρχοντος ρόστερ και σύντομα θα είναι σε θέση να κρίνει με ασφάλεια που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα του.

Δημοσιεύματα, κυρίως από το εξωτερικό, έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τους δεξιούς μπακ Μάρκο Μότα (ελεύθερος) και Χένρικ Ντάλσγκααρντ (Άαλμποργκ) και τον ακραίο επιθετικό Γιοάν Μολό (δανεικός από τη Σεντ Ετιέν στην Κρίλια), ωστόσο κάτι τέτοιο όχι απλώς δεν επιβεβαιώνεται, αλλά διαψεύδεται. Από πλευράς «πράσινων» λέγεται πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν συγκεκριμένα ονόματα αυτή τη στιγμή στα υπόψη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Δεν υπάρχει φαβορί στο Ολυμπιακός-Αρσεναλ»


«Δεν υπάρχει φαβορί στο Ολυμπιακός-Αρσεναλ»

Ο Γιάννης Χριστόπουλος τόνισε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94.6 ότι δεν χωρούν προβλέψεις στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και σχολίασε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να διατηρήσουν τον χαρακτήρα τους.

Με την ίδια φιλοσοφία που πάνω-κάτω προσεγγίζει και τα υπόλοιπα ματς περιμένει τον Ολυμπιακό κόντρα στην Άρσεναλ την Τετάρτη (9/12) ο Γιάννης Χριστόπουλος όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Ολυμπιακός θα διατηρήσει τον δικό του χαρακτήρα και πάνω σ’ αυτόν θα κάνει κάποιες μικροδιορθώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι δεν υπάρχει φαβορί για τη νίκη, αν και στους Πειραιώτες κάνει και η ισοπαλία και υπό προϋποθέσεις η ήττα.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τη στρατηγική που πιστεύει ότι θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός κόντρα στην αγγλική ομάδα: «Για να μπούμε στο μυαλό του κάθε προπονητή πρέπει να είμαστε… μελλοντολόγοι. Δεν έχω παρακολουθήσει την Άρσεναλ όσο το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού. Επίσης ξέρουν καλύτερα το ρόστερ τους. Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα διατηρήσει τον δικό του χαρακτήρα και πάνω σ’ αυτόν θα κάνει κάποιες μικροδιορθώσεις. Όλα αυτά ισχύουν μέχρι να ξεκινήσει το ματς, μπορεί να έχεις δουλέψει πάνω σε κάτι και να ξεκινήσει η αναμέτρηση και να μην λειτουργήσει αυτό. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα μπει στο παιχνίδι για να κερδίσει, καμία ομάδα δεν μπαίνει για να πάρει ισοπαλία ή για να χάσει».

-την εκτίμηση του για το παιχνίδι: «Το παιχνίδι δεν έχει φαβορί. Είναι πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό το ότι μπορεί να προκριθεί ακόμη και με ήττα. Αλλά δεν υπάρχει φαβορί, δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς. Η Άρσεναλ είναι ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου και μην ξεχνάμε ότι νίκησε φέτος την Μπάγερν».

-τις απουσίες που θα έχει Άρσεναλ και τους παίκτες που μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικοί: «Είναι μεγάλη η απουσία του Σάντσες, είναι μεγάλος παίκτης. Ίσως να πρόκειται για το αντίστοιχο Μέσι της Άρσεναλ. Δεν μπορεί να βοηθήσει ο Ράμσεϊ στην ανάπτυξη όσο ο Καθόρλα, έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και γι’ αυτό ίσως θα χρειαστεί να γυρίσει κατά τη διάρκεια του ματς ο Οζίλ για να κάνει παιχνίδι. Ωστόσο, είναι πιο καλός σε άλλους τομείς του παιχνιδιού. Δεν είναι μόνο ανασταλτικός παίκτης ο Κασάμι, μπορεί να δημιουργήσει. Είναι σημαντικός και ο Καμπιάσο, μπορεί να κατευθύνει καλά την ομάδα. Ο Φορτούνης και ο Ντομίνγκες είναι πολύ σημαντικοί για μια ομάδα που θα θελήσει να παίξει γρήγορα στην κόντρα μέσα στο γήπεδο της.

Είναι σημαντικός ο Κονσιελνί και πιθανόν με αυτόν να παρουσιαστεί η Άρσεναλ πιο καλή αμυντικά στους ανοιχτούς χώρους. Η Άρσεναλ πιστεύω ότι θα έχει μεγαλύτερα προβλήματα αν ανεβάσει τα πλάγια μπακ της. Επίσης σημαντικό στοιχείο είναι ότι με την απουσία του Σάντσες δεν θα μπορεί να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Ο Γουόλκοτ, ο Κάμπελ, ο Τσάμπερλεϊν, ο Γκιμπς είναι καλοί παίκτες στο ένας με έναν, αλλά είναι καλοί κυρίως σε ανοιχτούς χώρους.
Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που σε δύναμη, ταχύτητα και ποιότητα μπορούν να δουλέψουν σε υψηλό επίπεδο στις απαιτήσεις του Champions League. Μπορεί να μην είναι ομάδα που θα κλείσει και θα σε σφυροκοπήσει για 15-20 λεπτά. Αλλά είναι παίκτες καλοί στο τακτικό κομμάτι και πειθαρχημένοι. Είναι καλοί αθλητές και ταχύτατοι. Ο Ερνάνι μπορεί να δημιουργήσει καλές καταστάσεις για την ομάδα του».

-την τακτική που πιστεύει ότι πρέπει να ακολουθήσει ο Ολυμπιακός: «Το ιδανικό για εμένα θα ήταν να την περιμένουν στη μεσαία γραμμή, ώστε να ξεκινήσει η πίεση όταν από μπροστά, όταν θα είναι η μπάλα στον τερματοφύλακα ή σε κάποιον αμυντικό. Όμως τέτοιες ομάδες όταν ξεπεράσουν τις παγίδες που τους έχεις στήσει, είναι ικανές να σε κλείσουν στο δικό σου μισό γήπεδο. Εγώ θα προσπαθούσα να δημιουργήσω προβλήματα στην κυκλοφορία ανάμεσα στους κεντρικούς αμυντικούς και στους χαφ της. Αν δεν μπορούσα να έχω εκεί κλεψίματα, θα ήθελα μεγάλη συγκέντρωση από τους παίκτες του. Ο Ολυμπιακός μπορεί να χτυπήσει την Άρσεναλ στις στημένες φάσεις. Οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι, πρέπει να είναι δυνατοί στην προσωπική μονομαχία».

-το αν θα χρησιμοποιούσε τον Μαζουάκου ή τον Σαλίνο αριστερά: «Σε αυτήν την περίπτωση εξαρτάται ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Αν παίξει για παράδειγμα ο Κάμπελ, και πιστεύει ο προπονητής ότι ο Σαλίνο είναι καλύτερος στο αμυντικό κομμάτι θα πρέπει να χρησιμοποιήσει αυτόν».

Εκτός φυλακής ο Πιστόριους μέχρι τη δίκη!


Εκτός φυλακής ο Πιστόριους μέχρι τη δίκη

Σε κατ’ οίκον περιορισμό θα παραμείνει ο Όσκαρ Πιστόριους τουλάχιστον μέχρι τη δίκη του μετά την αναβάθμιση της κατηγορίας που τον βαραίνει για το έγκλημα που διέπραξε σε δολοφονία.

Δεν θα επιστρέψει, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας, στη φυλακή ο Όσκαρ Πιστόριους. Μετά την αναβάθμιση της κατηγορίας που τον βαραίνει για το έγκλημα που διέπραξε σε δολοφονία, υπήρξε πιθανότητα ο Νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης να κρατηθεί στη φυλακή. Το δικαστήριο, ωστόσο, έκρινε πως θα πρέπει να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό τουλάχιστον μέχρι τις 18 Απριλίου του 2016, όταν και θα αρχίσει η νέα δίκη του για τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ στις 14/2/2013.

Η πλευρά του Πιστόριους θα κληθεί να καταβάλει ένα μικρό ποσό (περίπου 700 ευρώ) ως εγγύηση, καθώς η υπεράσπιση ανέφερε πως ο κατηγορούμενος έχει χάσει όλα του τα χρήματα.

Σύμφωνα με τους περιοριστικούς όρους, ο Πιστόριους θα έχει το δικαίωμα να βγαίνει από το σπίτι του από τις 7 το πρωί μέχρι το μεσημέρι, ενώ θα φορά ηλεκτρονικό βραχιολάκι, που θα δεν θα του επιτρέπει να απομακρύνεται περισσότερο από τα 20 χιλιόμετρα από το σπίτι του, ενώ θα παραδώσει και το διαβατήριό του.

Η πλευρά του Πιστόριους αναμένεται να καταθέσει έφεση κατά της απόφασης να αναβαθμιστεί η κατηγορία από ανθρωποκτονία εξ αμελείας σε απλή σε δολοφονία. Εφόσον κριθεί ένοχος ο Πιστόριους, που πέρασε μόνο ένα χρόνο στη φυλακή, κινδυνεύει με τουλάχιστον 15 χρόνια φυλάκισης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

O Κάραγκερ τρολάρει τον Μπέλαμι!!


O Κάραγκερ τρολάρει τον Μπέλαμι (video)

Ένα «ζεστό» καλωσόρισμα επεφύλασσε ο Κάραγκερ στον Μπέλαμι ο οποίος πήρε τη θέση του Γκάρι Νέβιλ στην τηλεοπτική του εκπομπή.

Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια, η εκπομπή Monday Night Football προβλήθηκε για πρώτη φορά, χωρίς τον αποχωρήσαντα για την Ισπανία Γκάρι Νέβιλ. Τη θέση του κλήθηκε να πάρει για ένα βράδυ ο Κρεγκ Μπέλαμι. Ο Τζέιμι Κάραγκερ και ο Εντ Τσάμπερλεϊν, όμως, υπήρξαν καλοί οικοδεσπότες και αυτό βγήκε στον αέρα.

inner

Ο Τσάμπερλεϊν, άνοιξε το σόου λέγοντας: «Μαζί μας απόψε δίπλα στον άνθρωπο της μιας ομάδας (Κάραγκερ) έχουμε τον άνθρωπο των εννέα ομάδων: Kρεγκ Μπέλαμι, καλώς ήρθες», για να συμπληρώσει ο Kάραγκερ «Ο πιο μη δημοφιλής άνθρωπος μετά τον Γκάρι Νέβιλ που καταφέραμε να βρούμε!», χτυπώντας τον στην πλάτη. Ευτυχώς ο Μπέλαμι αντιλήφθηκε το χιούμορ και δεν παρεξηγήθηκε.


Στις αρχές της εκπομπής, πολλοί είχαν εκφράσει τις αμφιβολίες τους στο κατά πόσο θα μπορούσαν να συνυπάρξουν οι Νέβιλ-Κάραγκερ εξαιτίας της μεταξύ τους ποδοσφαιρικής κόντρας όταν έπαιζαν σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γ. αντίστοιχα. Με το πέρασμα του χρόνου όμως, δημιουργήθηκε μια ιδιαίτερα στενή φιλία μεταξύ τους, η οποία ωστόσο δεν τους εμπόδιζε να πειράζουν συχνά ο ένας τον άλλον.

Το τηλεοπτικό κάναλι Sky, πάντως, δεν πρόκειται να προσλάβει άλλον μόνιμο αντικαταστάτη του Νέβιλ για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά θα προτιμήσει την φιλοξενία διαφορετικών καλεσμένων κάθε εβδομάδα. Την Δευτέρα, το «παρών» θα δώσει ο Φρανκ Λάμπαρντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μόνο απ’ έξω προτάσεις για Βέλλιο – Διάψευση για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!!


Μόνο απ’ έξω προτάσεις για Βέλλιο – Διάψευση για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν να υπάρχει ενδιαφέρον από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για τον Βέλλιο, βάζουν οι άνθρωποι του Ηρακλή. Προτάσεις για τον παίκτη από Ιταλία και MLS.

Στην διάψευση των σεναρίων που κυκλοφόρησαν νωρίς το πρωί της Τρίτης για φημολογούμενο ενδιαφέρον τόσο του Ολυμπιακού όσο και του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου έβαλε ο Ηρακλής, μέσω δημοσίευσης στο facebook του αντιπροέδρου του «Γηραιού», Θοδωρή Παπαδόπουλου.

Ωστόσο ο αντιπρόεδρος του Ηρακλή αποκάλυψε πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον επιθετικό της ομάδας από δύο ομάδες τις Ιταλίας, καθώς επίσης και από ομάδα του MLS.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο κ. Παπαδόπουλος

«Για τον Βελλιο έχουν μιλήσει στον πρόεδρο δύο ιταλικές ομάδες και μια από το MLS η οποία έχει αρκετά μεγάλο ελληνικό κοινό. Εμείς βέβαια έχουμε μια δουλειά να κάνουμε εδώ. Όλα τα υπόλοιπα κουτσομπολια και φήμες προέρχονται από τα όνειρα κάποιου ανθρώπου».

Για τον Βελλιο έχουν μιλήσει στον πρόεδρο δύο ιταλικές ομάδες και μια από το MLS η οποία έχει αρκετά μεγάλο ελληνικό κοι...
Posted by Theodoros Papadopoulos on Monday, December 7, 2015



*Πηγή: sport-fm.gr*

Το animation για τους αγώνες δρόμου της Premier League!! (video)


Το animation για τους αγώνες δρόμου της Premier League (video)

Ο Μουρίνιο γίνεται περίγελος των αντιπάλων. Ο Φαν Χάαλ αποκοιμάται από το ποδόσφαιρο της Μαν. Γιουνάιτεντ. Σίτι και Λίβερπουλ γκελάρουν, ενώ η Λέστερ του Ρανιέρι προελαύνει. Δείτε το animation.












*Πηγή: sport-fm.gr*

Οδηγός του Ολυμπιακού… ο Μπατιστούτα!!


Οδηγός του Ολυμπιακού… ο Μπατιστούτα

Έχουν περάσει 16 χρόνια και κάτι από τότε που η Άρσεναλ γεύτηκε την πίκρα του αποκλεισμού στους ομίλους του Champions League. Ο Ολυμπιακός αύριο βράδυ θέλει να βαδίσει στα χνάρια του… Μπατιστούτα.

Μπροστά σε μια τεράστια πρόκληση, αυτή της πρόκρισης στους «16» του Champions League, αλλά και ένα ιστορικό επίτευγμα βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Γιατί τέτοιο θα είναι να αφήσει εκτός συνέχειας του θεσμού την Άρσεναλ, μια ομάδα που πέραν του ότι συμμετέχει για 18η συνεχή σεζόν στους ομίλους, φτάνει ανελλιπώς στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης από το 2000 και μετά!

Η τελευταία φορά που οι «κανονιέρηδες» έμειναν έξω από το Champions League μετά τη φάση των ομίλων ήταν το 1999. Ήταν 27 Οκτωβρίου, όταν για την πέμπτη αγωνιστική η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ υποδεχόταν τη Φιορεντίνα, με τις δύο ομάδες ισόβαθμες στη δεύτερη θέση με πέντε βαθμούς και την ισοπαλία να μοιάζει αρκετή για τους γηπεδούχους. Οι «βιόλα»… ξέραναν το «Γουέμπλεϊ», όταν σε μια αντεπίθεση στο 75ο λεπτό ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα με κεραυνό από πολύ δύσκολη γωνία νίκησε τον Ντέιβιντ Σίμαν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Φαν Χάαλ: «Θα πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα στο τέλος»


Φαν Χάαλ: «Θα πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα στο τέλος»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε για τη φετινή σεζόν ο Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος μιλώντας σε οπαδούς τόνισε πως η ομάδα του θα στεφθεί πρωταθλήτρια στο τέλος της περιόδου.

Ψηλά έβαλε τον πήχη για τη φετινή σεζόν ο Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος λίγο ως πολύ υποστήριξε πως η ομάδα του θα πανηγυρίσει στο τέλος την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ολλανδός τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», συνάντησε οπαδούς της Γιουνάιτεντ έξω από το «Ολντ Τράφορντ» και σε συνομιλία που είχε μαζί τους, κατέθεσε την πίστη του στην ομάδα και την επίτευξη των φετινών στόχων.

«Έχουμε βελτιωθεί και στο τέλος θα είμαστε εμείς οι πρωταθλητές» ανέφερε ο Φαν Χάαλ.









*Πηγή: sport-fm.gr*

«Καρφί» του… νέου για τον Κόμπι!!


«Καρφί» του… νέου για τον Κόμπι

Ο Ντ’ Άντζελο Ράσελ άφησε αιχμές για τον τρόπο που αγωνίζονται οι Λέικερς όταν ο Κόμπι Μπράιαντ είναι στο παρκέ.

Δεν είπε ψέματα, αλλά ίσως αυτό που ξεστόμισε ο Ντ’ Άντζελο Ράσελ να ήταν ασεβές. Ο νεαρός γκαρντ των Λέικερς υποστήριξε πως όταν δεν βρίσκεται ο Κόμπι Μπράιαντ στο παρκέ, η μπάλα κυκλοφορεί περισσότερο (και μάλλον καλύτερα) από την ομάδα του.

Με αφορμή το γεγονός ότι ερχόμενος από τον πάγκο δεν συνυπήρξε για πολλή ώρα στην ίδια πεντάδα με τον ηγέτη της ομάδας, ο 19χρονος άσος είπε: «Απλώς υπάρχει περισσότερη κυκλοφορία της μπάλας. Χωρίς να θέλω να δείξω έλλειψη σεβασμού στον Κόμπι, όταν δεν είναι στο παρκέ έχεις περισσότερες ευκαιρίες να πάρεις την μπάλα, επειδή αυτός είναι αυτός που είναι».

Ο Κόμπι Μπράιαντ παίρνει περίπου 18 προσπάθειες στα κάτι λιγότερο από 31 λεπτά που αγωνίζεται κατά μέσο όρο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μεγάλο πεδίο δράσης για τους συμπαίκτες του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το «ευχαριστώ» του Σάντσες για το βραβείο!! (pic)

Το «ευχαριστώ» του Σάντσες για το βραβείο (pic)
Αγαπημένος παίκτης της χρονιάς αναδείχθηκε ο Αλέξις Σάντσες και ο Χιλιανός φρόντισε να ευχαριστήσει τους φίλους του μέσω του λογαριασμού του στο instagram.

Το βραβείο του αγαπημένου ποδοσφαιριστή για το 2015 κέρδισε ο Αλέξις Σάντσες που προτιμήθηκε από τους οπαδούς σε σχετική ψηφοφορία.

Ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, που τους τελευταίους 12 μήνες κέρδισε το κύπελλο Αγγλίας και το Κόπα Αμέρικα, κατάφερε και επικράτησε στη σχετική ψηφοφορία των Βάρντι, Αγουέρο, Ντε Χέα, Χάρι Κέιν και Στόουνς.

Ο ίδιος φρόντισε να ευχαριστήσει εκείνους που τον ψήφισαν μέσω του λογαριασμού του στο instagram.








*Πηγή: sport-fm.gr*

Επιστρέφει στους πάγκους ο Ρότζερς!!


Επιστρέφει στους πάγκους ο Ρότζερς

Έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους είναι ο Μπρένταν Ρότζερς, με τη Σουόνζι να εξετάζει την επιστροφή του Βορειοιρλανδού τεχνικού, σε περίπτωση «διαζυγίου» με τον Γκάρι Μονκ.

Δεν φαίνεται να μένει για πολύ στο «ψυγείο» ο Μπρένταν Ρότζερς, το όνομα του οποίου παίζει δυνατά για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Σουόνζι, σε περίπτωση απομάκρυνσης του Γκάρι Μονκ.

Οι Ουαλοί βρίσκονται πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και ήδη έχει ξεκινήσει κουβέντα για την αντικατάσταση του Γκάρι Μονκ ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο, μετά και την εντός έδρας ήττα από τη Λέστερ την προηγούμενη αγωνιστική.

Πλέον στη Σουόνζι ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Μονκ, με το όνομα του παλιού γνώριμου Μπρένταν Ρότζερς που κάθισε στον πάγκο του συλλόγου την περίοδο 2010-2012, παίζει δυνατά για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα πάντως, οι φίλοι του συλλόγου, βλέπουν «ζεστά» την πιθανή επιστροφή του Ρότζερς στο «Λίμπερτι Στάντιουμ».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δύο στους τρεις κερδίζουν!!


Δύο στους τρεις κερδίζουν

Όλα τα βλέμματα στον 2ο όμιλο του Champions League απόψε, όπου Βόλφσμπουργκ, Μαν.Γιουνάιτεντ (που μονομαχούν στη Γερμανία) και Αϊντχόφεν (που υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ) διεκδικούν δύο θέσεις στους «16».

1ος Όμιλος
Ρεάλ-Μάλμε 21:45
Παρί-Σαχτάρ 21:45


Όλα ξεκάθαρα για την πρόκριση στον πρώτο όμιλο, καθώς η Ρεάλ είναι μαθηματικά πρώτη και η Παρί δεύτερη. Σε ό,τι αφορά στην τρίτη θέση, όπου ισοβαθμούν Σαχτάρ και Μάλμε, οι Ουκρανοί υπερτερούν στην ισοβαθμία, συνεπώς οι Σουηδοί χρειάζονται καλύτερο αποτέλεσμα για να συνεχίσουν στο Europa League. Οι Μαδριλένοι υποδέχονται τη Μάλμε χωρίς Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ, Μπέιλ, Μόντριτς και Νάβας, ενώ αμφίβολος είναι ο Μαρσέλο. Για τη Μάλμε απόντες είναι οι τιμωρημένοι Ρόζενμπεργκ και Μπένγκτσον, μαζί με τους τραυματίες Αζίνοβιτς και Μόλινς. Η Παρί δεν θα έχει στις τάξεις της Παστόρε και Τιάγκο Σίλβα, ενώ ο Γκλάντκι θα είναι απών για τη Σαχτάρ.

Βαθμολογία: Ρεάλ 13 (11-3), Παρί 10 (10-1), Σαχτάρ 3 (7-12), Μάλμε 3 (1-13).

2ος Όμιλος
Βόλφσμπουργκ-Μαν. Γιουνάιτεντ 21:45
Αϊντχόφεν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 21:45


Η Βόλφσμπουργκ προκρίνεται σίγουρα με ισοπαλία και θα είναι πρώτη με νίκη. Η Μαν. Γιουνάιτεντ περνά ως πρώτη με νίκη, αλλά κινδυνεύει να μείνει εκτός με κάθε άλλο αποτέλεσμα. Η Αϊντχόφεν περνά με νίκη ή με ισοπαλία εφόσον η Γιουνάιτεντ χάσει. Η ΤΣΣΚΑ χρειάζεται νίκη προκειμένου να πάρει την τρίτη θέση στην ισοβαθμία από την PSV.

Στο μεγάλο ματς της «Φολκσβάγκεν Αρένα» με αμφίβολο τον Λουίς Γκουστάβο και εκτός τους Φελίπε και Κνόχε η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται τη Μαν. Γιουνάιτεντ που ταξίδεψε στη Γερμανία χωρίς Ρούνεϊ, Σνάιντερλιν, Τζόουνς, Ερέρα, Βαλένσια, Ρόχο και Σο, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η ετοιμότητα του ΜακΝερ. Η Αϊντχόφεν δεν υπολογίζει σε Νάρσινγκ, Βίλεμς, Κοχ, Λεστιέν, Αρίας και Πόουλσεν κόντρα στην ΤΣΣΚΑ που πήγε στην Ολλανδία δίχως Β. Μπερεζούτσκι, Σένικοφ και Ερεμένκο.

Βαθμολογία: Βόλφσμπουργκ 9 (6-4), Μαν. Γιουνάιτεντ 8 (5-4), Αϊντχόφεν 7 (6-6), ΤΣΣΚΑ 4 (4-7).

3ος Όμιλος
Μπενφίκα-Ατλέτικο 21:45
Γαλατάσαραϊ-Αστάνα 21:45


Μπενφίκα και Ατλέτικο έχουν ήδη προκριθεί, ενώ στους «αετούς» αρκεί και η ισοπαλία για να περάσουν ως πρώτοι. Η Γαλατάσαραϊ θα είναι τρίτη αν δεν χάσει από την ΜΠΑΤΕ στην Πόλη. Στην Πορτογαλία οι γηπεδούχοι θα παίξουν χωρίς Λουιζάο και Σεμέδο, ενώ οι «ροχιμπλάνκος» ταξίδεψαν στη Λισαβόνα χωρίς Τζάκσον Μαρτίνες και Τιάγκο. Η Γαλατά θα παίξει χωρίς Αλτιντόπ, Καρόλ και Ντεναγέρ απέναντι στην ΜΠΑΤΕ που πήγε πλήρης στην Τουρκία.

Βαθμολογία: Ατλέτικο 10 (9-2), Μπενφίκα 10 (9-6), Γαλατάσαραϊ 4 (5-9), Αστάνα 3 (4-10).

4ος Όμιλος
Μαν. Σίτι-Γκλάντμπαχ 21:45
Σεβίλλη-Γιουβέντους 21:45


Γιουβέντους και Σίτι έχουν ήδη προκριθεί, ενώ η πρώτη χάνει την κορυφή του ομίλου μόνο αν ηττηθεί στη Σεβίλλη και οι «πολίτες» νικήσουν τη Γκλάντμπαχ. Η τελευταία χάνει την τρίτη θέση μόνο αν δεν νικήσει τη Σίτι και η Σεβίλλη επικρατήσει της «Γιούβε». Πολλά τα προβλήματα και για τις δύο ομάδες στο Μάντσεστερ, με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να μην υπολογίζει σε Ντεμικέλις, Φερνάντο, Κομπανί, Νασρί και Σαμπαλέτα, ενώ αμφίβολος είναι ο Αγουέρο. Η Μπορούσια, που προέρχεται από θρίαμβο επί της Μπάγερν, πήγε στην Αγγλία δίχως Ντομίνγκες, Στραντσλ, Σουλτς, Χέρμαν, Χαν και Τραορέ. Η Σεβίλλη παίζει το τελευταίο της ευρωπαϊκό χαρτί χωρίς Καρίκο, Κακουτά, Μπέτο, Παρέχα και Αντρεόλι, ενώ αμφίβολοι είναι Μπανέγα και Τρεμουλινάς. Από τους «μπιανκονέρι» θα λείψουν οι Κεντίρα, Ερνάνες, Περέιρα, Μάντζουκιτς, Κάσερες και Εβρά.

Βαθμολογία: Γιουβέντους 11 (6-2), Μαν. Σίτι 9 (8-6), Γκλάντμπαχ 5 (6-8), Σεβίλλη 3 (7-11).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν προπονείς που δεν προπονείς… Δεν πας για ψάρεμα;

Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε διατεθειμένος να περιμένει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έως και το 2017. Στο μεταξύ ασχολείται με πετονιές και δολώματα.

Δεν προπονείς που δεν προπονείς… Δεν πας για ψάρεμα;Αν είναι να γυρίσει στους πάγκους, δεν θα πάει όπου κι όπου. Ο Κάρλο Αντσελότι θα πει το μεγάλο «ναι» μόνο αν οι συνθήκες είναι ιδανικές. Και που είναι αυτές; Στην Αγγλία φυσικά: «Θα ήθελα να επιστρέψω στην Πρέμιερ Λιγκ. Εκεί υπάρχει η καλύτερη ατμόσφαιρα και ο πιο δυνατός ανταγωνισμός».

Ο 56χρονος τεχνικός μίλησε στην Independent για τους λόγους τους οποίους βρίσκεται εκτός μάχης αυτόν τον καιρό: «Προς το παρόν περιμένω. Δεν έχω βρει ακόμα κάποια ομάδα με καλές προοπτικές. Και τι κάνω; Βλέπω αγώνες, πάω για ψάρεμα, τέτοια πράγματα. Δεν έχω σκοπό να αναλάβω καμία ομάδα μεσούσης της σεζόν. Θα ήθελα να αρχίσω να δουλεύω από το επόμενο καλοκαίρι», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής «φωτογραφίζοντας» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

inner

Ο Αντσελότι έφτασε μία ανάσα από το Ολντ Τράφορντ το 2014, όταν υπήρξε ο βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Ντέιβιντ Μόγιες. Προτίμησε να παραμείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης, αφήνοντας ανοιχτό τον δρόμο στον Λουίς Φαν Χάαλ. Και παρότι δηλώνει αμετανόητος για την τότε επιλογή του να παραμείνει στην Μαδρίτη, παραδέχεται πως το να προπονείς μια ομάδα όπως η Γιουνάιτεντ αποτελεί μεγάλο θέλγητρο: «Νομίζω πως όλοι οι προπονητές θα ήθελαν την Μάντσεστερ».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τον έκανε χαζό ο Μαριάνοβιτς!!


Τον έκανε χαζό ο Μαριάνοβιτς

Έχει μπόι 2,22μ., αλλά τεχνική… γκαρντ. Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς «χάζεψε» τον Τζαλίλ Οκαφόρ με μια τρομερή προσποίηση και στη συνέχεια σούταρε εύστοχα στη νίκη των Σπερς στη Φιλαδέλφεια.









*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα highlights του Ολυμπιακού από το ντέρμπι με ΑΕΚ!!


Τα highlights του Ολυμπιακού από το ντέρμπι με ΑΕΚ

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Ολυμπιακού από το ματς (79-71) με την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική της Basket League, που της παρουσιάζει η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ μέσω του καναλιού της στο youtube.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Ψηλά στη λίστα του Αμπράμοβιτς ο Κόντε!


Ψηλά στη λίστα του Αμπράμοβιτς ο Κόντε

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Ζοζέ Μουρίνιο, το μέλλον του οποίου στην Τσέλσι μοιάζει αβέβαιο. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο Αντόνιο Κόντε είναι ο επικρατέστερος να τον αντικαταστήσει.

Εξαιρετικά σημαντικό για το μέλλον του Ζοζέ Μουρίνιο στο τιμόνι της Τσέλσι είναι το ματς με την Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο ο Special One «παίζει» το κεφάλι του.

Προς το παρόν η διοίκηση των «μπλε» δείχνει να στηρίζει τον Πορτογάλο τεχνικό, αλλά παράλληλα δείχνει πως έχει έτοιμο το «plan b» αν τα πράγματα στραβώσουν στα δύο επόμενα ματς.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, πολύ ψηλά στη λίστα του Αμπράμοβιτς βρίσκεται το όνομα του Αντόνιο Κόντε, με τον Ιταλό να είναι ο επικρατέστερος να διαδεχθεί τον Μουρίνιο, σε περίπτωση απομάκρυνσης του.

Βέβαια, μοναδικό «κόλλημα» στην όλη ιστορία αποτελεί το γεγονός πως ο 46χρονος θα βρίσκεται στο τιμόνι της εθνικής Ιταλίας, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τρομερό κάρφωμα του 39χρονου Γκαρνέτ πάνω στον Γκρίφιν!! (video)

Ε, όχι και... γέρος! Ο Κέβιν Γκαρνέτ στα 39 του έδειξε πως ακόμη το' χει, καθώς έκανε ένα απίθανο κάρφωμα πάνω από τον Μπλέικ Γκρίφιν στον αγώνα των Τίμπεργουλβς με τους Κλίπερς.

Τρομερό κάρφωμα του 39χρονου Γκαρνέτ πάνω στον Γκρίφιν (video)


Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης NBA (@nba) στις



*Πηγή: sport-fm.gr*

Τελέτοβιτς και… τετέλεσται!! (video)


Τελέτοβιτς και… τετέλεσται (video)

Ο Μίρζα Τελέτοβιτς «ξέρανε» τους Μπουλς! Με επιθετικό ριμπάουντ και σουτ εκτός ισορροπίας στα 0,3’’ πριν το τέλος, ο Βόσνιος φόργουορντ (21π.) χάρισε στους Σανς τη νίκη στο Σικάγο με 103-101.






Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης NBA (@nba) στις




*Πηγή: sport-fm.gr*

Τρέλα για τον Νέβιλ!!


Τρέλα για τον Νέβιλ!

Χιλιάδες οπαδοί της Βαλένθια αποθέωσαν τον Γκάρι Νέβιλ στην πρώτη προπόνησή του με την ομάδα.

Μήπως νόμιζαν ότι πήγε να παίξει στην Βαλένθια; Μήπως κατάλαβαν ότι αγόρασε την ομάδα; Ποιος ξέρει… Πάντως το σίγουρο είναι ότι ο Γκάρι Νέβιλ έτυχε αποθεωτικής υποδοχής στην πρεμιέρα του ως προπονητής των «Νυχτερίδων».

inner

Ο σύλλογος άνοιξε τις πόρτες του στην προπόνηση της ομάδας εν όψει του παιχνιδιού με την Λιόν για το Τσάμπιονς Λιγκ, κάλεσε κόσμο και δημοσιογράφους και έγινε το αδιαχώρητο!








*Πηγή: sport-fm.gr*