Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Φαν Χάαλ: «Ας έρθουν τα γκολ από αύριο»!

Απόλυτα σίγουρος πως σύντομα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θ' αρχίσει να στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό και να παίρνει τ' αποτελέσματα που θέλει εμφανίστηκε ο Λουίς Φαν Χάαλ, για να ευχηθεί η απαρχή των γκολ να σημειωθεί στο ματς Τρίτης κόντρα στη Βόλφσμπουργκ ώστε η ομάδα να περάσει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.  
Ο Ολλανδός κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» είπε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Τρίτης:
«Έχω εμπειρία ως προπονητής και είμα σίγουρος ότι τα γκολ που ψάχνουμε και θέλουμε θα έρθουν... Όταν δημιουργείς ευκαιρίες, είναι θέμα χρόνου να μπορείς να τις εκμεταλλευτείς και θεωρώ ότι πολύ σύντομα θα πετυχαίνουμε τα γκολ που θα μας φέρνουν τους βαθμούς. Μακάρι να γίνει η αρχή από το ματς της Τρίτης...
Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι αυτή τη στιγμή... Το ξέρουν καλά οι ποδοσφαιριστές μου και είναι ματς το οποίο θέλει κατάθεση αποδείξεων για την ποιότητα των παικτών, το μέγεθος του συλλόγου και την προσπάθειά μας. Θέλουμε να τις δώσουμε όλες αυτές τις αποδείξεις και δεν θέλουμε να εξαρτώμαστε από το αποτέλεσμα της Αϊντχόφεν.
Είμαι ικανοποιημένος με το ρόστερ που έχω... Μονάχα στα ματς με την Άρσεναλ και την Κρίσταλ Πάλας μπορώ να πω ότι δεν ήμασταν καλή, αλλά ως προπονητής αυτής της ομάδας, είμαι ικανοποιημένος μέχρι στιγμής με το επίπεδο των εμφανίσεων των ποδοσφαιριστών μου». 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: