Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Μαντζουράκης: «Ό,τι καλό κάναμε στο πρώτο, το χαλάσαμε στο δεύτερο»


Μαντζουράκης: «Ό,τι καλό κάναμε στο πρώτο, το χαλάσαμε στο δεύτερο»

Στα δύο διαφορετικά πρόσωπα που εμφάνισε στα δύο ημίχρονα ο Παναιτωλικός κόντρα στον Ατρόμητο στάθηκε ο Γιάννης Μαντζουράκης μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο «Ρουμάνος» τόνισε πως έγινε καταπληκτική εμφάνιση στο πρώτο, ενώ ήταν σα να μην υπήρχαν στο δεύτερο ημίχρονο, αφήνοντας «αιχμές» για τη διαιτησία. Θεωρεί πως δεν υπήρξε ισορροπία στις τρεις γραμμές στο δεύτερο 45λεπτο, ενώ σκέφτονταν όλοι πως θα βγουν μπροστά και δεν κοιτούσαν την άμυνα, όπου δεν υπήρξε συγκέντρωση. Στάθηκε στα προβλήματα απουσιών και τους έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους όλο αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά: «Ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο από την ομάδα μας με απόλυτη ισορροπία στο παιχνίδι της τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Με πολλά "βαρίδια" στην πλάτη τους από αποφάσεις. Δεν συγκρίνεται, ωστόσο με το δεύτερο ημίχρονο, όπου πέσαμε σε μια "τρικυμία". Θεωρώ ότι μπήκαμε δυναμικά στο δεύτερο μέρος, αφού οι παίκτες κατάλαβαν ότι ήταν καλοί, αλλά παραλείψαμε την ισορροπία, η οποία δεν υπήρχε. Όλοι σκεφτόμασταν μόνο επιθετικά, αλλά κάναμε πάρα πολλά λάθη και δεν δημιουργήσαμε φάσεις.

Στην άμυνα, δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση. Δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να κάνει "καθαρές" ευκαιρίες. Έχουμε, λόγω διαφόρων προβλημάτων, δυσκολίες στον σχηματισμό ενδεκάδας. Ανεξάρτητα από όλα, εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια στα τελευταία παιχνίδια με τις δυσκολίες που συναντούν! Ο Παναιτωλικός είναι… σάκος του μποξ, που όποιος θέλει τον χτυπάει.

Είπα ότι βρέθηκαν οι παίκτες σε "τρικυμία", γιατί ξέχασαν τα ανασταλτικά τους καθήκοντα. Δεν πιέζαμε στην μπάλα και έβγαιναν εύκολα στην πλάτη μας. Είχε και πρόβλημα ο Παπάζογλου και μερικές φορές μας πέρασαν με τις κάθετες από εκεί, ενώ είχε ένα τραυματισμό από υπερένταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: