Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

«Προνόμιο να ανήκεις στην ΚΠΡ»

Επιτυχίες και ωραίο ποδόσφαιρο θα προσπαθήσει να φέρει στην ΚΠΡ ο Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ, ο οποίος τόνισε πως αποτελεί προνόμιο και ξεχωριστή ευκαιρία για τον ίδιο να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία των «ρέιντζερς».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του νέου προπονητή της ΚΠΡ:
«Θα φέρω την ειλικρίνεια, τη σταθερότητα και ελπίζω και τον ενθουσιασμό, Είμαι πολύ χαρούμενος και αισθάνομαι προνομιούχος που έχω αυτήν την ευκαιρία είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω στην οικογένεια της ΚΠΡ. Μου αρέσει να γνωρίσω τους παίκτες και να είμαι ειλικρινείς απέναντί τους. Αυτό είναι το σημαντικό.
Είναι ένα  σύνολο παικτών που με ενθουσιάζει. Αυτό που χρειάζεται είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί και να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο. Υπάρχει δουλειά που έχουμε να κάνουμε. Ξέρουμε πως ο κόσμος θέλει επιτυχίες για την ομάδα και συναρπαστικό τρόπο παιχνιδιού. Αυτό θα προσπαθήσουμε να φέρουμε».
Από την πλευρά του ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΚΠΡ, Λες Φέρντιναντ, έκανε λόγο για τον στόχο της ομάδας με τον Ολλανδό τεχνικό, που δεν είναι άλλος από την άνοδο.
«Ο Τζίμι πέτυχε στην Μπέρτον και είμαι σίγουρος πως αυτό θα κάνει αι στην ΚΠΡ. Έχουμε μία ομάδα ικανή να παλέψει για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ και θα ήταν ψέμα να πω πως αυτός δεν είναι ο στόχος», ήταν το σχόλιό του.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: