Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Έγινε… ντίρλα και κοιμήθηκε αλλού πριν τον Ολυμπιακό ο Σάφαρτζικ!!


Έγινε… ντίρλα και κοιμήθηκε αλλού πριν τον Ολυμπιακό ο Σάφαρτζικ!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Το Σάββατο ο Χέικο Σάφαρτζικ της Λιμόζ ήπιε τόσο πολύ που δεν θυμόταν που ήταν το σπίτι του, με αποτέλεσμα να μπει σε ένα ξένο (που ήταν ξεκλείδωτο) και να κοιμηθεί εκεί!

Αυτό θα πει… τύφλα από το ποτό! Ο Χέικο Σάφαρτζικ ήταν πολύ στεναχωρημένος από την ήττα της Λιμόζ στην Αντίμπ, καθώς έκανε ένα πολύ καθοριστικό λάθος στο συγκεκριμένο ματς και γι’ αυτό ήθελε να πνίξει τον… πόνο του στο αλκοόλ!

Όμως, ο γκαρντ της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα ήπιε τόσο πολύ, με αποτέλεσμα να μην θυμάται που ήταν το σπίτι του και να μπει στο πρώτο που βρήκε –και ήταν ξεκλείδωτο- ρίχνοντας μάλιστα και έναν… υπνάκο στον καναπέ!

Όπως είναι φυσικό, οι ένοικοι του σπιτιού πανικοβλήθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον Γερμανό γκαρντ. Το περιστατικό αυτό είχε αίσιο τέλος για τον Σάφαρτζικ, αφού αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο απολογήθηκε στον κόσμο των «λιμουζό» μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, ενώ θα είναι κανονικά στη δωδεκάδα κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας:

«Αυτό που έκανα δεν ήταν καλό. Όταν επιστρέψαμε από το Αντίμπ, ήμουν επηρεασμένος από το αποτέλεσμα. Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Θέλω να απολογηθώ στους συμπαίκτες, στους προπονητές και στους φιλάθλους της ομάδας. Ένας κορυφαίος παίκτης πρέπει να αποτελεί παράδειγμα. Αποδέχομαι όποια τιμωρία αποφασίσει η ομάδα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: