Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Λαμπρόπουλος: «Στα παρέχει όλα ο Αρκαδικός»


Λαμπρόπουλος: «Στα παρέχει όλα ο Αρκαδικός»

Ικανοποιημένος και με το παραπάνω είναι ο Φώτης Λαμπρόπουλος από τη μέχρι τώρα παρουσία του στον Αρκαδικό, όπως δήλωσε ο ίδιος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Φώτης Λαμπρόπουλος για την οργάνωση που έχει ο Αρκαδικός. Ο Έλληνας σέντερ τόνισε, επίσης, πως δεν υπήρξε κάτι καλό το καλοκαίρι και γι’ αυτό έφυγε από την Ισπανία και την Τενερίφη για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φώτης Λαμπρόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Τόλη Κοτζιά και Σταύρο Χονδροθύμιο:

Για την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα: «Έγιναν πολλές αλλαγές στην Τενερίφη. Περίμενα, αλλά λόγω των διαφόρων αλλαγών, όπως αυτών στα μπάτζετ, δεν υπήρχε κάτι καλό και έτσι δεν έμεινα ούτε στην ίδια ομάδα, ούτε στην Ισπανία».

Για την Α1 και τα πράγματα στον Αρκαδικό: «Μου είχαν πει ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι λίγο χειρότερα τα πράγματα, σε σχέση με την Ισπανία. Αλλά μέχρι τώρα όλα πάνε καλά στον Αρκαδικό. Συμπεριφέρεται πολύ επαγγελματικά και παρέχει όλα όσα θέλει ένας αθλητής, παρά το γεγονός πως είναι για πρώτη φορά στην ιστορία του στην κορυφαία κατηγορία. Είναι νωρίς ακόμη για να μιλήσουμε για το τι θα γίνει».

Για την όχι και τόσο καλή πορεία του Αρκαδικού μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα: «Πήγα και εγώ αργά στην ομάδα, αλλά ήρθαν αργά πολλοί παίκτες όπως ο Βασίλης (σ.σ. Καββαδάς)».

Για την παραμονή στην Α1: «Είναι η μεσαία τάξη πολύ δυνατή. Όλοι μετά την πέμπτη θέση μπορούν να νικήσουν και να χάσουν από τον τελευταίο. Όλες οι ομάδες είναι πολύ ανταγωνιστικές».

Για τον Τσαϊρέλη που ήταν συμπαίκτης του στην Τενερίφη: «Όποτε μπαίνει κάνει τη δουλειά του στον Ολυμπιακό. Το σημαντικό είναι να βρίσκεται στο ροτέισον και να παίζει».

Για την Τρίπολη: «Είναι διαφορετική η ζωή σε σχέση με την Τενερίφη. Λίγο περισσότερο κρύο, αλλά τα έχεις όλα, παρά το γεγονός πως είναι μικρή η πόλη η Τρίπολη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: