Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Οδηγός του Ολυμπιακού… ο Μπατιστούτα!!


Οδηγός του Ολυμπιακού… ο Μπατιστούτα

Έχουν περάσει 16 χρόνια και κάτι από τότε που η Άρσεναλ γεύτηκε την πίκρα του αποκλεισμού στους ομίλους του Champions League. Ο Ολυμπιακός αύριο βράδυ θέλει να βαδίσει στα χνάρια του… Μπατιστούτα.

Μπροστά σε μια τεράστια πρόκληση, αυτή της πρόκρισης στους «16» του Champions League, αλλά και ένα ιστορικό επίτευγμα βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Γιατί τέτοιο θα είναι να αφήσει εκτός συνέχειας του θεσμού την Άρσεναλ, μια ομάδα που πέραν του ότι συμμετέχει για 18η συνεχή σεζόν στους ομίλους, φτάνει ανελλιπώς στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης από το 2000 και μετά!

Η τελευταία φορά που οι «κανονιέρηδες» έμειναν έξω από το Champions League μετά τη φάση των ομίλων ήταν το 1999. Ήταν 27 Οκτωβρίου, όταν για την πέμπτη αγωνιστική η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ υποδεχόταν τη Φιορεντίνα, με τις δύο ομάδες ισόβαθμες στη δεύτερη θέση με πέντε βαθμούς και την ισοπαλία να μοιάζει αρκετή για τους γηπεδούχους. Οι «βιόλα»… ξέραναν το «Γουέμπλεϊ», όταν σε μια αντεπίθεση στο 75ο λεπτό ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα με κεραυνό από πολύ δύσκολη γωνία νίκησε τον Ντέιβιντ Σίμαν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: