Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

O Κάραγκερ τρολάρει τον Μπέλαμι!!


O Κάραγκερ τρολάρει τον Μπέλαμι (video)

Ένα «ζεστό» καλωσόρισμα επεφύλασσε ο Κάραγκερ στον Μπέλαμι ο οποίος πήρε τη θέση του Γκάρι Νέβιλ στην τηλεοπτική του εκπομπή.

Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια, η εκπομπή Monday Night Football προβλήθηκε για πρώτη φορά, χωρίς τον αποχωρήσαντα για την Ισπανία Γκάρι Νέβιλ. Τη θέση του κλήθηκε να πάρει για ένα βράδυ ο Κρεγκ Μπέλαμι. Ο Τζέιμι Κάραγκερ και ο Εντ Τσάμπερλεϊν, όμως, υπήρξαν καλοί οικοδεσπότες και αυτό βγήκε στον αέρα.

inner

Ο Τσάμπερλεϊν, άνοιξε το σόου λέγοντας: «Μαζί μας απόψε δίπλα στον άνθρωπο της μιας ομάδας (Κάραγκερ) έχουμε τον άνθρωπο των εννέα ομάδων: Kρεγκ Μπέλαμι, καλώς ήρθες», για να συμπληρώσει ο Kάραγκερ «Ο πιο μη δημοφιλής άνθρωπος μετά τον Γκάρι Νέβιλ που καταφέραμε να βρούμε!», χτυπώντας τον στην πλάτη. Ευτυχώς ο Μπέλαμι αντιλήφθηκε το χιούμορ και δεν παρεξηγήθηκε.


Στις αρχές της εκπομπής, πολλοί είχαν εκφράσει τις αμφιβολίες τους στο κατά πόσο θα μπορούσαν να συνυπάρξουν οι Νέβιλ-Κάραγκερ εξαιτίας της μεταξύ τους ποδοσφαιρικής κόντρας όταν έπαιζαν σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γ. αντίστοιχα. Με το πέρασμα του χρόνου όμως, δημιουργήθηκε μια ιδιαίτερα στενή φιλία μεταξύ τους, η οποία ωστόσο δεν τους εμπόδιζε να πειράζουν συχνά ο ένας τον άλλον.

Το τηλεοπτικό κάναλι Sky, πάντως, δεν πρόκειται να προσλάβει άλλον μόνιμο αντικαταστάτη του Νέβιλ για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά θα προτιμήσει την φιλοξενία διαφορετικών καλεσμένων κάθε εβδομάδα. Την Δευτέρα, το «παρών» θα δώσει ο Φρανκ Λάμπαρντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: