Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Στα ίσα την Άρσεναλ!!


Στα ίσα την Άρσεναλ

Καμία πρόθεση για… κλεφτοπόλεμο του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ δεν έχει ο Μάρκο Σίλβα. Οι σκέψεις για την ενδεκάδα και τα δύο ερωτηματικά. Υψηλού κινδύνου κρίνε η UEFA το ματς της Τετάρτης.


Μπορεί ο Ολυμπιακός να προκρίνεται με… δυόμισι αποτελέσματα στου; «16» του Champions League, αλλά ο Μάρκο Σίλβα δεν έχει καμία πρόθεση να παρατάξει την ομάδα του με σχήμα κόντρα στη φύση της προκειμένου να διαφυλάξει ένα σκορ πρόκρισης.

Ο Πορτογάλος προπονητής φαίνεται πως δεν θα παρεκκλίνει από το γνωστό του πλάνο, το οποίο και εγκατέλειψε φέτος μόνο στους αγώνες με την πανίσχυρη Μπάγερν. Φαίνεται, δε, πως έχει καταλήξει στο βασικό σχήμα και απομένουν δύο ερωτηματικά να απαντηθούν.

Το ένα αφορά στον παρτενέρ του Σιόβα για το κέντρο της άμυνας. Ο Μποτία έχει καλύτερη χημεία με τον Έλληνα στόπερ, αλλά παρότι πλέον είναι ιατρικά έτοιμος, προέρχεται από μακρά απραξία λόγω τραυματισμού. Ο Ντα Κόστα, που παρά τις ενοχλήσεις που είχε αναμένεται να είναι διαθέσιμος, έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του, όμως όχι και τόσα λεπτά ως παρτενέρ του Σιόβα. Από εκεί και πέρα, φαίνεται να υπάρχει δίλημμα και για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Σαλίνο να διεκδικεί με αξιώσεις τη θέση από τον Μαζουακού. Ο Βραζιλιάνος είναι καλύτερος και πιο συγκεντρωμένος από τον Γάλλο στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά ο τελευταίος μπορεί να κάνει τη διαφορά μεσοεπιθετικά με τα ανεβάσματά του.

Από εκεί και πέρα, δύσκολα αναμένονται εκπλήξεις. Ο Ρομπέρτο θα είναι στο τέρμα, ο Σιόβας θα είναι ο ένας στόπερ και ο Ομάρ δεξιός μπακ, Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι θα είναι τα κεντρικά χαφ, με τους Πάρντο και Σεμπά στα άκρα της μεσαίας γραμμής και τον Φορτούνη πίσω από τον Ιντέγε.

Στο μεταξύ, η Άρσεναλ επέστρεψε 300 εισιτήρια (τα οποία όμως ΔΕΝ θα διατεθούν σε φίλους του Ολυμπιακού αφού είναι στη θύρα που θα κάθονται εκείνοι των Λονδρέζων), ωστόσο το γεγονός ότι στο γήπεδο θα βρίσκονται 1.300 «κανονιέρηδες» έχει κάνει την UEFA να χαρακτηρίσει το ματς υψηλού κινδύνου και να έχει ορίσει υπερπαρατηρητή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: