Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Σταματάει την μπάλα και ο Ρόμεο Μπέκαμ!!


Σταματάει την μπάλα και ο Ρόμεο Μπέκαμ

Το DNA της Βικτόρια Μπέκαμ φαίνεται να είναι πιο ισχυρό από αυτό του Ντέιβιντ, καθώς οι γιοι τους δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την μόδα παρά για το ποδόσφαιρο.

«Μπαμπά, δεν θέλω να παίζω πια ποδόσφαιρο», δήλωσε πριν από λίγες μέρες ο Ρόμεο Μπέκαμ στον Ντέιβιντ, και έγινε ο δεύτερος γιος του –μετά τον Μπρούκλιν- που τελείωσε πρόωρα την καριέρα του στο άθλημα.

Ο μπαμπάς Μπέκαμ παραδέχθηκε πως στο άκουσμα της ανακοίνωσης του παιδιού του είχε ανάμεικτα συναισθήματα: «Ένα μέρος του εαυτού μου απογοητεύτηκε αλλά από την άλλη μεριά ανακουφίστηκα κιόλας. Έχει άλλα πάθη με τα οποία ασχολείται και αυτό μου αρέσει». Ο Ρόμεο έχει ήδη ξεκινήσει λαμπρή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ και μάλιστα έχει αποκλειστικό συμβόλαιο με την γνωστή εταιρία ρούχων Burberry.

inner

Ο Μπρούκλιν από την μεριά του είναι παθιασμένος με την φωτογραφία και μάλιστα έχει πάνω από 5 εκατ. followers στο Instagram.

inner

Έτσι οι τελευταίες ελπίδες του 40χρονου σταρ για να ακολουθήσει κάποιο από τα βλαστάρια του τα ποδοσφαιρικά του βήματα, εναπόκεινται στον βενιαμίν της οικογένειας, Κρουζ. Ή μπορεί η θυγατέρα Χάρπερ Μπέκαμ να κάνει την έκπληξη…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: