Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Παίζει με Γκλάντμπαχ ο Τουρέ!!

Στην ευχάριστη θέση να μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Γιάγια Τουρέ βρίσκεται ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, ενόψει της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γκλάντμπαχ στο φινάλε της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Παραμένει εκτός  ο Αγουέρο.
Ο Ιβοριανός χαφ έχασε λόγω ενός μυϊκού προβλήματος το ματς με τη Στόουκ το περασμένο Σάββατο, ωστόσο, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο προπονητής των «πολιτών», έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και υπολογίζεται κανονικά για τον αγώνα με τους Γερμανούς.
Αντίθετα ο Σέρχιο Αγουέρο παραμένει εκτός, όπως και οι Κομπανί, Ντεμικέλις, Νασρί, Ζαμπαλέτα και Φερνάντο.
«Ο Γιάγια είναι καλά. Είχε έναν τραυματισμό αλλά το ξεπέρασε και βρίσκεται στην αποστολή. Ο Αγουέρο έχει είναι τραυματίας και δεν μπορεί να προπονηθεί. Χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά πονάει Οι Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Νασρί, Ντεμικέλις και Φερνάντο δεν προπονήθηκαν σήμερα» ήταν τα λόγια του Πελεγκρίνι.
Η Σίτι έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό που ψάχνει την τελευταία αγωνιστική είναι η πρωτιά, η οποία θα έρθει μόνο σε περίπτωση νίκης και παράλληλα ήττας της Γιουβέντους στην Ανδαλουσία από τη Σεβίλλη
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: