Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

«Τρέλα» ΠΑΟΚτσήδων για Ντόρτμουντ!


«Τρέλα» ΠΑΟΚτσήδων για Ντόρτμουντ

Τι κι αν ο ΠΑΟΚ έχει αποκλειστεί... Οι φίλοι του εξαφάνισαν τα εισιτήρια που είχε πάρει η ΠΑΕ για την αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ, αγοράζοντας κάποια κι απ’ αυτά που διέθεσαν οι Γερμανοί.

Μεγάλη «δίψα» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση (10/12, 20:00) του ΠΑΟΚ με την Ντόρτμουντ έχει δείξει ο κόσμος του «Δικεφάλου του Βορρά», παρότι η ομάδα τους έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ύστερα από την ήττα της γερμανικής ομάδας από την Κράσνονταρ.

Η ΠΑΕ είχε εξασφαλίσει 3.000 εισιτήρια, τα οποία εξαντλήθηκαν από τον κόσμο της ομάδας και όπως ήταν αναμενόμενο μια σημαντική μερίδα πήγε σε Έλληνες ομογενείς. Συγκεκριμένα, οι φίλοι του ΠΑΟΚ που ζουν στη Γερμανία πήραν περίπου το 1/3, ενώ έχουν… φθάσει σε ελληνικά αρκετά από τα εισιτήρια που είχε τυπώσει η Ντόρτμουντ για να τα δώσει στους οπαδούς της.

Στο ξεκίνημα της σεζόν 2013-14, πάλι ήταν έντονη η παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ (περίπου 4.000) στη Γερμανία, όπου είχε πάει για να παρακολουθήσει από κοντά το ματς με τη Σάλκε. Ωστόσο, τότε υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, καθώς επρόκειτο για προκριματικά του Champions League. Μάλιστα, ο κόσμος έφυγε με το χαμόγελο από το γήπεδο, καθώς στο 73’ ο Στοχ ισοφάρισε σε 1-1 και οι Θεσσαλονίκεις πήραν κάβα πολύ καλό αποτέλεσμα για τη ρεβάνς, όπου ηττήθηκαν με 3-2 και αποκλείστηκαν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: