Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Δεν προπονείς που δεν προπονείς… Δεν πας για ψάρεμα;

Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε διατεθειμένος να περιμένει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έως και το 2017. Στο μεταξύ ασχολείται με πετονιές και δολώματα.

Δεν προπονείς που δεν προπονείς… Δεν πας για ψάρεμα;Αν είναι να γυρίσει στους πάγκους, δεν θα πάει όπου κι όπου. Ο Κάρλο Αντσελότι θα πει το μεγάλο «ναι» μόνο αν οι συνθήκες είναι ιδανικές. Και που είναι αυτές; Στην Αγγλία φυσικά: «Θα ήθελα να επιστρέψω στην Πρέμιερ Λιγκ. Εκεί υπάρχει η καλύτερη ατμόσφαιρα και ο πιο δυνατός ανταγωνισμός».

Ο 56χρονος τεχνικός μίλησε στην Independent για τους λόγους τους οποίους βρίσκεται εκτός μάχης αυτόν τον καιρό: «Προς το παρόν περιμένω. Δεν έχω βρει ακόμα κάποια ομάδα με καλές προοπτικές. Και τι κάνω; Βλέπω αγώνες, πάω για ψάρεμα, τέτοια πράγματα. Δεν έχω σκοπό να αναλάβω καμία ομάδα μεσούσης της σεζόν. Θα ήθελα να αρχίσω να δουλεύω από το επόμενο καλοκαίρι», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής «φωτογραφίζοντας» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

inner

Ο Αντσελότι έφτασε μία ανάσα από το Ολντ Τράφορντ το 2014, όταν υπήρξε ο βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Ντέιβιντ Μόγιες. Προτίμησε να παραμείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης, αφήνοντας ανοιχτό τον δρόμο στον Λουίς Φαν Χάαλ. Και παρότι δηλώνει αμετανόητος για την τότε επιλογή του να παραμείνει στην Μαδρίτη, παραδέχεται πως το να προπονείς μια ομάδα όπως η Γιουνάιτεντ αποτελεί μεγάλο θέλγητρο: «Νομίζω πως όλοι οι προπονητές θα ήθελαν την Μάντσεστερ».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: