Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Στο πλευρό του Μουρίνιο ο Φέργκιουσον!!

Κανέναν απολύτως λόγο δεν βρίσκει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για να προβεί ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς στην απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο, τον οποίο χαρακτήρισε έναν «από τους καλύτερους προπονητές όλων των εποχών».
Μπορεί η Τσέλσι να έχει κάνει ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα της ιστορίας της, μπορεί να υπέστη την 8η ήττα της φέτος στο ματς με την Μπόρνμουθ, μπορεί πολλοί να θεωρούν ότι τα «ψωμιά» του Ζοσέ Μουρίνιο είναι πλέον... μετρημένα.
Τίποτα από αυτά δεν εμπόδισαν τον πρώην τεχνικό-θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, να σταθεί στο πλευρό του Πορτογάλου κόουτς, συμβουλεύοντας παράλληλα τον ιδιοκτήτη των «μπλε», Ρόμαν Αμπράμοβιτς, να μην προβεί στην απόλυση ενός «από τους καλύτερους προπονητές όλων των εποχών»
«Ο Αμπράμοβιτς έχει απολύσει τόσους πολλούς προπονητές τα τελευταία 10 χρόνια, που είμαι σίγουρος ότι έχει μάθε από αυτό. Πρέπει να εμπιστεύεται και να έχει πίστη ότι ο Ζοσέ θα το γυρίσει», επεσήμανε αρχικά.
«Δεν υπάρχει λόγος να απολύσεις έναν από τους καλύτερους προπονητές όλων των εποχών, έχει κερδίσει δύο φορές Τσάμπιονς Λιγκ, έχει κερδίσει το πρωτάθλημα σε κάθε χώρα που βρέθηκε και έχει κερδίσει τα μεγάλα τρόπαια», σημείωσε μεταξύ άλλων.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: