Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Τους είχε στην… «τσίτα»!!

Με τον Χουμπ Στέφενς δεν επιτρέπεται… εφησυχασμός, χαλαρότητα ή εύκολα λάθη, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Τους είχε στην… «τσίτα»!
Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον πρώτο αγώνα με τη Μέταλιστ, στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Και ο Χουμπ Στέφενς θέλει να πηγαίνουν όλα βάσει σχεδίου.

Στο σημερινό πρόγραμμα που διεξήχθη στην Τούμπα, δεν δίστασε να διακόψει -όποτε χρειάστηκε- προκειμένου να κάνει παρατήρηση για την σωστή εκτέλεση των ασκήσεων. Ένα ακόμα δείγμα ότι ο Ολλανδός τεχνικός δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

«Το πρόγραμμα περιείχε συγκεκριμένα -μετά την καθιερωμένη προθέρμανση- ασκήσεις τεχνικής για τη μεταβίβαση και την υποδοχή της μπάλας και στη συνέχεια ασκήσεις για την κυκλοφορία υπό πίεση.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με διπλό σε ολόκληρο το γήπεδο, σε 3 δεκάλεπτα με διαφορετικές κάθε φορά ομάδες. Οι ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν την προπόνηση με ασκήσεις αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί μια πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία», ενημερώνουν από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ.Πηγή: sport-fm.gr

Ούτε με Bαλε-νσιέν!

Την ανησυχία ότι «δεν κόβει ούτε με βαλέ» επιβεβαίωσε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» δέχθηκαν ξανά τέσσερα γκολ, αυτή τη φορά χωρίς απάντηση και το 4-0 από τη Βαλενσιέν, τους ταρακουνά για τα καλά.

Ούτε με Bαλε-νσιέν
Έντονο προβληματισμό πρέπει να προκαλεί πλέον στον Γιάννη Αναστασίου η εικόνα του Παναθηναϊκού.

Ειδικά, η αμυντική επίδοση της ομάδας, που για δεύτερο σερί φιλικό προετοιμασίας δέχθηκε τέσσερα γκολ και αυτή τη φορά, δεν είχε τον τρόπο και τη δύναμη για να αντιδράσει.

Χωρίς ορθολογικό τρόπο ανάπτυξης, χωρίς απειλητική παρουσία στην αντίπαλη περιοχή και σχεδόν χωρίς να ξέρει πώς να επιτεθεί , το «τριφύλλι» υπέστη βαριά ήττα με σκορ 4-0 από τη Βαλενσιέν.

Μόνος του έτρεχε ο Ζέκα, δεν φάνηκε καθόλου ο Μπαϊράμι, δεν δικαιολόγησε την παρουσία του ο Μέντες. Πολλή δουλειά χρειάζεται η ομάδα που δεν έδειξε ούτε τις επιθετικές αρετές που παρουσίασε στα προηγούμενα παιχνίδια.

Το ματς:

Είχε συνηθίσει να ξεκινάει αυτός καλύτερα και να επιβάλλεται του αντιπάλου του. Ο Παναθηναϊκός, όμως, είδε τη Βαλενσιέν να εκμεταλλεύεται στον μέγιστο βαθμό ακόμα και το παραμικρό λάθος των παικτών του για να σκοράρει τρεις φορές μέχρι το πρώτο ημίωρο! Το μακρινό σουτ του Ντα Σίλβα στο 12’, αυτό του Ντοσεβί στο 18’ και το αυτογκόλ του Μέντες στο 26’, διαμόρφωσαν το 3-0 στο πρώτο ημίχρονο. Οι «πράσινοι», με πολλά κενά στη μεσαία γραμμή, ανύπαρκτο τον Ντίνα που… αναγκαστικά έπαιζε ξανά στην κορυφή της επίθεσης και χωρίς ορθολογική ανάπτυξη, έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν.

Πιο ψύχραιμος και με διάθεση να παίξει το παιχνίδι του ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός. Με όρεξη για να δείξει καλύτερο πρόσωπο και τον Ζέκα να ηγείται των προσπαθειών των συμπαικτών του, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ήταν πολύ καλύτερη από τη Βαλενσιέν. Οι Γάλλοι, όμως, κατάφεραν και πάλι να απειλήσουν με το τετ-α-τετ του Κουζόλ στο 50’ και το σουτ του Νερί από πλάγια θέση στο 54ο λεπτό. Η απάντηση από πλευράς «τριφυλλιού» ήταν μια κεφαλιά του Μπαϊράμι που θα μπορούσε να έχει μειώσει, αλλά χτύπησε τη μπάλα δυνατά και αυτή έφυγε ψηλά. Παρά την υπεροχή της ομάδας του Αναστασίου, οι Γάλλοι έκαναν το τελικό 4-0 στο 77’ με το μακρινό σουτ του Σαέζ.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Μαρινάκης (60’ Αναστασόπουλος), Νάνο (60’ Χουχούμης), Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος (46’ Ρισβάνης), Μέντες (74’ Κουσίδης), Ζέκα, Δώνης (60’ Λαγός), Μπαϊράμι, Μουζακίτης (46’ Γιαννιτσάνης), Ντίνας Πηγή: sport-fm.gr

Τέλος στο σερί των Εφήβων!

Η Εθνική Εφήβων έχασε με 82-62 από την Ιταλία παίζοντας χωρίς τον Γιώργο Διαμαντάκο και θα διεκδικήσει την ενδέκατη θέση την Κυριακή.

Τέλος στο σερί των Εφήβων
Μετά από πέντε διαδοχικές νίκες, η Εθνική Εφήβων έχασε με 82-62 από την Ιταλία στον πρώτο αγώνα για την κατάταξη στις θέσεις 9-12. Πλέον θα διεκδικήσει την ενδέκατη θέση την Κυριακή (18:30) με τον ηττημένο την Τσεχία που έχασε με 85-62 από την Αγγλία.

Η ελληνική ομάδα, που αγωνίστηκε χωρίς τον Γιώργο Διαμαντάκο λόγω διαστρέμματος, άρχισε να χάνει την επαφή με το σκορ από τη δεύτερη περίοδο και παρότι ξεκίνησε την τέταρτη στο -4 (58-54), τελικά έχασε με βαρύ σκορ. Πρώτοι σκόρερ ήταν οι Παπαδιονυσίου και Σταμάτης που πέτυχαν από 11 πόντους.

Δεκάλεπτα: 21-18, 33-38, 51-58, 62-82.

Ελλάδα (Παπαθεοδώρου): Τολιόπουλος 6, Παπαδιονυσίου 11 (3), Κεφάλας, Σπυριδωνίδης 3 (1), Μήτογλου 4, Σπυρόπουλος 4, Χατζηνικόλας 3 (1), Λιάπης 10, Κουζέλογλου 4, Σταμάτης 11 (1), Κώττας 6, Κεφάλας.

Ιταλία (Καπομπιάνκο): Σπίσου 6 (2), Μακαφέρι 7 (2), Ακέλε 7, Λακιντάνα 20 (4), Νόμπιλε 10 (1), Φοντέκιο 19, Μπαλντάσο 5 (1), Ολίβα 2, Βεντοβάτο 7.
Πηγή: sport-fm.gr

«Πιο μεγάλοι όμιλοι»

«Πιο μεγάλοι όμιλοι» Περισσότερες ομάδες στους ομίλους και όχι περισσότεροι όμιλοι θα έχει η Γ’ Εθνική όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της Επιτροπής, Μιχάλης Τζανόπουλος.


Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Μιχάλη Τζανόπουλου, πρόεδρος Επιτροπής Γ Εθνικής και πρόεδρος της ΕΠΣ, Δυτικής Αττικής.

-για την αναδιάρθρωση:
«Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα. Όμως είμαστε αναγκασμένοι να δουλεύουμε για την αναδιοργάνωση της κατηγορίας. Βαδίζουμε την τελική μορφή που θα έχει η Γ’ Εθνική, η οποία θα είναι τέσσερις όμιλοι των 16 ομάδων. Για την Β’ Εθνική δεν έχουμε λόγο εμείς, καθώς αυτή θα οργανώσει το δικό της κομμάτι ξεχωριστά. Φέτος θα είναι οι έξι οι όμιλοι αλλά από εκεί και πέρα θα μειωθούν στους τέσσερις.

Οι όμιλοι θα συγκροτηθούν βάσει των συμμετοχών που θα καταθέσουν μέχρι και τις 31 του μήνα με γεωγραφικά κριτήρια. Αν χρειαστεί θα υπάρχουν περισσότερες ομάδες ανά όμιλο, και όχι περισσότεροι όμιλοι. Η Ελλάδα είναι ένα δύσκολο κομμάτι γεωγραφικά και χρειάζεται προσοχή. Θα ξεκινήσουμε από βόρεια και θα φτιάξουμε τους ομίλους ανάλογα με τις ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχές.

Είχαμε ζητήσει από την Ένωση Β’ – Γ’ Εθνική να μας στείλει ένα πλάνο μέχρι και τις 25 του μήνα για να προχωρήσουμε. Η διοργανώτρια πάντα έχει το λόγο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ποιος το φανταζόταν ότι η ΑΕΚ θα ήταν στην Γ’ Εθνική. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο.

-για το ενδεχόμενο να υπάρχει κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων:
«Δεν γνωρίζω. Θα συζητηθούν και θα γίνει το καλύτερο. Εμείς αυτό που αναζητούμε είναι να διαμορφώσουμε την κατηγορία και το πρόγραμμα για να μπορούν να αντέξουν οικονομικά οι ομάδες. Από την πλευρά μας έχουμε προσπαθήσει να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες έτσι ώστε οι ομάδες να γνωρίζουν και μάλιστα έγκαιρα αυτά που θα έπρεπε να γνωρίσουν».

-για την προσπάθεια που γίνεται να χρησιμοποιηθεί η Παιανία από τις Εθνικές ομάδες:
«Θα είναι σπουδαίο να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Θα είναι το σπίτι των Εθνικών ομάδων.
Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε».

Ετοιμάζουν… υποδοχές στο Ηράκλειο!

Πολύ κοντά στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών φέρεται να βρίσκεται ο Εργοτέλης, ο οποίος ετοιμάζεται να προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις.

Ετοιμάζουν… υποδοχές στο Ηράκλειο
Τέσσερις μεταγραφές είχε προαναγγείλει ο Γιάννης Πετράκης, όταν ο Εργοτέλης έφτανε στη Νάουσα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του για την επόμενη σεζόν, και φαίνεται πως ετοιμάζεται για τρεις «υποδοχές».

Πλέον στη διάθεση του Κρητικού τεχνικού αναμένεται να τεθούν οριστικά ο Γιάννης Κοιλιάρας και ο Βραζιλιάνος Μπαμ Μπαμ, οι οποίοι άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις στο Καρπενήσι.

Παράλληλα, ο σύλλογος του Ηρακλείου ετοιμάζεται να προχωρήσει και την υπόθεση του Αμπντουλαγέ Μεϊτέ, ο οποίος αύριο ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την Χόνκα και κατευθείαν θα πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα για τα διαδικαστικά.
Πηγή: sport-fm.gr

Αίγυπτος: Στα πρόθυρα εμφυλίου και πάλι η χώρα!

Για 120 νεκρούς μιλά η Μουσουλμανική Αδελφότητα – 92 νεκροί και 649 τραυματίες ο απολογισμός του υπουργείου Υγείας – Εκπνέει το τελεσίγραφο του στρατού.

Αίγυπτος: Στα πρόθυρα εμφυλίου και πάλι η χώρα
Δραματικές διαστάσεις παίρνει η κατάσταση στην Αίγυπτο καθώς όσο περνάει η ώρα ανεβαίνει συνεχώς ο αριθμός των νεκρών από τις συγκρούσεις της αστυνομίας με οπαδούς του έκπτωτου προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι κυρίως στην Αλεξάνδρεια και τη Νασρ.

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα κάνει λόγο για 120 νεκρούς, με το υπουργείο Υγείας να ανακοινώνει το μεσημέρι του Σαββάτου ότι οι νεκροί ανέρχονται σε 92 και οι τραυματίες σε 649.

Γιατρός σε υπαίθριο νοσοκομείο κάνει λόγο, σύμφωνα με το BBC, ότι ο αριθμός των τραυματιών ξεπερνά τους 1.000.

«Δεν πυροβολούν για να τραυματίσουν, πυροβολούν για να σκοτώσουν» δήλωσε στο Reuters ο εκπρόσωπος της Αδελφότητας, Γκεχάντ Ελ-Χαντάτ, προσθέτοντας ότι διαδηλωτές χτυπήθηκαν στο κεφάλι και το στήθος. Επίκεντρο των επεισοδίων αυτή την ώρα είναι η περιοχή γύρω από το τζαμί του Ραμπάτ αλ Ανταγουίγια με τον ανταποκριτή του BBC να κάνει λόγο για ποτάμια με αίμα στους δρόμους

Τα πιο σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στην πόλη Νασρ όπου υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών. «Η κατάσταση είναι χαοτική. Υπάρχει παντού αίμα», ανέφεραν στο AlJazeera αυτόπτες μάρτυρες.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών της Αιγύπτου επέρριψε στους ισλαμιστές την ευθύνη για τα επεισόδια και διέψευσε ότι η αστυνομία έκανε χρήση πραγματικών πυρών εναντίον τους. «Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι απέρριψαν κάθε ενδεχόμενο η ημέρα να εξελιχθεί ειρηνικά και επιδίωξαν να καταστρέψουν κρατικές εγκαταστάσεις, ιδίως στο Κάιρο και στην Αλεξάνδρεια», είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Χάνι Αμπντελατίφ, αναφερόμενος στις χθεσινές διαδηλώσεις.

Το μεσημέρι του Σαββάτου μεταδόθηκε, επίσης, η πληροφορία ότι ο Μόρσι, η σύλληψη του οποίου αποτέλεσε τη σπίθα που άναψε το φυτίλι για τον νέο γύρο των αιματηρών επεισοδίων, αναμένεται να μεταφερθεί στην ίδια φυλακή με αυτή που κρατείται ο Χόσνι Μουμπάρακ.

Την ίδια ώρα εκπνέει σήμερα το τελεσίγραφο που έχει στείλει ο Στρατός για να τερματιστούν οι διαδηλώσεις υπέρ του Μόρσι που πραγματοποιούνται στη σκιά της σύλληψης του έκπτωτου προέδρου για συνεργασία με τη Χαμάς το 2011. Δείγμα των προθέσεων του νέου καθεστώτος της Αιγύπτου έδωσε ο υπουργός Εσωτερκών της χώρας, Μοχάμεντ Ιμπραχίμ, που δήλωσε ότι οι «οι καθιστικές διαδηλώσεις στο Κάιρο από τους υποστηρικτές του Μόρσι θα λάβουν τέλος σύντομα και με νόμιμο τρόπο».

Από την πλευρά της όμως η Μουσουλμανική Αδελφότητα απορρίπτει το τελεσίγραφο συμμετοχής στον οδικό χάρτη του στρατού για τη διενέργεια εκλογών και καλεί σε νέες διαδηλώσεις σήμερα και αύριο.

Υπενθυμίζεται ότι άλλοι επτά από τους νεκρούς καταγράφηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην Αλεξάνδρεια κατά τη διάρκεια συγκρούσεων οπαδών και αντιπάλων του Μόρσι.

Πηγή: www.protothema.gr

Μόνο κέρδη με Ρόμα!!

Με μια μέρα ξεκούραση, ανταμείφθηκαν οι παίκτες του Άρη για την προσπάθεια και την θετική εμφάνιση στο χθεσινό φιλικό με τη Ρόμα (1-2).

Μόνο κέρδη με Ρόμα
Με αίσθημα ικανοποίησης άφησε άπαντες στον Άρη το φιλικό τεστ με τη Ρόμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Παρόλο που δεν ήρθε τελικά το θετικό αποτέλεσμα, η γενική εικόνα των «κίτρινων» απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως οι «τζιαλορόσι», ήταν απολύτως θετική.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου έμεινε κι αυτός με τη σειρά του ιδιαίτερα ικανοποιημένος από όσα είδε και έτσι αντάμειψε τους ποδοσφαιριστές με μια μέρα επιπλέον ξεκούρασης, λόγω και της αφόρητης ζέστης.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλάμβανε χαλάρωμα και αποθεραπεία για όσους πήραν μέρος στο χθεσινό παιχνίδι, ενώ επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι το πρωί της Δευτέρας. Πηγή: sport-fm.gr

Φουλ για Ντε Χάαγκ ο ΟΦΗ!!

Με την επιστροφή του Αλέξη Περογαμβράκη ο ΟΦΗ φούλαρε ρόστερ για το δυνατό φιλικό που θα δώσει σήμερα κόντρα στην Ντε Χάαγκ.

Φουλ για Ντε Χάαγκ ο ΟΦΗ!
Πανέτοιμος για το τέταρτο φιλικό που θα δώσει στην Ολλανδία είναι ο ΟΦΗ μετά και την επιστροφή του Αλέξη Περογαμβράκη.

Ο νεαρός επιθετικός πήρε κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση, με αποτέλεσμα ο Παύλος Δερμιτζάκης να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το φιλικό που θα δώσει στις 18.00 κόντρα στην Ντε Χάαγκ.

Το πρωινό πρόγραμμα για τους Κρητικούς είχε χωρισμό σε δυο γκρουπ, με το ένα απ’ αυτά να κάνει ποδήλατο στο δάσος και το δεύτερο έκανε προπόνηση με ασκήσεις τακτικής στημένων φάσεων και τελειώματα.
Πηγή: sport-fm.gr

Κοιτάζει Τριανταφύλλου ο Παναθηναϊκός!!

Τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου που αγωνίζεται στον Πανσερραϊκό κοιτά ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα.

Κοιτάζει Τριανταφύλλου ο Παναθηναϊκός
Τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου που αγωνίζεται στον Πανσερραϊκό κοιτά ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία τόσο στην άμυνα όσο και την μεσαία γραμμή.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σκέφτονται να κάνουν την προσπάθεια να αποκτήσουν τον νεαρό άσο από την ομάδα των Σερρών.

Εάν θα γίνει η… κίνηση από τους πράσινους ακόμη δεν είναι γνωστό.
Πηγή: sport-fm.gr

Έρχονται (και άλλες) ανακοινώσεις!!

Δύο ακόμη μεταγραφές αναμένεται να ανακοινώσει ο Αστέρας Τρίπολης σύντομα.

Έρχονται (και άλλες) ανακοινώσεις
Μετά την απόκτηση του Γκοϊάν και του Γκρατσίνι, ο Αστέρας Τρίπολης ετοιμάζεται να ανακοινώσει δύο ακόμη μεταγραφές τα επόμενα 24ωρα.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται στην Αρκαδανία ο Ντάνι Ερνάντεζ και ο Μαουρίτσιο Καράσκο, με τους οποίους οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν συμφωνήσει προφορικά.

Οι δύο παίκτες θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα πέσουν οι υπογραφές.
Πηγή: sport-fm.gr

Φήμες για Κάρολ και Παναιτωλικό!

Έντονη φημολογία για το μέλλον του Ρόι Κάρολ έχει αναπτυχθεί από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, με τον Παναιτωλικό να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Φήμες για Κάρολ και Παναιτωλικό
Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ο Ρόι Κάρολ για τον Ολυμπιακό, ύστερα από την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ρομπέρτο.

Ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Βορεϊοιρλανδό τερματοφύλακα.

Μία από αυτές φέρεται να είναι και ο Παναιτωλικός, ο οποίος ψάχνει παίκτη για να καλύψει το κενό που υπάρχει στη συγκεκριμένη θέση.

Ωστόσο, η διοίκηση του συλλόγου δεν έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες.

Δεν αποκλείεται, όμως, τα «καναρίνια» να κινηθούν για τον έμπειρο πορτιέρο, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Χαλ Σίτι, Γουίγκαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέστ Χαμ, Ρέιντζερς, Οντένσε, ΟΦΗ και μέχρι πρότινος στους Πειραιώτες.
Πηγή: sport-fm.gr

Ανοιχτό το μέλλον του Πόποβιτς!!

Πολλές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Δημήτρη Πόποβιτς, τον οποίο ζητούν με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Ανοιχτό το μέλλον του Πόποβιτς
Μετά τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ο Πλατανιάς ενδιαφέρεται να αποκτήσει ως δανεικός τον Δημήτρη Πόποβιτς.

Ωστόσο, ο Χουμπ Στέφενς έχει δείξει ότι υπολογίζει τον νεαρό χαφ και επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Το επόμενο διάστημα θα φανεί αν ο Ολλανδός τεχνικός θα επιμείνει σε αυτή του την απόφασή ή θα τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού για να πάρει περισσότερα ματς στα παιδιά του. Πηγή: sport-fm.gr

Μετά το «ναυάγιο», Ουρουγουανός!

Παρελθόν αποτελεί για τον Πανιώνιο η υπόθεση του Ζίτο και πλέον στη Νέα Σμύρνη ετοιμάζονται για την απόκτηση ενός Ουρουγουανού χαφ.

Μετά το «ναυάγιο», Ουρουγουανός
Κοντά στην απόκτηση ενός Ουρουγουανού αμυντικού μέσου βρίσκεται ο Πανιώνιος, μετά το «ναυάγιο» με τον Ζίτο.

Ο παίκτης αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα και τη Δευτέρα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Όσον αφορά τον Σαχσανίδη, παρότι δεν αγωνίστηκε χθες, μάλλον θα ντυθεί στα κυανέρυθρα.

Από εκεί και πέρα, οι Νεοσμυρνιώτες έμεινα στο «μηδέν» με τον Απόλλωνα Σμύρνης, υστερόντας στο δημιουργικό κομμάτι και δεν απείλησαν την αντίπαλη εστία.

Μοναδική εξαίρεση ένα… άψυχο πλασέ του Πάνου από καλή θέση.Πηγή: sport-fm.gr

«Ό,τι καλύτερο με την Σταντάρ»

Πανευτυχής για το ονειρεμένο βράδυ που έζησε στο Μπέλφαστ, όπου η Skoda Ξάνθη πέτυχε την πρώτη της ευρωπαϊκή νίκη, εμφανίστηκε ο Μαρσελίνιο στη SportDay.

«Ό,τι καλύτερο με την Σταντάρ»
Το σύνθημα για τους επόμενους αγώνες της Skoda Ξάνθης στην Ευρώπη, αυτή τη φορά κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης, έδωσε ο Μαρσελίνιο, μέσω της SportDay.

«Είμαι χαρούμενος που η Ξάνθη πέτυχε την πρώτη της ευρωπαϊκή νίκη και πρόκριση και ότι βοήθησα κι εγώ να τα καταφέρει, με τα δύο γκολ που πέτυχα. Ηταν ωραίο το συναίσθημα», τόνισε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε:

«Η προσοχή μας στρέφεται στα παιχνίδια με τη Σταντάρ Λιέγης, στα οποία θα κοιτάξουμε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Εχουμε καλύτερη ψυχολογία μετά την πρόκριση και είναι καλό ότι παίζουμε το πρώτο ματς στην Ξάνθη».

Αρέσει και συνεχίζει την ενίσχυση!

Ελπίδες για το μέλλον έδωσε η χθεσινή εμφάνιση του Άρη κόντρα στη Ρόμα. Την ίδια ώρα, με την επιστροφή του Τάτου αλλάζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός των Θεσσαλονικέων.

Αρέσει και συνεχίζει την ενίσχυση
Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Άρη για την εικόνα της ομάδας στο χθεσινό φιλικό με την Ρόμα και την επιστροφή του Ανδρέα Τάτου.

Μετά την απόκτηση του διεθνούς χαφ, παραμένει μία θέση για μεταγραφή ποδοσφαιριστή για την κατηγορία άνω των 24 ετών.

Έτσι οι Θεσσαλονικείς έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν με κάποιον άλλο παίκτη όποιο κενό υπάρχει στο ρόστερ, σύμφωνα με όσα έχει διαπιστώσει ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ο Σερραίος τεχνικός έχει εισηγηθεί την απόκτηση δύο ακραίων αμυντικό (ενός στα δεξιά και ενός στα αριστερά), ενός κεντρικού αμυντικού και ενός αριστερού ακραίου φορ.

Αν οι «κίτρινοι» καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον Σαρρή, τότε η παραπάνω θέση (άνω των 24 ετών) θα καλυφθεί για τα άκρα της άμυνας ή για τον εξτρέμ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν βιάζεται για «κόφτη»

Την εκτίμηση ότι υπάρχει χρόνος για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, σε μία θέση που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, εκφράζουν στον Ολυμπιακό.

Δεν βιάζεται για «κόφτη»
Για ακόμη μία μέρα στη Γαλλία ασχολήθηκαν με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μοχάμεντ Σισοκό.

Μάλιστα, σε αρκετά από τα δημοσιεύματα υπήρχαν λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα τα χρήματα που προσφέρουν οι Πειραιώτες, στον παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα της εφημερίδας «Parisien» υποστηρίζει ότι αυτή τη στιγμή οι απολαβές του 28χρονου παίκτη αγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» αποδέχονται να το καλύψουν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Την περσινή σεζόν ο Σισοκό αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Ιταλία (στη Φιορεντίνα) και, όταν επέστρεψε στο Παρίσι, ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται από τον Λοράν Μπλαν.

Από την πλευρά τους, στον Ολυμπιακό τονίζουν ότι ακόμα υπάρχει αρκετός χρόνο για να ενισχυθεί η ομάδα στη συγκεκριμένη θέση.

Μάλιστα, ευελπιστούν ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει μια καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή για να καλύψει το κενό που υπάρχει στο ρόστερ.

Για αυτό τον λόγο παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κάνουν υπομονή, έτσι ώστε να μπορέσουν να επιλέξουν την καλύτερη δυνατή λύση για τη θέση. Πηγή: sport-fm.gr

Το δίλημμα του Στέφενς

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το πρώτο αγώνα με την Μέταλιστ στη Τούμπα, με τον Στέφενς να προβληματίζεται όσον αφορά τη χρησιμοποίηση του Αθανασιάδη ή του Βούκιτς.

Το δίλημμα του Στέφενς
Ασφαλή συμπεράσματα για το ρόστερ του ΠΑΟΚ έχει αποκομίσει ο Χούμπ Στέφενς.

Μέχρι σήμερα, λίγες μέρες πριν από τον πρώτο αγώνα με την Μέταλιστ, οι Θεσσαλονικείς έχουν δώσει επτά φιλικά προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Έτσι ο Ολλανδός προπονητής φαίνεται ότι έχει κατασταλάξει στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει την ερχόμενη Τρίτη κόντρα στους Ουκρανούς.

Για όλες τις θέσεις ο 60χρονος τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο μυαλό του και το μόνο που απομένει είναι ποιον θα χρησιμοποιήσει ανάμεσα στον Αθανασιάδη και τον Βούκιτς.

Ο «πονοκέφαλος» έγκειται καθαρά στο τακτικό κομμάτι για τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου ματς.

Από εκεί και πέρα, ο Νέτσιντ δημιουργεί πρόβλημα στον Στέφενς, αφού στις μέχρι τώρα παρουσίες του είναι πολύ πίσω.Πηγή: sport-fm.gr

Ανέβηκε η Ρεάλ, δεν «λυγίζει» η Τότεναμ!!

Το ποσό των 93 εκατ. ευρώ προσέφερε η Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ στην Τότεναμ, η οποία δεν παρουσιάζεται αρνητική. Τον Ντι Μαρία θέλουν οι Λονδρέζοι, όμως εκείνος λέει «όχι».

Ανέβηκε η Ρεάλ, δεν «λυγίζει» η Τότεναμ
Στα 80 εκατ. λίγες (περίπου 93 εκατ. ευρώ) ανέβασε η Ρεάλ Μαδρίτης την προσφορά της στην Τότεναμ για τον Γκάρεθ Μπέιλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού και του βρετανικού Τύπου.

Ωστόσο, η αντίδραση του προέδρου των Λονδρέζων, Ντάνιελ Λέβι, είναι και πάλι αρνητική, αλλά επικρατεί η αίσθηση πως η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα επιτευχθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Το θέμα για τον ισχυρό άνδρα των «σπιρουνιών» είναι καθαρά θέμα τιμής, αφού αν η «βασίλισσα» καταθέσει μια πρόταση άνω των 96 εκατ. ευρώ (όσα κατέβαλαν το 2009 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο), τότε θα απαντήσουν θετικά.

Η αρχική προσφορά των «μερένχες» έφτανε τα 70 εκατ. ευρώ για τον Ουαλό εξτρέμ, όμως υπάρχει η αίσθηση ότι η μεταγραφή θα αγγίξει τα 100 εκατ. ευρώ και – μέσω των διαπραγματεύσεων – η διαφορά θα είναι 4 με 5 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα, η Τότεναμ φέρεται να ζητάει τον Άνχελ Ντι Μαρία, όμως ο Αργεντινός χαφ δεν το κουνάει από το «Μπερναμπέου».
Πηγή: sport-fm.gr

«Πώληση» και άμεση διάψευση από Λίβερπουλ!!

Σημερινό δημοσίευμα της «Sun» αναφέρει ότι ο Τζον Χένρι είναι διατεθειμένος να πουλήσει τη Λίβερπουλ έναντι του ποσού των 350 εκ. λιρών, μόλις τρία χρόνια αφότου ανέλαβε την ιδιοκτησία της ομάδας.

«Πώληση» και άμεση διάψευση από Λίβερπουλ
Ωστόσο η αντίδραση της διοίκησης ήταν άμεση και μέσω εκπροσώπου ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει τέτοια διάθεση πώλησης της ομάδας.

Μια εταιρεία πετρελαίων και δύο Αμερικανοί επιχειρηματίες είναι σύμφωνα με το δημοσίευμα οι τρεις πιθανοί αγοραστές, τους οποίους έχει προσεγγίσει ο Χένρι.

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, υπήρξε ένα ραντεβού στα μέσα της περασμένης σεζόν με την Aramco για πιθανή χορηγική συνεργασία ωστόσο η πλευρά των Αράβων εξέφρασε την επιθυμία αντί για χορηγία, να καταθέσει πρόταση αγοράς του πλειψηφικού πακέτου των μετοχών.

Η αντίδραση πάντως της διοίκησης ήταν άμεση. Μόλις λίγες ώρες αφότου κυκλοφόρησε το δημοσίευμα, εκπρόσωπος του συλλόγου έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «H FSA το ξεκαθαρίζει. Η Λίβερπουλ δεν πωλείται.Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτή την ιστορία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: england365.gr

Όχι (ακόμη) Καρτιέ Μάρτιν για Ολυμπιακό!

Ο Καρτιέ Μάρτιν παραμένει το πρώτο φαβορί, αλλά ακόμη δεν είναι κλεισμένος από τον Ολυμπιακό. Ποια τα δεδομένα στην υπόθεση.

Όχι (ακόμη) Καρτιέ Μάρτιν για Ολυμπιακό
Φαβορί μεν, αλλά… Ο Καρτιέ Μάρτιν εξακολουθεί να είναι επικρατέστερος για να καλύψει τη θέση «3» στον Ολυμπιακό, ωστόσο η απόκτησή του δεν θεωρείται δεδομένη.

Ο 29χρονος άσος καλύπτει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και οι συζητήσεις μαζί του έχουν προχωρήσει, ωστόσο οι πρωταθλητές Ευρώπης κοιτάζουν και κάποιες άλλες περιπτώσεις πριν «κλείσουν» οποιαδήποτε μεταγραφή καθώς θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή. Παράλληλα ο ίδιος ο παίκτης παρότι δελεάζεται από τα χρήματα και την προοπτική να παίξει στους πρωταθλητές Ευρώπης, ίσως θέλει να περιμένει για λίγες μέρες ομάδες του ΝΒΑ για να παραμείνει στις ΗΠΑ.

Σε ό,τι αφορά στις εναλλακτικές, δύσκολα θα είναι ο ακριβός και ταλαιπωρημένος από τραυματισμούς Μαλίκ Χέρστον, ενώ από τη λίστα διαγράφηκε ο Άλαν Άντερσον καθώς έκλεισε στους Νετς.
Πηγή: sport-fm.gr

«Έτοιμος για την πρόκληση»

Ο Πιγκ Σαγκ δηλώνει στην Πράσινη γνώστης των όσων γράφονται περί άμεσης σχέσης της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό και του μάρκετινγκ και έτοιμος να ανταποκριθεί στις ανάγκες της νέας του ομάδας.

«Έτοιμος για την πρόκληση»
Ο Πιγκ Σαγκ σε συνέντευξή του στην Πράσινη, δηλώνει γνώστης των όσων γράφονται περί άμεσης σχέσης της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό και του μάρκετινγκ και ξεκαθαρίζει ότι είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις ανάγκες της νέας του ομάδας.

Ακολουθεί μέρος της συνέντευξης του Πιγκ Σαγκ στην Πράσινη:

-για τα πρώτα του συναισθήματα:
«Δεν το κρύβω πως όταν ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού ενθουσιάστηκα. Δεν μπορούσα να κρύψω την χαρά μου για την ευκαιρία που μου δόθηκε. Από όταν ήμουν μικρό παιδί και ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ είχα ως μικρό όνειρο να κάνω το ταξίδι στην Ευρώπη και να γίνω κι εγώ μέρος του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Και τώρα είμαι πολύ συγκινημένος που μου δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσω το όνειρό μου που δεν είναι απλά να βρεθώ στην Ευρώπη αλλά να καταφέρω να μείνω. Να καταφέρω να πείσω για την αξία μου και να παίξω»

-τι γνωρίζει για τον Παναθηναϊκό:
«Δεν μπορώ να πω ότι ξέρω πάρα πολλά για τον Παναθηναϊκό. Ξέρω τα βασικά. Εδώ και πολλά χρόνια παρακολουθώ μέσω τηλεόρασης και ίντερνετ την Euroleague και έχω δει αρκετά παιχνίδια της ομάδας μου. Μου αρέσει αρκετά ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται. Από τους παίκτες ξέρω τον Διαμαντίδη και κάποιους ακόμη αλλά είναι δύσκολο να προφέρω τα ονόματά τους. Ακόμη τουλάχιστον».

-για το πώς μπορεί να επηρεάσει το μάρκετινγκ η απόκτησή του αυτή από τον Παναθηναϊκό;
«Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται και τι γράφεται γύρω από την μεταγραφή μου. Ειδικά για το θέμα του μάρκετινγκ. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία που με θεωρούν πρωτοπόρο και που είμαι ο πρώτος Κινέζος αθλητής που καταφέρνει να πάρει μεταγραφή στην Ευρώπη και ειδικά σε μια ομάδα που έχει κερδίσει τόσες φορές την Ευρωλίγκα. Ξέρω ότι με την μεταγραφή μου ανοίγεται ο δρόμος για τη συνεργασία μεταξύ Ευρώπης και Ασίας και μπορεί να γίνει κάτι καλό. Βέβαια θέλω να ξαναπώ ότι με το κομμάτι αυτό εγώ δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Εγώ θέλω να έρθω στην Ελλάδα, να δουλέψω σκληρά, να κάνω ό,τι μου πουν οι προπονητές μου και να προσπαθήσω να βοηθήσω με τη σειρά μου τον Παναθηναϊκό. Όπως και να μου ζητηθεί»

-εάν είναι έτοιμος για την πρόκληση:
«Ξέρω πολύ καλά που έρχομαι και τι δυσκολίες έχω να αντιμετωπίσω. Ξέρω πολύ καλά ότι δεν είμαι μαθημένος στο ευρωπαϊκό στιλ παιχνιδιού, αλλά είμαι αποφασισμένος να μάθω και να γίνω καλύτερος. Και μόνο το γεγονός πως θα είμαι αντιπρόσωπος του κινεζικού μπάσκετ στην Ευρώπη μου δίνει αυτόματα ένα τεράστιο κίνητρο για να δουλέψω και να γίνω καλύτερος. Εγώ θέλω να αποδείξω σε όλους ότι μπορώ να τα καταφέρω».

Βουγιούκας: «Αν είμαστε σοβαροί»

«…μπορούμε να επιστρέψουμε με ένα μετάλλιο»! Ο Ίαν Βουγιούκας μέσω της συνέντευξης του στη Sportday εκφράζει την πεποίθησή ότι η Εθνική ομάδα μπορεί να βρεθεί στο βάθρο στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Βουγιούκας: «Αν είμαστε σοβαροί»
«…μπορούμε να επιστρέψουμε με ένα μετάλλιο»! Ο Ίαν Βουγιούκας μέσω της συνέντευξης του στην Sportday εκφράζει την πεποίθησή ότι η Εθνική ομάδα μπορεί να βρεθεί στο βάθρο στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ίαν Βουγιούκα στη Sportday:

-Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό από τη στιγμή που έβαλες ξανά τα γαλανόλευκα;
«Νιώθω υπέροχα. Δεν στο κρύβω. Έλειπα κι από τη χώρα μου όλον αυτόν τον καιρό και η αλήθεια είναι ότι γέμισα με υπερηφάνεια. Πάντα όταν σε καλεί η Εθνική, είναι μεγάλη τιμή. Το θεωρώ σαν επιβράβευση για όλη τη χρονιά που έκανα με την Ούνιξ. Στόχος μου είναι να κάνω ό,τι μπορώ για να υπερασπιστούμε με τον καλύτερο τρόπο το όνομα της ομάδας που τόσα χρόνια μάς κάνει υπερήφανους».

-Την περσινή χρονιά η Εθνική δεν κατάφερε να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Άρα είναι μια ευκαιρία για επανεκκίνηση;
«Αναμφίβολα το νέο ξεκίνημα είναι μια παραπάνω πρόκληση για εμάς. Η αλήθεια είναι ότι δεν πετύχαμε πέρυσι, αλλά αυτά συμβαίνουν στο μπάσκετ. Δεν μπορούμε να υπογράψουμε με την επιτυχία. Χρειάζεται δουλειά και μόνο δουλειά. Φέτος έχουμε τον στόχο του μεταλλίου. Δεν θέλουμε να γυρίσουμε με άδεια χέρια. Έχουμε την ευκαιρία έτσι ώστε να επιστρέψουμε στην κορυφή γιατί αυτή είναι η θέση της Εθνικής. Άλλωστε πάντα η Ελλάδα στοχεύει ψηλά και όχι άδικα. Ειδικά φέτος που κάποιες ομάδες όπως η Ρωσία και η Ισπανία έχουν πολλές και μεγάλες απουσίες. Βέβαια δεν θα πέσουμε στην... παγίδα αυτή. Θα κοιτάξουμε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς. Οπότε αν είμαστε σοβαροί, έχουμε τη μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψουμε με μετάλλιο. Εύκολο να το λες, αλλά δύσκολο να το κάνεις καθώς πρέπει να ιδρώσουμε πολύ από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης μέχρι και το τελευταίο μας παιχνίδι».

-Δηλαδή θεωρείς ότι οι απουσίες των άλλων ομάδων αυξάνουν τις πιθανότητες της Εθνικής ακόμα και για το χρυσό;
«Δεν θεωρώ πως είμαστε το φαβορί γιατί και εμείς έχουμε απουσίες και σημαντικές, καθώς οι παίκτες θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Απλά, πιστεύω πως είναι πιο καλά τα πράγματα για εμάς. Έχει διατηρηθεί ο κορμός ενώ υπάρχουν στο ρόστερ και πιο νεαροί παίκτες που έχουν και την έξτρα ενέργεια. Το "μείγμα" που υπάρχει είναι εξαιρετικό και έτσι με τη βοήθεια του τεχνικού επιτελείου, τα χαμόγελα θα επιστρέψουν. Πάνω από όλα να είμαστε υγιείς, να έχουμε όλα τα όπλα μας έτοιμα και έτσι να κάνουμε τη δουλειά μας με το παραπάνω».

-Θεωρείς ότι η φιλοσοφία του κόουτς Τρινκέρι θα εμπεδωθεί σύντομα από εσάς; Θεωρείς ότι είναι καλό και για εσένα το γεγονός ότι θα τον έχεις και προπονητή στην Ούνιξ;
«Σίγουρα ότι ο κόουτς έχει δείξει ότι έχει έρθει με πάρα πολλή όρεξη και είναι πάρα πολύ καλό αυτό ενώ πάνω απ' όλα είναι πολύ σοβαρός. Έκανε πάρα πολύ καλό έργο στην Καντού και πιστεύω πως θα πετύχει και στην Εθνική. Θεωρώ επίσης ότι θα αναπτύξουμε μια καλή σχέση που είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Θα με βοηθήσει πάρα πολύ και στην Εθνική και στην Ούνιξ».

Παραλίγο τον… άθλο ο Γιαννιώτης!!

Την 6η θέση κατέλαβε ο Σπύρος Γιαννιώτης στα 25 χλμ. ανοικτής θάλασσας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης, με την ατυχία να του στερεί το τρίτο μετάλλιο στη διοργάνωση.

Παραλίγο τον… άθλο ο Γιαννιώτης!
Πάλεψε ως το τέλος, αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει μια θέση στο βάθρο ο Σπύρος Γιαννιώτης, ολοκληρώνοντας στην έκτη θέση τα 25 χιλιόμετρα ανοικτής θαλάσσης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.

Μετά τα δύο μετάλλια που κατέκτησε στα 10 χλμ και το ομαδικό, ο παγκόσμιος πρωταθλητής μπήκε… φορτσάτος στο πιο δύσκολό γι’ αυτόν αγώνισμα και κρατούσε τα ηνία της κούρσας μέχρι την τελευταία στροφή.

Ένα λάθος σε μια σημαδούρα όμως του κόστισε, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει την διαδρομή με 3,2 δευτερόλεπτα μακριά απ’ το βάθρο.

Αναλυτικά η πρώτη 8άδα:
1. Τόμας Λουρτς (Γερμανία) 4ωρ.47:27.0
2. Μπρίαν Ρίκεμαν (Βέλγιο) 4ωρ.47:27.4
3. Εβγκένι Ντράτσεφ (Ρωσία) 4ωρ.47:28.1
4. Αλεξάντερ Μάξουελ Μέγερ (ΗΠΑ) 4ωρ.47:28.2
5. Αλαν Ντο Κάρμο (Βραζιλία) 4ωρ.47:30.1
6. Σπύρος Γιαννιώτης (ΕΛΛΑΔΑ) 4ωρ.47:31.3
7. Σιμόνε Ρουφίνι (Ιταλία) 4ωρ.47:42.7
8. Γκιγιέρμο Μπέρτολα (Αργεντινή) 4ωρ.47:44.8
...
17. Αντώνης Φωκαϊδης (ΕΛΛΑΔΑ) 4ωρ.50:55.1
Πηγή: sport-fm.gr

Χάμιλτον… στο νήμα!!

Ο Λιούις Χάμιλτον «έκλεψε» από τον Σεμπάστιαν Φέτελ στο νήμα την pole position στο GP της Ουγγαρίας. Πλέον επιδιώκει να κατακτήσει την τέταρτή του νίκη στο «Hungaroring».

Χάμιλτον… στο νήμα
Την 30η pole position στην καριέρα του και τρίτη συνεχή στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes έκανε έναν εντυπωσιακό γύρο και έκλεψε στο νήμα την πρώτη θέση εκκίνησης στο Grand Prix της Ουγγαρίας (Κυριακή, 15:00) από τον Σεμπάστιαν Φέτελ που ήταν δεύτερος με Red Bull.

Ο Ρομάν Γκροσάν με McLaren και ο Νίκο Ρόσμπεργκ με τη δεύτερη Mercedes θα συμπληρώσουν τη δεύτερη σειρά εκκίνησης, ενώ πέμπτος κι έκτος αντίστοιχα έμειναν ο Φερνάντο Αλόνσο με Ferrari και ο Κίμι Ραϊκόνεν με Lotus.

Πρώτη περίοδος (Q1): Ταχύτερος ο Ρόσμπεργκ, έκπληξη με Ντι Ρέστα

Στην Q1 ταχύτερος ήταν ο Νίκο Ρόσμπεργκ με 1:20,350, αφήνοντας δεύτερο τον Λιούις Χάμιλτον σε απόσταση 0,013, ενώ τρίτος ήταν ο Ρομάν Γκροσάν με διαφορά 0,097. Δυσάρεστη έκπληξη ήταν ο Πολ Ντι Ρέστα, που έχοντας τον 18ο καλύτερο χρόνο έμεινε εκτός Q2. Μαζί του εκτός έμειναν οι Γκουτιέρες, Πικ, Φαν Ντερ Γκάρντε, Μπιάνκι και Τσίλτον.

Δεύτερη περίοδος (Q2): Εκτός ο Μπάτον, στο «τσακ» ο Γουέμπερ

Ο Τζένσον Μπάτον έμεινε εκτός Q3 έχοντας τον 13ο χρόνο στην Q2. Ο ομόσταυλός του στη McLaren, Σέρχιο Πέρες, τα κατάφερε καλύτερα, έστω και στο τέλος με το δέκατο χρόνο. Ο Μαρκ Γουέμπερ με Red Bull παρά το πρόβλημα στο σύστημα KERS κατόρθωσε να μπει στο νήμα στην οκτάδα, όπως και ο Φελίπε Μάσα με Ferrari. Τον καλύτερο χρόνο στο Q2 έκανε ο Σεμπάστιαν Φέτελ και μάλιστα «φορώντας» χρησιμοποιημένα ελαστικά στη Red Bull με 1:19,992, ενώ ακολούθησαν Κίμι Ραϊκόνεν με Lotus (+0,251) και Λιούις Χάμιλτον με Mercedes (+0,311).

Τρίτη περίοδος (Q3): «Πέταξε» στο τέλος ο Χάμιλτον

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ έκανε έναν εξαιρετικό χρόνο στο Q2 με χρησιμοποιημένη γόμα και ακόμη καλύτερο με το φρέσκο σετ στο Q3. Χρειάστηκε έναν γύρο για να «γράψει» 1:19,506, αλλά ο Λιούις Χάμιλτον στο νήμα ξεπέρασε τον Γερμανό παγκόσμιο πρωταθλητή με 1:19,388 κάνοντας έναν σχεδόν αψεγάδιαστο γύρο με τη Mercedes. Πλέον ο Βρετανός θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη του νίκη με την ομάδα της Mercedes σε μία πίστα που πανηγύρισε το 2007, το 2009 και το 2012 ως μέλος της McLaren.

Αναλυτικά η σειρά εκκίνησης:

1. Λιούις Χάμιλτον Mercedes 1:19,388
2. Σεμπάστιαν Φέτελ Red Bull +0,038
3. Ρομάν Γκροσάν Lotus +0,207
4. Νίκο Ρόσμπεργκ Mercedes +0,332
5. Φερνάντο Αλόνσο Ferrari +0,403
6. Κίμι Ραϊκόνεν Lotus +0,463
7. Φελίπε Μάσα Ferrari +0,541
8. Ντανιέλ Ρικιάρντο Toro Rosso +1,253
9. Σέρχιο Πέρες McLaren +3,010
10. Μαρκ Γουέμπερ Red Bull χωρίς χρόνο

11. Άντριαν Σούτιλ Force India +0,791
12. Νίκο Χούλκενμπεργκ Sauber +0,802
13. Τζένσον Μπάτον McLaren +0,999
14. Ζαν Ερίκ Βερνιέ Toro Rosso +1,251
15. Παστόρ Μαλδονάδο Williams +1,355s
16. Βαλτέρι Μπότας Williams +1,441s

17. Εστέμπαν Γκουτιέρες +1,374
18. Πολ Ντι Ρέστα Force India +1,693
19. Σαρλ Πικ Caterham +2,657
20. Γκιέντο Φαν Ντερ Γκάρντε Caterham +2,983
21. Ζιλ Μπιάνκι Marussia +3,437
22. Μαξ Τσίλτον +3,647


Χάμιλτον: «Δεν το πίστευα»

Ούτε ο ίδιος ο Λιούις Χάμιλτον πίστευε ότι πήρε την pole position στο Grand Prix της Ουγγαρίας. Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes έκανε έναν εκπληκτικό γύρο στο φινάλε των κατατακτήριων δοκιμών και ξεπέρασε τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

«Οι συνθήκες ήταν δύσκολες, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Ήταν έκπληξη για μένα όταν τερμάτισα και μου είπαν πως πήρα την pole position. Δεν είχα καταλάβει πόσο καλός ήταν ο γύρος που έκανα και στην αρχή δεν το πίστευα. Πίστευα πως ο Φέτελ είχε καπαρώσει την πρώτη θέση, αλλά χαίρομαι πολύ που ήμουν εγώ πρώτος. Κάναμε κάποιες αναβαθμίσεις για αυτόν τον αγώνα, όλα τα μέλη της ομάδας δουλεύουν σκληρά και το αποτέλεσμα αυτό είναι συνέπεια αυτής της προσπάθειας», δήλωσε ο Χάμιλτον, που πήρε την τρίτη διαδοχική pole position και 30η συνολικά στην καριέρα του.

Όσο για τον αγώνα της Κυριακής, τόνισε: «Η εκκίνηση από την πρώτη θέση σίγουρα είναι κάτι καλό. Όμως ο Φέτελ και ο Γκροσάν έδειξαν πως είναι πολύ γρήγοροι και θα είναι δύσκολο να παραμείνω μπροστά τους. Σίγουρα αποτελεί πρόκληση». 
Πηγή: sport-fm.gr

Πόσο άλλαξες;

Βρισκόμαστε σχεδόν στην μέση του μεταγραφικού παζαριού και οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας έχουν επιδοθεί σε πολλές μεταγραφές! Το sport-fm.gr σας τις παρουσιάζει.

Πόσο άλλαξες;
Το μεταγραφικό παζάρι δεν έχει τελειώσει ακόμα αλλά οι κινήσεις που έχουν κάνει οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας είναι πολλές! Πρωταθλητής των μεταγραφών μέχρι στιγμής αναδεικνύεται ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος έχει αποκτήσει 14 νέους ποδοσφαιριστές ενώ ακολουθούν Ολυμπιακός, Πλατανιάς και ΟΦΗ με 12.

Παναθηναϊκός, Εργοτέλης και Ξάνθη είναι οι ομάδες που έχουν κάνει τις λιγότερες μεταγραφές. Οι παραπάνω σύλλογοι έχουν πάρει μόλις 5 παίκτες αλλά σίγουρα θα κάνουν και άλλες κινήσεις αφού απομένει ένας μήνας και κάτι για την τελική ημερομηνία που θα «κλείσει» η περίοδος των μεταγραφών.

Αυτό που συμπεραίνει κάποιος μόλις δει τον πίνακα με το μεταγραφικό παζάρι είναι πως όλες οι ομάδες σχεδόν θα έχουν τελείως διαφορετική εικόνα. Από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό μέχρι και την τελευταία ομάδα που πήρε το εισιτήριο για την Σούπερ Λίγκα, τον Παναιτωλικό έχουν αποχωρήσει αρκετοί παίκτες και έχουν έρθει άλλοι προκειμένου να τους αντικαταστήσουν.

Δείτε τον πίνακα:


ΑΠΟΛΛΩΝ

Ήρθαν:
Τζόρβας (Τζένοα), Πετρόπουλος (ΑΕΚ), Κόρμπος (Λεβαδειακός), Ζουέλα (ΑΠΟΕΛ), Φελίπε Γκόμες (Παουλίστα Σάο Πάουλο), Τσοκάνης (Κέρκυρα), Αλβαρες (Αστέρας Τρ.), Μπλάζεκ (Σλόβαν Λίμπερετς), Γκουέλα (Λουντογκόρετς), Αργυρόπουλος (Πλατανιάς), Κανακούδης (Πλατανιάς), Παντελιάδης (Πανσερραϊκός), Μίνγκας (Πανθρακικός), Βέρτζος (Νίκη Βόλου). Σύνολο 14

Έφυγαν: Κοτταράς, Μανιάς, Κατσίκης, Ρόβας, Ιασωνίδης, Ντιαλό, Λεοντίου, Κωνσταντίνου, Καραδέμητρος, Καραμαλίκης, Βαλαώρας, Κύργιας, Αντωνόπουλος, Κρουσταλλέλης, Ντόε, Χιντζίδης, Κορώνης.

ΑΡΗΣ:

Ήρθαν
: Μανιάς (Απόλλων), Κύργιας (Απόλλων), Ελσνερ (Σλασκ Βρότσλαβ), Ουντότζι (Ατρόμητος), Γιάννης Παπαδόπουλος (Ντιναμό Δρέσδης), Μπουζάνης (Ολνταμ), Γκόλιας (Αναγέννηση Καρδ.), Τάτος (δανεικός από Ολυμπιακό). Σύνολο 8

Έφυγαν: Βελλίδης, Διαμαντάκος, Καζναφέρης, Κοέλιο.

Θέλει: Δεξί κι αριστερό μπακ, αριστερό εξτρέμ και στόπερ.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ήρθαν:
Γκοϊάν (Ρέιντζερς), Γκρατσίνι (Ατλέτικο Ραφαέλα), Ζαραδούκας (Ολυμπιακός), Μουνάφο (Πανθρακικός), Λισγάρας (Λεβαδειακός), Μπαράλες (Ουρακάν), Ζησόπουλος (Λεβαδειακός), Χουάνμα (Αλαβές). Σύνολο 8


Έφυγαν: Ράγιος, Σανκαρέ, Φούλοπ, Αλβαρες, Περόνε, Γιαλούσης, Καλαντζής (σταμάτησε), Λένσε, Φραγκουλάκης, Ντινιωτάκης, Σαραντόπουλος.

Θέλει: Ερνάντες, Καράσκο


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ήρθαν:
Σηφάκης (Σαρλερουά), Δ. Παπαδόπουλος (Πανθρακικός), Γεωργίου (ΠΑΣ Γιάννινα), Ουμπίντες (Ορντουσπόρ), Τζενάμο (Μακάμπι Νετάνια), Αρκούδας (ΑΕΚ). Σύνολο 6

Έφυγαν: Σκόνδρας, Επστάιν, Ουντότζι, Μάντζιος, Σουμπίνιο, Ρέινα, Ράντμαν, Καραγκιολίδης.


ΒΕΡΟΙΑ

Ήρθαν:
Αναστασόπουλος (Κέρκυρα), Ρίος (Σκόντο Ρίγα), Ναμπουχανέ (Βαν), Οστοϊτς (Γιαβόρ), Ντα Κόστα (Πανσερραϊκός), Σεντεμέντες (Ρούβας), Πλαβούκος (Θρασύβουλος), Αποστολόπουλος (δανεικός από ΠΑΟΚ), Μρντάκοβιτς (Παραλίμνι). Σύνολο 9

Έφυγαν: Ολαϊτάν, Ιωάννου, Γεωργέας, Καλί, Σνάουτσνερ, Κόστλι, Δασκαλάκης, Σκαθαρούδης, Καλογέρης.


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ήρθαν:
Καρντόσο (Απόλλων Λεμεσού), Μπαντιμπαγκά (Αντερλεχτ), Κουϊρουκίδης (ΑΟ Γλυφάδας), Αναστασάκος (Πλατανιάς), Κασαπάκης (Νέοι Παναθηναϊκού). Σύνολο 5

Έφυγαν: Μπουχαλάκης, Ζαχόρα.

Θέλει: Γ. Κοιλιάρα, Περέιρα, Οικονόμου, Κατσικοκέρη, Κώτσιο, Μπουχαλάκη.


ΚΑΛΛΟΝΗ

Ήρθαν:
Περόνε (Αστέρας Τρ.), Γκαρσία (Αλαβές), Λεάντρο (Ολυμπιακός), Ντος Σάντος (Καβάλα), Ποντάνι (Σπάρτα Πράγας), Χογκ (Παραλίμνι), Φαρία (Παραλίμνι). Σύνολο 7

Έφυγαν: Μανουσάκης, Νάτσο, Σερφά, Κάντζι, Ντιμπαλά, Γκονζάλες.

Θέλει: Έναν στόπερ και έναν επιθετικό.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ήρθαν: Κάντζι (Καλλονή), Γιάντσης (Κέρκυρα), Ιωαννίδης (ΟΦΗ), Πρζιρόφσκι (Πολόνια Βαρσοβίας), Λάρα (Ουέλβα), Μεντίνα (Βαλένθια Β'), Λαμπρόπουλος (Νέα Σαλαμίνα), Πετράζι (Κάποσβαρ), Γουόρντεν (Φωκικός). Σύνολο 9

Έφυγαν: Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι, Μπουμάλ, Κυριακίδης, Λισγάρας, Μεντί, Κασμερίδης, Ρομέου, Καγεχόν.

Θέλει: Ένα στόπερ (Σανγκουινέτι), ένα μεσοεπιθετικό και έναν αριστερό μπακ.

ΞΑΝΘΗ

Ήρθαν:
Σολάρι (Απόλλων Λεμεσού), Κυριακίδης (Λεβαδειακός), Γκοχουρί (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Τσέμα (Χέρεθ), Ντε Γκουζμάν (Γιαν Ρέγκενσμπουργκ). Σύνολο 5

Έφυγαν: Λοντίγκιν, Ονουάτσι, Σταθάκης, Σμιθ, Λυμπερόπουλος, Ντάνι.

Θέλει: Έναν αριστερό εξτρέμ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ήρθαν:
Σαβιόλα (Μάλαγα), Μεντζανί (Μονακό), Βάις (Πεσκάρα), Ντομίνγκες (Ράγιο Βαγεκάνο), Ρομπέρτο (δανεικός από Ατλέτικο Μαδρ.), Κάμπελ (δανεικός από Αρσεναλ), Σαλίνο (Μπράγκα), Ντε Βινσέντι (ΠΑΣ Γιάννινα), Ολαϊτάν (Βέροια), Σάμαρης (Πανιώνιος), Τζανακάκης (μένει δανεικός στον Εργοτέλη), Μπουχαλάκης (Εργοτέλης). Σύνολο 12

Έφυγαν: Αμπντούν, Μοντέστο, Ντιακιτέ, Ιωαννίδης, Ζαραδούκας, Πάντελιτς, Λεάντρο, Τάτος.

Θέλει: Μολό.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:

Ήρθαν: Μπαϊράμι (Μονακό), Μπεργκ (Αμβούργο), Μέντες (Σάλτσμπουργκ), Κουτρουμπής (ΑΕΚ), Νάνο (Πονφεραντίνα). Σύνολο 5

Έφυγαν: Καρνέζης, Σισοκό, Μαρίνος, Σεϊταρίδης, Καζιγιάμα, Γιοκίν, Φιγκερόα, Μπαρμπαρούσης, Μπουμσόνγκ, Κάιπερ, Φουρλάνος.

Θέλει: Μ. Ντιαρά, Πράνιτς, Καρέλη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ήρθαν:
Γκάλο (Μπράγκα), Πόι (Λεβαδειακός), Καλί (Βέροια), Γοδόι (Ιντεπεντιέντε), Ιωάννου (Βέροια), Καλογέρης (Βέροια). Σύνολο 6

Έφυγαν: Μητρόπουλος, Σίσιτς, Ιωάννου, Αραμπατζής, Φαβάλι, Ιορδανίδης, Ζέρης, Γιάνεφ.

Θέλει: Έναν τερματοφύλακα και, υπό προϋποθέσεις, ένα στόπερ και έναν εξτρέμ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ήρθαν:
Λάσνικ (Μπρέντα), Μητρόπουλος (δανεικός από Παναιτωλικό), Μαρουκάκης (Καλλιθέα), Καλτσάς (Καλλιθέα), Λιόλιος (Βύζας), Ζαχαράκης (ΟΦΗ), Πάνος (Θρασύβουλος), Κορκόντζελος (Προοδευτική). Σύνολο 8

Έφυγαν: Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Περιστερίδης, Ρόκας, Ανδράλας, Οκόγε, Γιαννούλης, Ασλανίδης, Τσαμουρλίδης.

Θέλει: Έναν τερματοφύλακα (υποψήφιοι οι Παπαδόπουλος, Σαχσανίδης), έναν αμυντικό χαφ και έναν επιθετικό.

ΠΑΟΚ

Ήρθαν:
Λόπεθ (Γρανάδα), Γ. Σκόνδρας (Ατρόμητος), Σπυρόπουλος (Κιέβο), Τζιόλης (ΑΠΟΕΛ), Βίτορ (Μπενφίκα), Λούκας (Κάρπατι Λβιβ), Γκαρσία (ελεύθερος), Νέσιντ (δανεικός από ΤΣΣΚΑ Μόσχας). Σύνολο 8

Έφυγαν: Σταφυλίδης, Κουμαλό, Φωτάκης, Σίλντενφελντ, Ετο, Ιτάντζ, Ρομπέρ, Καμαρά, Ιντζίδης (δανεικός στον Πλατανιά), Αποστολόπουλος (δανεικός στη Βέροια).

Θέλει: Έναν επιτελικό μέσο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ήρθαν:
Τσάβες (Νάπολι), Βισέντο (Ντεν Χάαγκ), Βελλίδης (Αρης), Σωτηρίου (Ερμής Αραδίππου), Αμπάρης (Ουνιβερσιτατέα Κλουζ), Γ. Σκόνδρας (Λάρισα). Σύνολο 6

Έφυγαν: Πάντος (σταμάτησε), Ντε Βινσέντι, Οικονόμου, Γεωργίου, Νικλητσιώτης, Φεγκρούς, Νασούλης, Νάσιος.

Θέλει: Τ. Κρητικό, Περέα.


ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ήρθαν:
Ράφαελ (Μπράγκα), Φερνάντες (Ολανένσε), Γουνδουλάκης (Πανιώνιος), Περιστερίδης (Πανιώνιος), Γιωργαλλίδης (Αλκή), Θέρα (Κόρδοβα), Ιντζίδης (δανεικός από ΠΑΟΚ), Σεγκούρα (Χιρόνα), Τόρες (Αλκογιάνο), Ζουμπουλάκης (Κέρκυρα), Ντεντάκης (Κισσαμικός), Γ. Ν. Γιακουμάκης (Ατσαλένιος). Σύνολο 12

Έφυγαν: Αργυρόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Ποτουρίδης, Γιάννου, Δέντσας, Γκονζάλες, Μιρτσέτα, Κουρτεσιώτης, Τζανής, Κηπουρός, Λαζαρίδης, Τσιντί, Αναστασάκος, Κανακούδης.

Θέλει: Έναν επιθετικό.

ΟΦΗ

Ήρθαν:
Γκαλέτι (ελεύθερος), Ζβάσιγια (Κάιζερ Τσιφς), Ογιος (Εστουντιάντες), Νιμανί (Μονακό), Στάθης (Πανθρακικός), Φερνάντες (Τβέντε), Φραγκουλάκης (Αστέρας Τρ.), Μιλιάζες (Παραλίμνι), Δασκαλάκης (Βέροια), Τριποτσέρης (Καβάλα), Οικονομάκης (Ζαρό), Κάλαϊτζιτς (Πλατανιάς). Σύνολο 12

Έφυγαν: Σαρ, Σόουζα, Ιωαννίδης, Ζορμπάς, Βαντίνιο, Ζαχαράκης, Σαχσανίδης, Χατζηκοσμάς, Βαλεριάνος, Χαριτωνίδης, Συνάνης

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ήρθαν:
Εμπό (Μαρσέιγ), Ρομέου (Λεβαδειακός), Κάσες (Αλκογιάνο), Μίκουλιτς (Γκέρμιναλ), Σέρεμετ (Λάρισα), Ζεκίνια (Λάρισα), Πόποβιτς (Κούπερ). Σύνολο 7

Έφυγαν: Σερφά, Μουνάφο, Λουσέρο, Βαϊρουά, Δ. Παπαδόπουλος, Στάθης, Μίνγκας, Καστσελάν, Κοντογουλίδης, Μιχαλόπουλος

Μιχάλης Ηλιού

Πηγή μεταγραφών: SPORTDAY

Κερδισμένοι και οι δύο…!!

Όλο και πιο κοντά στη συνεργασία βρίσκονται Παναθηναϊκός και Ντάνιελ Πράνιτς και το sport-fm.gr αναλύει τα δεδομένα του deal…

Κερδισμένοι και οι δύο…
Από μικρός… βασικός

Ο Πράνιτς ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπέλιτσε και ακολούθησαν Όσιεκ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Κοινώς παρανομαστής; Αν και νεαρός ήταν πάντα βασικός και αναντικατάστατος. Στη συνέχεια ακολουθεί μια ονειρεμένη τετραετία στην Χέρενφέιν από το 2005 ως το 2009 με 128 γκολ και 32 γκολ! Αποτέλεσμα αυτού, η μεγάλη μεταγραφή στην Μπάγερν Μονάχου. Εκεί έπεσε στο χτίσιμο στην μεγάλη ομάδα των «βαυαρών», αλλά κατάφερε να μετρήσει 55 συμμετοχές σε τρία χρόνια.

Θέλει να παίζει…

Όταν το καλοκαίρι του 2012 ο Πράνιτς έπαιρνε την απόφαση να αποχωρήσει από το Μόναχο και την Μπάγερν για λογαριασμό της Σπόρτινγκ, ασφαλώς και δεν φανταζόταν ότι μετά από έναν χρόνο θα ήταν και πάλι σε αναζήτηση ομάδας. Ωστόσο, ο Κροάτης άσος είναι στην πόρτα της εξόδου από τον πορτογαλικό σύλλογο. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε μέχρι τον Δεκέμβριο στη Σπόρτινγκ και το δεύτερο εξάμηνο ως δανεικός στη Θέλτα. Σύνολο συμμετοχών 19, χωρίς να «ματώσει» τα δίχτυα.

Είναι πολυθεσίτης

Το μεγάλο ατού του Κροάτη άσου, είναι η δυνατότητα να παίξει σε πολλές θέσεις στην ενδεκάδα. Μπορεί να θεωρείται αριστερός μπακ-χαφ, αλλά υπάρχουν και πολλά παιχνίδια στο παρελθόν που αγωνίστηκε ως εξτρέμ. Ταυτόχρονα η ποιότητα του είναι τέτοια που του δίνει την δυνατότητα να παίξει και στον άξονα.

Ευκαιρία και για τους δύο…

Σε περίπτωση που ο Πράνιτς εξασφαλίσει τελικά την ελευθέρας από την Σπόρτινγκ και φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι, κερδισμένοι αναμένεται να βγουν και οι δύο… Ο 32χρονος παίκτης εκτιμά ότι δεν είναι τελειωμένος και θέλει να επιστρέψει στην εθνική Κροατίας.

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός αναζητά αγωνιωδώς παίκτες που θα έχουν το ειδικό βάρος να συμπαρασύρουν τους νεαρούς παίκτες. Ταυτόχρονα, το πρόβλημα στο αριστερό άκρο της ομάδας είναι εμφανές και ο Κροάτης θα λύσει πολλά αγωνιστικά θέματα για τον Αναστασίου.

Το «κλειδί» του deal

Όσον αφορά τώρα τις εξελίξεις για να έρθει στον Παναθηναϊκό ο Πράνιτς, το επόμενο διήμερο θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο. Ο γνωστός ατζέντης του Σόρεν Λέρμπι, που εκπροσωπεί τον ήδη πράσινο, Μάρκους Μπεργκ, είναι σε προχωρημένο σημείο επαφών με τους Πορτογάλους για να πάρει την «ελευθέρας» του παίκτη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα είναι σχεδόν τελειωμένο.
Πηγή: sport-fm.gr

«Δεν υπάρχει τίποτα με ΠΑΟΚ»

Διάφορα σενάρια κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες σε αθλητικές ιστοσελίδες, σχετικά με φημολογούμενη διαφήμιση της «Eldorado Ελληνικός Χρυσός» στη βασική χορηγία της φανέλας του ΠΑΟΚ.
Ο Arenafm.gr ήρθε σε επικοινωνία με το Γραφείο Τύπου της Eldorado και τον υπεύθυνο κ. Κώστα Γεωργαντζή o οποίος δέχτηκε να μιλήσει για τα εν λόγω δημοσιεύματα δηλώνοντας: «Δεν υπάρχει τίποτα με τον ΠΑΟΚ. Απλά εμείς, στα πλαίσια της επιχειρηματικής αλληλεγγύης, ήμασταν πάντα και θα είμαστε ανοικτοί για διάλογο».
Πηγή: arenafm.gr

Μπαμπάς ο “Σάλπι”!

Πατέρας έγινε το πρωί του Σαββάτου (27/07)  ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης! Ο διεθνής επιθετικός γεύτηκε μια απ’ τις μεγαλύτερες χαρές με τη γέννηση της κόρης του και ο ΠΑΟΚ την μοιράστηκε μαζί του.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχτηκε την… δεσποινίδα Σαλπιγγίδη, με μια δημοσίευση στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook, η οποία ακόμα και απ’ το πρώτο λεπτό της παρουσίας της κατακλύστηκε από σχόλια για ευχές.
«Στο κλαμπ των μπαμπάδων μπήκε πριν λίγο ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, με τη γέννηση της κόρης του! Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγχαίρει τον διεθνή επιθετικό και εύχεται στην οικογένεια του πολλές ευτυχισμένες στιγμές και υγεία και τύχη στο νέο μέλος! Να σας ζήσει!»

«Είμαστε έτοιμοι για ΠΑΟΚ»

Σε καλή φόρμα βρίσκεται η Μέταλιστ που μετά το 3×3 για το ουκρανικό πρωτάθλημα, αρχίζει να στρέφει το ενδιαφέρον της στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Ντιέγκο Σόουζα απο την πλευρά του παρουσιάστηκε πανέτοιμος για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, τονίζοντας παράλληλα ότι περιμένει έναν πολύ καλό αγώνα.
«Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ σημαντική διοργάνωση για εμάς, θέλουμε στον αγώνα της Τρίτης με τον ΠΑΟΚ να παρουσιαστούμε πλήρως προετοιμασμένοι», δήλωσε ο μέσος της Ουκρανικής ομάδας και συνέχισε τονίζοντας: Η ομάδα μας είναι έτοιμη για αυτή τη νέα πρόκληση και όλοι περιμένουμε έναν πολύ καλό αγώνα»
Πηγή: arenafm.gr

“Ναι” στη γιγαντοοθόνη!!

Θετική ήταν η απάντηση του Δήμου Θεσσαλονίκης στο αίτημα του ΠΑΟΚ για τοποθέτηση γιγαντοοθόνης στην πλατεία Αριστοτέλους, την ώρα της διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΟΚ-Μέταλιστ Χάρκιβ (Τρίτη 31/07, στις 21:00).
Ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Ζέρβας επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» το γεγονός: “Τελικά υπήρξε έγκριση από τον κ. Μπουτάρη και τον γενικό γραμματέα κ. Ψαρρά. Πρέπει να τηρηθούν μόνο κάποια μέτρα ασφαλείας για τα οποία δεσμεύτηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θα αναλάβει βέβαια και όλα τα έξοδα του οπτικοακουστικού εξοπλισμού της εκδήλωσης”.
Πηγή: arenafm.gr

Τρελά λεφτά την εβδομάδα ο Αμπντούν!!

Απίστευτο ποσό θα "παντελονιάζει" την εβδομάδα ο Αλγερινός εξτρέμ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, που δεν θα του το έδινε ποτέ ο Ολυμπιακός. Μιλάμε για (πάρα) πολλά χρήματα...Ο Τζαμέλ πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, δεύτερη σερί, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά που τον έκαναν να ξεχωρίσει όπου κι αγωνίστηκε: ταχύτητα, κοφτή ντρίπλα, τσαμπουκάς. Πώς να μην του προσφέρουν "γη και ύδωρ" οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου, λοιπόν, για να υπογράψει μαζί τους; Γιατί το ποσό που του έδωσαν, είναι πραγματικά πολύ μεγάλο! Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", του σκύλου, ο Αμπντούν θα βάζει τον λογαριασμό του κάθε εβδομάδα 23 χιλ. λίρες Αγγλίας! Δηλαδή ένα ποσό κοντά στις 30 χιλ. ευρώ!
Οι μηνιαίες αποδοχές του, δηλαδή, θα φτάνουν περίπου τις 120 χιλ. ευρώ! Καταλαβαίνετε για πόσα λεφτά μιλάμε; Χρήματα που στον Ολυμπιακό, κακά τα ψέματα, δεν θα τα έβρισκε ποτέ. Πώς να μην φύγει τρέχοντας για να πάει στην Αγγλία;
Πηγή: sportdog.gr

Αυτόν θα έπαιρνε, αν δεν ερχόταν ο Σαβιόλα!!

Με ποιον διεθνή άσο "μονομάχησε" ο Σαβιόλα για την επίθεση του Ολυμπιακού; Ποιος επέλεξε τελικά τον Αργεντινό παικταρά και για ποιο λόγο; Ο sportdog έχει το ρεπορτάζ! Σε δύο επιθετικούς είχε καταλήξει ο Ολυμπιακός για να αντικαταστήσει τον Ράφικ Τζιμπούρ. Ο ένας ήταν ο Σαβιόλα, ο οποίος τελικά αποκτήθηκε. Ο άλλος, όμως, ποιος ήταν;
Όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", ο Γιόχαν Ελμάντερ ήταν ο δεύτερος φορ που ήταν πολύ ψηλά στη λίστα των "ερυθρολεύκων".
Ο 32χρονος διεθνής Σουηδός φορ "πάλεψε" με τον Σαβιόλα για να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό, αλλά ο Αργεντινός ήταν αυτός που βγήκε "νικητής".
Την τελική απόφαση, όπως έμαθε ο σκύλος, την πήρε ο Μίτσελ. Ανάμεσα στους δύο επιθετικούς, ο Ισπανός τεχνικός προτίμησε τον Σαβιόλα, παρόλο που ήταν κοντά στο 1 μύριο πιο ακριβός από τον Ελμάντερ.
Η διοίκηση έκανε το ...χατίρι στον Ισπανό, τα "έσκασε" στον Σαβιόλα και ο Αργεντινός παικταράς ήρθε στην Ελλάδα προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς της ομάδας.
Γιατί, όμως, ο Μίτσελ προτίμησε τον Σαβιόλα από τον Ελμάντερ; Ο προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί ότι ο Αργεντινός μπορεί να "δέσει" καλύτερα με τον Μήτρογλου στην επίθεση γιατί είναι πιο κοντός και πιο γρήγορος. Σε αντίθεση με τον Ελμάντερ που είναι βαρύς και μοιάζει πολύ με τον Έλληνα φορ του Ολυμπιακού.
Ο Σαβιόλα μπορεί επίσης να παίξει άνετα και στα άκρα της επίθεσης σε ένα 4-3-3 και δίπλα στον Μήτρογλου στο 4-4-2. Γι΄ αυτό ο Μίτσελ ζήτησε από τη διοίκηση τον Αργεντινό εκφράζοντας την πεποίθηση ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ και στο σκοράρισμα.
Βεβαίως, η "ερυθρόλευκη" διοίκηση υπολόγισε και το γεγονός ότι ο Σαβιόλα είναι πιο "γερό" όνομα που κάνει μεγαλύτερο "γκελ" στον κόσμο. Άκουσε και τον προπονητή και δεν υπολόγισε τα λεφτά που ήταν περισσότερα. Τώρα, αν θα δικαιωθούν στον Ολυμπιακό για την επιλογή τους, θα φανεί στο γήπεδο...


Πηγή: sportdog.gr

Απίστευτο: Tα λεφτά του Σαβιόλα ήθελε ο "Παπ"!!

Με αφορμή τη μεγάλη μεταγραφή του Σαβιόλα, ο σκύλος αποκαλύπτει το λόγο που ήταν αδύνατον για τον μπασκετικό Ολυμπιακό να κρατήσει στο ρόστερ του τον Παπανικολάου!Πολύς λόγος έγινε για την απόφαση των αδερφών Αγγελόπουλων να αποδεχτούν την πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον Κώστα Παπανικολάου και κατά πόσο θα μπορούσαν οι "ερυθρόλευκοι" να διατηρήσουν τον διεθνή άσο στις τάξεις τους. Με αφορμή, λοιπόν, την απόκτηση του Χαβιέ Σαβιόλα από τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, σε συνδυασμό με την ασύγκριτη διαφορά στα έσοδα μεταξύ της ΠΑΕ και της ΚΑΕ, γίνεται εύκολα κατανοητό γιατί ήταν αδύνατον να παραμείνει ο νεαρός φόργουορντ στο Λιμάνι.
Ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός, που πρόσφατα έβαλε στα ταμεία του 23 εκ. ευρώ από τη συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε το "μπαμ" του καλοκαιριού με την απόκτηση του Αργεντίνου σούπερ σταρ, ο οποίος θα αμείβεται με 1,6 εκ. ευρώ ετησίως. Μια ομολογουμένως πολύ δυνατή και δαπανηρή κίνηση δεδομένης και της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα.
Πάμε τώρα στην περίπτωση του Παπανικολάου και στις διαπραγματεύσεις του με την ΚΑΕ, η οποία σημειωτέον έχει ουσιαστικά μηδενικά έσοδα από τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα. Όταν, λοιπόν, η προσφορά των Καταλανών έφτασε στα χέρια της διοίκησης των πρωταθλητών Ευρώπης, εκείνοι θέλησαν να συζητήσουν με την πλευρά του παίκτη την περίπτωση αναπροσαρμογής και επέκτασης του συμβολαίου του, ώστε να μη φύγει από τον Ολυμπιακό.
Από την στιγμή, όμως, που ο "Παπ" αξίωσε από τους Αγγελόπουλους ουσιαστικά τα ίδια χρήματα, που θα πάρει ο Χαβιέ Σαβιόλα από τον Ολυμπιακό, ήταν αδύνατον να βρεθεί σημείο επαφής! Διότι, όπως έιμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι απαιτήσεις του Έλληνα φόργουορντ έφταναν στα επίπεδα του 1,5 εκ. ευρώ ετησίως. Χρήματα τρελά, τα οποία τελικά δεν βρήκε ούτε στη νέα του ομάδα, μιας και από τους μπλαουγκράνα θα κερδίζει περίπου 1,1 εκ. ευρώ καθαρά το χρόνο.
Οι Αγγελόπουλοι, όση καλή διάθεση και να είχαν, δεν ήταν ποτέ δυνατόν να δώσουν τόσα χρήματα σε έναν μόνο παίκτη, όταν μάλιστα είχαν ήδη κάνει το ντιλ του καλοκαιριού με τον Βασίλη Σπανούλη. Ως εκ τούτου αναγκάστηκαν να πουν το "ναι' στην Μπάρτσα, προστατεύοντας έτσι τις ισορροπίες σε μια ομάδα που χωρίς να μπαίνουν χρήματα στα ταμεία της, έχει κατακτήσει δύο φορές την κορυφή της Ευρώπης.
Πηγή: sportdog.gr

Σενάριο για ΠΑΟΚ και Ελληνικός Χρυσός!!

Σε συζητήσεις με την εταιρεία «Eldorado Ελληνικός Χρυσός» για τη βασική χορηγία της φανέλας φέρεται να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με το θέμα να έχει σηκώσει μεγάλη συζήτηση!  
Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από τη Θεσσαλονίκη, ο δικέφαλος συζητά σε... δύο μέτωπα για την κεντρική χορηγία στη φανέλα και ένα από αυτό είναι και η καναδική εξορυκτική εταιρεία, η οποία έχει έρθει σε κόντρα με την τοπική κοινωνία στις Σκουριές Χαλκιδικής και όχι μόνο.
Αρκετός κόσμος έχει εκφράσει την αντίθεσή του στις εξορύξεις χρυσού που έχει δρομολογήσει στη Χαλκιδική και την συνακόλουθη συμπεριφορά της Αστυνομίας στους πολίτες που αντιδρούν, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ να έχουν προκαλέσει έκπληξη σε πολλούς! Η Eldorado φέρεται να δίνει 2.5 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ, ο οποίος μιλάει και με τον ΟΠΑΠ και σύντομα αναμένονται εξελίξεις!
Πηγή: gazzetta.gr

«Απόλυτη» πλάκα η Σπαρτάκ!

Η Σπαρτάκ διέλυσε 4-1 εκτός έδρας την Ντιναμό και είναι η μοναδική με το απόλυτο μετά τις 3 πρώτες αγωνιστικές.
Στο μεγαλύτερο ντέρμπι της πρωτεύουσας φαίνεται ότι η Σπαρτάκ έχει πάρει για τα καλά τον αέρα της Ντιναμό. Περίπου πριν από έναν χρόνο (05/08/12) οι παίκτες – τότε – του Έμερι έφευγαν με νίκη 4-0 από την «Χίμκι Αρένα», βάζοντας τέλος στη θητεία του Σίλκιν στον πάγκο των μπλε. Φέτος, το μοναδικό που άλλαξε – εκτός από την παρουσία των Πετρέσκου, Κάρπιν στους πάγκους – ήταν το πέναλτι του Βορόνιν, με το οποίο έκανε το τελικό 1-4.
Το ξεκίνημα της Σπαρτάκ στο πρωτάθλημα είναι εκπληκτικό. Με τους Χουράδο, Τίνο Κόστα, Γκλουσακόβ και ΜακΓκίντι να κάνουν πράγματα και θαύματα και την άμυνα των γηπεδούχων να παραπαίει το σκορ στο ημίχρονο ήταν στο 0-4!
Μόλις στο 6’ και μετά από αλλεπάλληλα λάθη στην άμυνα της Ντιναμό ο Χουράδο με πανέμορφο τελείωμα έκανε το 0-1. Το 0-2 δεν άργησε να έρθει, όταν μετά από πάσα του ΜακΓκίντι ο Γιάκβλεβ κατέβασε εξαιρετικά, άδειασε τον Γουίλκσιρ και νίκησε από κοντά τον Σούνιν. Τίποτα δεν πήγαινε καλά για τους παίκτες του Πετρέσκου, που δεν έκαναν ούτε τελική εντός εστίας στο πρώτο 45λεπτο, με τον Φερνάντες να κάνει... δώρο-ασίστ στον Εμενίκε για το 0-3 στο 30’! Το εφιαλτικό ημίχρονο τελείωσε με τον Χουράδο να πετυχαίνει με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχή το 0-4 στο 42’!
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έριξαν ρυθμό, όμως ήταν εκείνοι που έφτασαν μία ανάσα από το 0-5, όταν στο 62’ το σουτ του Γιάκοβλεβ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σούνιν. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν για το γκολ, όμως πέρα από κάποιες μικροευκαιρίες τίποτα το ιδιαίτερο. Στο 81’ ο Μποκέτι έπεσε άτσαλα πάνω στον Νομπόα εντός περιοχής, ο διαιτητής Γιεγκόροβ έδωσε το πέναλτι και ο Βορόνιν από την άσπρη βούλα μείωσε σε 1-4. Στο 87’ ήταν η σειρά του Εζμπιλίζ, που έκανε το ντεμπούτο του με την Σπαρτάκ, να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Σούνιν με μακρινό φάουλ, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.
Ντιναμό (Νταν Πετρέσκου): Σούνιν, Γουίλκσιρ, Φερνάντες, Γκράνατ, Λόμιτς, Νομπόα, Γιουσουπόβ, Κασάεβ, Σολομάτιν (64' Ντιαντιούν), Ζομπνίν (16' Βορόνιν), Σμόλοβ (83' Σομπόλεβ)
Σπαρτάκ (Βαλέρι Κάρπιν): Πισικόβ, Ντ. Κομπάροβ, Μποκέτι, Καριόκα, Πάρσιβλιουκ, Κόστα (59' Ινσουαράλδε), Γκλουασκόβ, Χουράδο, ΜακΓκίντι (70' Εζμπιλίζ), Γιάκοβλεβ (82' Μπιλιλεντίνοβ), Εμενίκε
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής
Παρασκευή (26/07)
Ζενίτ-Κούμπαν 1-1
(65' Αρσάβιν - 79' Μπουκούρ)
Σάββατο (27/07)
Ντιναμό-Σπαρτάκ 1-4
(81' πεν. Βορόνιν - 6', 42' Χουράδο, 12' Γιάκοβλεβ, 30' Εμενίκε)
Ουράλ-Βόλγκα (15:30)
Ροστόβ-Τομ Τομσκ (19:00)
Κυριακή (28/07)
Λοκομοτίβ-ΤΣΣΚΑ (12:30)
Κρίλια Σοβέτοβ-Ανζί (17:30)
Τέρεκ-Ρούμπιν (20:00)
Δευτέρα (29/07)
Κρασνοντάρ-Άμκαρ (19:00)
Βαθμολογία
1. Σπαρτάκ   9*
2. Κούμπαν   5*
3. Ρούμπιν   4
4. Άμκαρ   4
5. ΤΣΣΚΑ   4
6. Ντιναμό   4*
7. Λοκομοτίβ   4
8. Ροστόβ   4
9. Ζενίτ   4*
10. Ανζί   1
11. Κρασνοντάρ   1
12. Βόλγκα   1
13. Τέρεκ   1
14. Ούραλ   1
15. Κρίλια Σοβέτοβ   0
16. Τομ Τομσκ   0
*Με παιχνίδι περισσότερο
Επόμενη αγωνιστική
Ανζί-Ροστόβ
Βόλγκα-Ζενίτ
Τομ Τομσκ-Ουράλ
Ντιναμό-Τέρεκ
Ρούμπιν-ΤΣΣΚΑ
Άμκαρ-Κρίλια Σοβέτοβ
Κούμπαν-Σπαρτάκ
Λοκομοτίβ-Κρασνοντάρ
Πηγή: gazzetta.gr

Κινητό στο σεξ και το τηλέφωνο!

Σοκαρισμένος ο Αποδυτηριάκιας από την ερωτική συμπεριφορά ανδρών-γυναικών στο κρεββάτι… Η σεξουαλική πράξη, ας το πω έτσι πρόστυχα, έχει μία ιερότητα. Είμαι βλάσφημος που αυτολογοκρίνομαι και αποφεύγω να χαρακτηρίσω με τη σωστή,  με την πρέπουσα λέξη, τη σωματική επαφή άνδρα και γυναίκας, όταν πραγματοποιείται τελετουργικά. Αυτό είναι το «γαμήσι», η πιο αθώα λέξη από την εποχή των πρωτόπλαστων.

Ναι, είμαι βέβηλος και ψεύτικος, όταν χαρακτηρίζω «σεξουαλική πράξη» τη θεία ένωση των δύο κορμιών, από τη στιγμή που θα αρχίσουν να πρωτοχαϊδευτούν μέχρι την αποθέωση της σαρκικής και πνευματικής τους ηδονής. Τι ντροπή.

Ζούμε στην εποχή της απόλυτης χυδαιότητας. Άνδρες και γυναίκες, γυμνοί στο κρεββάτι κι όταν κτυπάει το κινητό τηλέφωνο αφήνουν το γάμο και πάνε για βρούβες. Φοβερά πράγματα. Σύμφωνα με έρευνα στην Αγγλία το 63% των γυναικών και το 48% των ανδρών στη διάρκεια της συνουσίας διακόπτουν για να απαντήσουν στο κινητό. Φοβερά πράγματα.

Την ιεροτελεστία για να γευθεί το άτομο το αρχαιότερο πνευματικό δώρο της ύπαρξης του έφθασε να το λέει «σεξουαλική πράξη». Και σύμφωνα με την πρόσφατη έρευνα το 12% κάνει σεξ μιλώντας στο κινητό, το 34% δεν ενοχλείται που ο άλλος, που  η άλλη μιλάει στο κινητό. Στο φινάλε και το τηλέφωνο είναι κινητό, όπως το πέος που κινείται μπρος-πίσω στον κόλπο της γυναίκας.

Δεν κάνει πορνογραφία ο αποδυτηριάκιας όταν το «γαμήσι» το λέει έτσι και το θέλει μαγικό, μεθυστικό, θεϊκό, κι όχι με το τηλέφωνο στη φούχτα.

Την θεά Αφροδίτη φαντάστηκε να κάνει έρωτα με τρεις άνδρες ταυτόχρονα ο apodytiriakias.gr
Έχω φαντασιωθεί την Αφροδίτη να γαμιέται με τρεις άνδρες μαζύ, όχι περισσότερους, ούτε καν τέσσερις. Είναι θεά. Όχι ήταν, είναι Θεά. Εκτός κι αν συμφωνήσουμε ότι έπαιξαν μπάλλα και ψεύτικοι Θεοί. Γίνεται αυτό;

Κάποιοι, δηλαδή, να είχαν παραμυθιάσει τον κόσμο ότι είναι Θεοί. Όπως οι άνθρωποι, οι γεννήτορες και οι κατασκευαστές Θεών, να έστησαν στους ουρανούς μαϊμού Θεούς. Δύσκολο.

Ας το δεχθούμε αυτό, τότε απειλούνται με ανοικτή αμφισβήτηση και οι εν ενεργεία, οι ζωντανοί Θεοί, όπως ο Ιησούς, ο Μωάμεθ, ο Βούδας.

Θεά του έρωτα, της ομορφιάς αλλά και του γαμησιού είναι η Αφροδίτη. Και αφού είναι Θεά έχει κάθε δικαίωμα να προσφέρει απόλαυση και σε τρεις άνδρες μαζύ. Γιατί, όχι. Κι αλλοίμονο αν κάποιος μαλάκας από τους τρεις, αντί να δοθεί στην Θεά, αντί να της προσφέρει την ηδονή που περιμένει, αυτός να μιλάει στο κινητό τηλέφωνο. Τότε ο άπιστος να καεί στην κόλαση, του αξίζει.

Όπως επίσης έχω φαντασιωθεί τον εαυτό μου να είμαι ο Δίας και να επισκέπτομαι ένα δώμα στο οποίο με περιμένουν πέντε μανούλια. Δεν έχω πρόθεση να κάνω τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγώτερο απ’αυτό που θα έκανε ο ίδιος ο αρχηγός των Θεών και των ανθρώπων. Με τη σειρά, όμως. Μία, μία, με τη σειρά που θα κανόνιζα εγώ, όχι όλες μαζύ, αυτό δεν το θέλω.



Πηγή: gazzetta.gr

Πού να παίξουν και όλοι…!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει στο gazzetta.gr για την εικόνα του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Στουτγάρδη. Έχουμε και λέμε. Ο Ολυμπιακός βελτιώνεται συνεχώς και κόντρα στην Στουτγάρδη είχε σαφώς καλύτερη παρουσία από τα δύο προηγούμενα φιλικά. Οι Πειραιώτες μπορεί να μην σκόραραν, ωστόσο έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.
Είδαμε καλή κυκλοφορία μπάλας, πίεση ψηλά, ευκαιρίες σε δημιουργικό παιχνίδι, αλλά και ευκαιρίες στην κόντρα. Είδαμε καλή λειτουργία στις στημένες φάσεις (τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά), είδαμε συνεργασίες από τα άκρα (κυρίως από την δεξιά πλευρά. Είδαμε έναν σούπερ Φετφατζίδη, έναν μπαλαδόρο Ντομίνγκεζ, έναν Φέισα άκρως συμπαθητικό, έναν Μεντζανί με μεγάλη άνεση στο παιχνίδι του - λες και έπαιζε χρόνια στους «ερυθρόλευκους» - και έναν ξεψάρωτο και αποφασισμένο ν αρπάξει την ευκαιρία Ολαϊτάν…
Και όλα αυτά χωρίς να παίζουν τα 5/11 του νέου Θρύλου! Ο Μίτσελ για το φιλικό με την Στουτγάρδη δεν είχε τους Σαβιόλα, Βάις, Κάμπελ, Ρομπέρτο και τον αμυντικό χαφ που θα αποκτηθεί! Δηλαδή τα επιθετικά άκρα, τον σταρ της ομάδας, τον βασικό πορτιέρο και τον βασικό κόφτη. Πού να παίξουν και όλοι, τί έχει να γίνει...
Ο Ολυμπιακός ανεβάζει στροφές και όλα δείχνουν ότι θα παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο κάτι που περιμένουν εναγωνίως οι πάντα απαιτητικοί οπαδοί του, αλλά και οι διοικούντες. Δεν τίθεται θέμα ότι οι Πειραιώτες έχουν ανέβει επίπεδο σε σχέση με τη περσινή σεζόν και μπορούν να μας προσφέρουν μερικές μοναδικές παραστάσεις.
Όχι μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, εκεί που είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά και στην Ευρώπη. Και αν και είναι νωρίς, κάτι μας λέει ότι το σεντόνι στο Ναό, θα κουνηθεί περισσότερες από τρεις φορές…
Πηγή: gazzetta.gr

«Τα βρήκαν για Μασάντο»

Σε συμφωνία με την Ρούμπιν Καζάν για την παραχώρηση του Πάουλο Μασάντο φέρεται να έχει έρθει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τους Ρώσους.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Lifesport.ru», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει τα χέρια με την ρωσική ομάδα για την μετακίνηση του Μασάντο, ωστόσο ο παίκτης δεν έχει πειστεί.
«H Ρούμπιν Καζάν έχει κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Μασάντο, με την ελληνική ομάδα να αποδέχεται την προσφορά που έκανε», γράφει το δημοσίευμα, το οποίο στη συνέχεια αναφέρεται στη στάση του Μασάντο.
«Η μεταγραφή, όμως, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα γιατί δεν έχει πειστεί ο Πορτογάλος μέσος να υπογράψει συμβόλαιο με τη Ρούμπιν», καταλήγει το δημοσίευμα.
Πηγή: gazzetta.gr

Αν πάρει τη φανέλα σπίτι…!

Ο Κ. Νικολακόπουλος κάνει μία επισήμανση στο blog του στο gazzetta για τον αμυντικό μέσο που ψάχνει ο Ολυμπιακός. Ξέρω ότι αυτή την στιγμή το πρώτο πράγμα που ζητάνε οι περισσότεροι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι ένας αμυντικός χαφ πρώτης γραμμής-άλλωστε, κι από τη διοίκηση η πληροφορία που προκύπτει είναι ότι η επόμενη κίνηση θα είναι η απόκτηση ενός τέτοιου παίκτη.
Ωστόσο, βλέποντας το τεστ με την Στουτγκάρδη, θα ήταν άδικο να μην σχολιάζαμε την απόδοση του Φέϊσα σε ρόλο αμυντικού χαφ. Γιατί το παιδί πραγματικά πήγε καλά: Αμυντικά έκλεψε μπάλες, κάλυψε λάθη συμπαικτών του, είχε καλές τοποθετήσεις. Και δημιουργικά τον είδαμε να βγαίνει ωραία κατά μέτωπο και να δίνει πάσα-γκολ στο Μήτρογλου και να ξεκινάει και μία φανταστική αντεπίθεση του Ολυμπιακού, εκεί που ο Τσόρι έπρεπε να βγάλει μία εύκολη ασίστ για γκολ στο Μήτρογλου, αλλά δεν πέρασε την πάσα.
Για να είμαι ειλικρινής κι εγώ τσατίστηκα κι έριξα μπινελίκι, σε μία πάσα του Φέϊσα στο γάμο του Καραγκιόζη! Αλλά ο Σέρβος έκανε πολύ περισσότερα ωραία πράγματα, για να σταθούμε σε αυτή την χαζή μπαλιά.
Κι αν δεν κάνω λάθος, ο Φέϊσα φέτος έχει λίγο αλλάξει στιλ παιχνιδιού, με τις οδηγίες φυσικά του Μίτσελ.. Αφενός μεν γυρίζει αρκετά πίσω για να πάρει την μπάλα, σχεδόν ξεκινώντας από την καρδιά της άμυνας (με τα στόπερ να έχουν την προφανή εντολή να ανοίγονται σχεδόν σαν πλάγια μπακ και τα πλάγια μπακ να γίνονται εξτρέμ από το ξεκίνημα των επιθέσεων). Αφετέρου βγαίνει με μεγαλύτερη ταχύτητα πάνω στην μπάλα, κάτι το οποίο δεν το «είχε».
Εγώ το βλέπω το Σερβάκι αποφασισμένο να πουλήσει ακριβά το τομάρι του στη μάχη της ενδεκάδας. Εκτός πια κι αν ο κόφτης που θα αποκτηθεί, θα είναι αυτό που λέμε παίκτης, ο οποίος θα πάρει τη φανέλα στο σπίτι…
Πηγή: gazzetta.gr

Αργεντινή: Οι εικόνες πριν την τραγωδία!! (video)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι εικόνες που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στον τόπο της τραγωδίας στην Αργεντινή.
Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω δείχνει τι γινόταν στους δρόμους έξω από το γήπεδο που θα διεξαγόταν η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς και Σαν Λορένζο πριν αρχίσουν οι πυροβολισμοί, οι οποίοι είχαν σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι.
Δείτε το βίντεο:





Πηγή: onsports.gr

Στοίχημα με τον Gazzouxbet.

Μας χάλασε στο παρα 2 την τριάδα χτες η Ινγκολσταντ κι ας προσπαθήσουμε σήμερα για το 3 στα 3. 142) ΚΑΛΜΑΡ - ΜΠΡΟΜΑΠΟΙΚΑΡΝΑ 1. Ανώτερη η γηπεδούχος κάκιστη εκτός η φιλοξενούμενη. 154) ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ - ΑΑΡΑΟΥ 1. Μικρή η απόδοση για τη νίκη των "ακρίδων" αλλά δίκαια νομίζω. 160) ΜΟΝΣ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ 1. Πρεμιέρα στο Βέλγιο, συνεχίζουμε από κει που σταματήσαμε πέρυσι. Σχετικά καλή Μονς, χάλια η Σερκλ. Επιλέξτε να ποντάρετε σε μονά αποδεκτά για όσους παίζουν διαδικτυακά. Καλή τύχη σ'όλους.Για σχόλια στο Facebook στη σελίδα Gazzouxbet.

Δε θα περιμένουν Τζιμπούρ στη Χαλ!!

Στη Χαλ δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τον Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος ζητά περισσότερα επειδή υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Για την απόκτηση του Ραφίκ Τζιμπούρ φέρεται να ενδιαφέρεται η Χαλ, όμως φαίνεται πως η αγγλική ομάδα δε θα περιμένει και πολύ για την απάντηση του «τρομοκράτη». Αυτό αποκαλύπτει η στήλη Sportdog Penalty στο twitter, η οποία αναφέρει πως ο Αλγερινός επκαλέστηκε ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων, ώστε να ζητήσει πιο υψηλές αποδοχές.Πηγή: gazzetta.gr

Έκανε απόσβεση ο Ράγιος!

Ο Ρούμπεν Ράγιος ξεκίνησε την απόσβεση των χρημάτων τα οποία ξόδεψε η Μακάμπι Χάιφα για να τον αποκτήσει.
Ο πρώην παίκτης του Αστέρα σκόραρε 2 φορές στο 0-8 των Ισραηλινών κόντρα στην Καζάρ Λανκοράν για το Europa League!
Ο Ράγιος έγραψε το 0-3 στο 13ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 62' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-7 κόντρα στους Αζέρους, την πρώην ομάδα του Δημήτρη Σιαλμά! Ο Ισπανός μέσος είχε πολύ καλή απόδοση, σε ένα ματς πάντως, το οποίο δεν αντέχει κριτικής. Με συνολικό σκορ 10-0 η Μακάμπι προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Europa League.
Πηγή:arcadiasports.gr

Με την... όπισθεν στο Περού!! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η καυτή λατίνα Paloma Fiuza ταράζει τα νερά στο Περού και παίζει μεγάλη... μπάλα! Απολαύστε... υπεύθυνα την Παλόμα!









 







Πηγή: sportdog.gr