Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Μαφία και στην… Αγγλία!

Με τον συνήθη ύποπτο, Στέφανο Ναπολεόνι, να πετυχαίνει και τα δύο γκολ, ο Ατρόμητος ήρθε ισόπαλος 2-2 με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο δεύτερο φιλικό του επί αγγλικού εδάφους.

Μαφία και στην… Αγγλία
Ισόπαλο, 2-2, ήταν το αποτέλεσμα της δεύτερης φιλικής αναμέτρησης του Ατρόμητου επί αγγλικού εδάφους, με τον Στέφανο Ναπολεόνι να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα της ομάδας του στο «Brammal Lane».

Πολύ καλή παρουσία της ομάδας του Γιώργου Παράσχου στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, με τους Περιστεριώτες να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και να έχουν τον πλήρη έλεγχο στο χώρο του κέντρου. Μοναδικό σημείο, που προβλημάτισαν οι παίκτες του Ατρομήτου ήταν η αμυντική λειτουργία, καθώς όπως και με τη Γουίγκαν δέχτηκαν νωρίς το πρώτο γκολ, με τον Πόρτερ στο 7ο λεπτό.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Στέφανο Ναπολεόνι, που ισοφάρισε στο 10’ και εν συνεχεία με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και σουτ από πλάγια θέση διπλασία τα τέρματα της ομάδας του στο 25’.

Η ομάδα του Ατρόμητου θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη, αν ήταν πιο προσεκτική στα τελευταία λεπτά, όπου ο Τέιλορ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στο κέντρο της άμυνας και με κοντινή προβολή έγραψε το τελικό 2-2.

Οι Περιστεριώτες ολοκληρώνουν τα φιλικά επί αγγλικού εδάφους την Δευτέρα όπου θα αντιμετωπίσουν την Γουέστ Μπρομ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: