Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Ούτε με Bαλε-νσιέν!

Την ανησυχία ότι «δεν κόβει ούτε με βαλέ» επιβεβαίωσε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» δέχθηκαν ξανά τέσσερα γκολ, αυτή τη φορά χωρίς απάντηση και το 4-0 από τη Βαλενσιέν, τους ταρακουνά για τα καλά.

Ούτε με Bαλε-νσιέν
Έντονο προβληματισμό πρέπει να προκαλεί πλέον στον Γιάννη Αναστασίου η εικόνα του Παναθηναϊκού.

Ειδικά, η αμυντική επίδοση της ομάδας, που για δεύτερο σερί φιλικό προετοιμασίας δέχθηκε τέσσερα γκολ και αυτή τη φορά, δεν είχε τον τρόπο και τη δύναμη για να αντιδράσει.

Χωρίς ορθολογικό τρόπο ανάπτυξης, χωρίς απειλητική παρουσία στην αντίπαλη περιοχή και σχεδόν χωρίς να ξέρει πώς να επιτεθεί , το «τριφύλλι» υπέστη βαριά ήττα με σκορ 4-0 από τη Βαλενσιέν.

Μόνος του έτρεχε ο Ζέκα, δεν φάνηκε καθόλου ο Μπαϊράμι, δεν δικαιολόγησε την παρουσία του ο Μέντες. Πολλή δουλειά χρειάζεται η ομάδα που δεν έδειξε ούτε τις επιθετικές αρετές που παρουσίασε στα προηγούμενα παιχνίδια.

Το ματς:

Είχε συνηθίσει να ξεκινάει αυτός καλύτερα και να επιβάλλεται του αντιπάλου του. Ο Παναθηναϊκός, όμως, είδε τη Βαλενσιέν να εκμεταλλεύεται στον μέγιστο βαθμό ακόμα και το παραμικρό λάθος των παικτών του για να σκοράρει τρεις φορές μέχρι το πρώτο ημίωρο! Το μακρινό σουτ του Ντα Σίλβα στο 12’, αυτό του Ντοσεβί στο 18’ και το αυτογκόλ του Μέντες στο 26’, διαμόρφωσαν το 3-0 στο πρώτο ημίχρονο. Οι «πράσινοι», με πολλά κενά στη μεσαία γραμμή, ανύπαρκτο τον Ντίνα που… αναγκαστικά έπαιζε ξανά στην κορυφή της επίθεσης και χωρίς ορθολογική ανάπτυξη, έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν.

Πιο ψύχραιμος και με διάθεση να παίξει το παιχνίδι του ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός. Με όρεξη για να δείξει καλύτερο πρόσωπο και τον Ζέκα να ηγείται των προσπαθειών των συμπαικτών του, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ήταν πολύ καλύτερη από τη Βαλενσιέν. Οι Γάλλοι, όμως, κατάφεραν και πάλι να απειλήσουν με το τετ-α-τετ του Κουζόλ στο 50’ και το σουτ του Νερί από πλάγια θέση στο 54ο λεπτό. Η απάντηση από πλευράς «τριφυλλιού» ήταν μια κεφαλιά του Μπαϊράμι που θα μπορούσε να έχει μειώσει, αλλά χτύπησε τη μπάλα δυνατά και αυτή έφυγε ψηλά. Παρά την υπεροχή της ομάδας του Αναστασίου, οι Γάλλοι έκαναν το τελικό 4-0 στο 77’ με το μακρινό σουτ του Σαέζ.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Μαρινάκης (60’ Αναστασόπουλος), Νάνο (60’ Χουχούμης), Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος (46’ Ρισβάνης), Μέντες (74’ Κουσίδης), Ζέκα, Δώνης (60’ Λαγός), Μπαϊράμι, Μουζακίτης (46’ Γιαννιτσάνης), Ντίνας Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: