Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Ανέβηκε η Ρεάλ, δεν «λυγίζει» η Τότεναμ!!

Το ποσό των 93 εκατ. ευρώ προσέφερε η Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ στην Τότεναμ, η οποία δεν παρουσιάζεται αρνητική. Τον Ντι Μαρία θέλουν οι Λονδρέζοι, όμως εκείνος λέει «όχι».

Ανέβηκε η Ρεάλ, δεν «λυγίζει» η Τότεναμ
Στα 80 εκατ. λίγες (περίπου 93 εκατ. ευρώ) ανέβασε η Ρεάλ Μαδρίτης την προσφορά της στην Τότεναμ για τον Γκάρεθ Μπέιλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού και του βρετανικού Τύπου.

Ωστόσο, η αντίδραση του προέδρου των Λονδρέζων, Ντάνιελ Λέβι, είναι και πάλι αρνητική, αλλά επικρατεί η αίσθηση πως η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα επιτευχθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Το θέμα για τον ισχυρό άνδρα των «σπιρουνιών» είναι καθαρά θέμα τιμής, αφού αν η «βασίλισσα» καταθέσει μια πρόταση άνω των 96 εκατ. ευρώ (όσα κατέβαλαν το 2009 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο), τότε θα απαντήσουν θετικά.

Η αρχική προσφορά των «μερένχες» έφτανε τα 70 εκατ. ευρώ για τον Ουαλό εξτρέμ, όμως υπάρχει η αίσθηση ότι η μεταγραφή θα αγγίξει τα 100 εκατ. ευρώ και – μέσω των διαπραγματεύσεων – η διαφορά θα είναι 4 με 5 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα, η Τότεναμ φέρεται να ζητάει τον Άνχελ Ντι Μαρία, όμως ο Αργεντινός χαφ δεν το κουνάει από το «Μπερναμπέου».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: