Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Αυτόν θα έπαιρνε, αν δεν ερχόταν ο Σαβιόλα!!

Με ποιον διεθνή άσο "μονομάχησε" ο Σαβιόλα για την επίθεση του Ολυμπιακού; Ποιος επέλεξε τελικά τον Αργεντινό παικταρά και για ποιο λόγο; Ο sportdog έχει το ρεπορτάζ! Σε δύο επιθετικούς είχε καταλήξει ο Ολυμπιακός για να αντικαταστήσει τον Ράφικ Τζιμπούρ. Ο ένας ήταν ο Σαβιόλα, ο οποίος τελικά αποκτήθηκε. Ο άλλος, όμως, ποιος ήταν;
Όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", ο Γιόχαν Ελμάντερ ήταν ο δεύτερος φορ που ήταν πολύ ψηλά στη λίστα των "ερυθρολεύκων".
Ο 32χρονος διεθνής Σουηδός φορ "πάλεψε" με τον Σαβιόλα για να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό, αλλά ο Αργεντινός ήταν αυτός που βγήκε "νικητής".
Την τελική απόφαση, όπως έμαθε ο σκύλος, την πήρε ο Μίτσελ. Ανάμεσα στους δύο επιθετικούς, ο Ισπανός τεχνικός προτίμησε τον Σαβιόλα, παρόλο που ήταν κοντά στο 1 μύριο πιο ακριβός από τον Ελμάντερ.
Η διοίκηση έκανε το ...χατίρι στον Ισπανό, τα "έσκασε" στον Σαβιόλα και ο Αργεντινός παικταράς ήρθε στην Ελλάδα προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς της ομάδας.
Γιατί, όμως, ο Μίτσελ προτίμησε τον Σαβιόλα από τον Ελμάντερ; Ο προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί ότι ο Αργεντινός μπορεί να "δέσει" καλύτερα με τον Μήτρογλου στην επίθεση γιατί είναι πιο κοντός και πιο γρήγορος. Σε αντίθεση με τον Ελμάντερ που είναι βαρύς και μοιάζει πολύ με τον Έλληνα φορ του Ολυμπιακού.
Ο Σαβιόλα μπορεί επίσης να παίξει άνετα και στα άκρα της επίθεσης σε ένα 4-3-3 και δίπλα στον Μήτρογλου στο 4-4-2. Γι΄ αυτό ο Μίτσελ ζήτησε από τη διοίκηση τον Αργεντινό εκφράζοντας την πεποίθηση ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ και στο σκοράρισμα.
Βεβαίως, η "ερυθρόλευκη" διοίκηση υπολόγισε και το γεγονός ότι ο Σαβιόλα είναι πιο "γερό" όνομα που κάνει μεγαλύτερο "γκελ" στον κόσμο. Άκουσε και τον προπονητή και δεν υπολόγισε τα λεφτά που ήταν περισσότερα. Τώρα, αν θα δικαιωθούν στον Ολυμπιακό για την επιλογή τους, θα φανεί στο γήπεδο...


Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: