Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

It takes two to tango!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» μετά το φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Στουτγάρδη. Τι έδειξε ο Ολυμπιακός και τι μπορεί να παρουσιάσει στα επίσημα ματς. Ο ένας ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Σαβιόλα. Το πρόσωπο των ημερών, δηλαδή. Ο άλλος ήταν μέσα στο γήπεδο. Ξεκίνησε στην ενδεκάδα. Κι εννοώ τον Τσόρι Ντομίνγκεζ. Κι αυτή τη φορά παρουσιάστηκε ελαφροπάτητος, φρέσκος, με εμπνεύσεις και μεγάλη διάθεση.

Όταν θα παίξουνε μαζί
Αργεντίνοι και οι δυο. Κι αναρωτιέσαι: Τι θα γίνει όταν θα παίξουν και οι δυο μαζί; Ο ένας, ο Τσόρι, να σερβίρει κι ο άλλος, ο Σαβιόλα, να σκοράρει.
Η καλύτερη
Η αποψινή εμφάνιση του Ντομίνγκεζ ήταν η καλύτερη απ’ όλα τα φιλικά που έχει δώσει με τον Ολυμπιακό. Απέναντι, μάλιστα, σε μια αξιόλογη γερμανική ομάδα. Γενικά, άλλωστε, ο Ολυμπιακός ήταν μια χαρά (με κάποιες εξαιρέσεις στην αμυντική του λειτουργία) και του έλειψε μόνο το γκολ.
Ο κουμανταδόρος
Η λογική λέει ότι όσο περνάει ο χρόνος, τόσο περισσότερο θα μπαίνει στο πνεύμα των αγώνων και του Ολυμπιακού ο Τσόρι Ντομίγνκεζ. Έτσι ώστε να γίνει ο κουμανταδόρος του παιχνιδιού.
Κάθετες
Κι από την άλλη, ο Σαβιόλα να κινείται μπροστά του για να παίρνει κάθετες και να κάνει συνδυασμούς με τον συμπατριώτη του.
Δίδυμο
Οι δυο Αργεντίνοι, λοιπόν, μπορούν να φτιάξουν γερό δίδυμο από την μέση και μπροστά όταν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις. Έτσι φαίνεται με μια πρώτη ματιά. Φυσικά, αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δούμε και στο γήπεδο. Να ταιριάξουν καλά και στην πράξη, δηλαδή.
Ο χορός
Το τάνγκο θέλει δυο, λοιπόν. It takes two to tango, όπως λέμε! Αργεντίνικος χορός, άλλωστε.
Ανεβασμένος
Και κάτι ακόμα. Πολύ καλά συνδυάστηκε στο φιλικό στο α’ μέρος ο Τσόρι και με τον Φετφατζίδη, που είναι ανεβασμένος από την αρχή της προετοιμασίας.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: