Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Θυμήθηκε τον Ολυμπιακό ο Ερντέν!

Ο Ολυμπιακός ήταν ο υπεύθυνος για το… φρένο στην καλή πορεία της Αναντολού Εφές στην περσινή Ευρωλίγκα, όπως δήλωσε ο Σεμίχ Ερντέν στον τουρκικό Τύπο.

Θυμήθηκε τον Ολυμπιακό ο Ερντέν
Ευχαριστημένος από την πορεία της Αναντολού Εφές στην περσινή Ευρωλίγκα είναι ο Σεμίχ Ερντέν, ο οποίος παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στον πέμπτο προημιτελικό στο ΣΕΦ για τον αποκλεισμό της.

Μάλιστα, ο Τούρκος σέντερ αποκάλυψε πως έχει προτάσεις για να επιστρέψει στο ΝΒΑ, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραμείνει στην τουρκική ομάδα, εάν δεν του εγγυηθεί επαρκής χρόνος συμμετοχής στον «μαγικό κόσμο».

«Στην Ευρωλίγκα τα πήγαμε καλά και πιστεύω πως κάναμε καλή δουλειά. Ωστόσο, χάσαμε το τελευταίο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών από τον πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακό. Ήμασταν μπροστά ακόμα και με 15 πόντους, αλλά “δώσαμε” το ματς στο τρίτο δεκάλεπτο. Θα μπορούσαμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα και αυτό δεν είναι δικαιολογία. Γενικά δεν ήμουν ευχαριστημένος φέτος από την απόδοσή μου, καθώς είχα πολλά σκαμπανεβάσματα. Θα ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου για άλλη μία φορά στο NBA. Ίσως και αυτή τη σεζόν, όπου υπάρχουν κάποιες προτάσεις. Βέβαια, θα εξετάσω την καλύτερη πρόταση, γιατί εάν πάω εκεί θέλω να παίζω και όχι να κάθομαι», είπε ο Σεμίχ Ερντέν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: