Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Παράσχος: «Ψάχνουμε το ιδανικό σχήμα»

Σε αναζήτηση του ιδανικού σχήματος βρίσκεται ο Γιώργος Παράσχος, όπως δήλωσε μετά τη φιλική ισοπαλία του Ατρόμητου με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Παράσχος: «Ψάχνουμε το ιδανικό σχήμα»
Ευχαριστημένος κυρίως από το πρώτο ημίχρονο ήταν ο Γιώργος Παράσχος, στην ισοπαλία (2-2) του Ατρόμητου με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου τόνισε στην κάμερα της Nova πως πρωταρχικός στόχος τη δεδομένη στιγμή είναι να βρει το κατάλληλο σχήμα και όχι τα αποτελέσματα, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως η προετοιμασία εξελίσσεται ομαλά, χωρίς τραυματισμούς.

«Δοκιμάσαμε ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο προσαρμοστήκαμε καλά. Με λίγη δουλειά και πολλή προπόνηση στην τακτική μπορούσε να βγάλουμε κάτι καλό. Μας έχουν καταπονήσει οι συνεχόμενες προπονήσεις. Δεν ψάχνουμε το αποτέλεσμα αλλά ένα σχήμα που μας ταιριάζει. Δεν είχαμε τραυματισμούς στα φιλικά και αυτό με ικανοποιεί», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Nova ο Γιώργος Παράσχος, για τη συνεργασία Ναπολεόνι και Παπαδόπουλου στην κορυφή της επίθεσης και συμπλήρωσε:

«Αντιδράσαμε πολύ γρήγορα παρά το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε. Δείξαμε ωριμότητα και εμπειρία και μπήκαμε καλά στο παιχνίδι».

Τέλος για τη μέχρι τώρα εικόνα του Ναπολεόνι: «Τον βάζουμε στην κατάλληλη θέση και έχει διάθεση. Ξέρει να κινείται και με τη μπάλα στα πόδια αλλά και χωρίς αυτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: